Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo ngobong file MKV kanggo DVD Gulung cepet lan ngatasi masalah masalah kobong

Ing format file MKV video, kang uga dikenal minangka Matroska format Gambar iku arang banget populer ing donya modhèrn. Yen sampeyan are looking kanggo ngundhuh video kualitas dhuwur saka Internet, sampeyan wis dianjurake kanggo pindhah kanggo file MKV amarga sampeyan bakal bisa ngundhuh Blu-ray video kualitas ing ukuran ngisor. Nanging, akèh wong padha ora seneng kanggo ngundhuh video kualitas MKV lan nemu kauntungan iki amarga padha mikir sing file MKV ora gampang kanggo supaya diobong menyang njaba DVD, kang bisa diputer ing DVD pemain. Yen sampeyan njaluk ditahan saka lunak dipercaya kanggo ngobong MKV kanggo DVD gulung cepet, sampeyan ora bakal kudu lunga liwat musuhan sing.

Part 1: Burn file MKV kanggo DVD karo DVD Gulung cepet alternatif

Recommended alternatif DVD Gulung cepet: Wondershare DVD Creator (kanggo Windows & Mac )

A sawetara saka sudhut aplikasi kasedhiya metu ana ing Internet kanggo wong sing looking kanggo ngobong MKV kanggo DVD gulung cepet. Wondershare DVD Creator Ngemu Panggonan penting metu saka dhaftar. Ing kasunyatan, Wondershare DVD Creator wis kesengsem kabeh wong sing looking kanggo ngobong MKV kanggo DVD gulung cepet karo musuhan minimal. Wondershare DVD Creator Bisa mung ditetepake minangka alat kuat sing bisa digunakake kanggo ngatasi masalah kabeh video related irit. Padha kalebu kobong DVDs, nindakake mau kanggo format file liyane, editing, rekaman, ngundhuh lan streaming. Sampeyan bisa nggunakake alat iki kanggo ngobong video ing sembarang format utama sing bisa mikir lan menehi urip banget menu DVD Cithakan. Sampeyan mung perlu kanggo ngundhuh file MKV saka internet lan ngupaya pitulungan saka alat iki supaya ndandani sing menyang DVD playable.

wondershare dvd creator DVD Burning Programs for Windows
  • Ndhukung meh wae format input populer video.
  • Nggawe DVD profesional karo 40 + ahli dirancang menu Cithakan.
  • Ngetoake video lan menu cithakan iki sadurungé kobong Disc.
  • Ngijini sampeyan kanggo nuduhake DVD digawe karo kanca-kanca lan kulawarga.
  • OS didhukung: Windows 2003 / XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 , Mac OS X 10.6, 10.7, 10.8, 10.9, 10,10, 10,11

Part 2: Carane kanggo ngobong MKV kanggo DVD Gulung cepet

Burning MKV kanggo DVD gulung cepet minangka proses gampang lan sampeyan ora perlu kanggo ngupaya pitulungan profesional kanggo nindakake iku. Sampeyan mung bisa mbukak liwat kabeh proses ing dhewe. Kene langkah dhasar sing kudu tindakake nalika kobong DVD kanggo MKV gulung cepet.

Langkah 1.

Kaping kabeh, sing perlu kanggo ngundhuh piranti lunak sing dipercaya sing bisa digunakake kanggo Ngonversi file MKV kanggo format file DVD. Sampeyan bisa ndeleng atusan aplikasi ing Internet sing bisa digunakake kanggo proses iki. Metu saka aplikasi sing, iku luwih apik yen sampeyan bisa njaluk ditahan saka dipercaya siji kayata Wondershare DVD Creator. Sampeyan bisa visit kaca download resmi piranti lunak lan download.

Langkah 2.

Sawise rampung proses downloading, sampeyan kudu mbukak program. Banjur sampeyan bisa ngimpor file video MKV sing perlu obaran menyang DVD. Sawise ngimpor, sampeyan bakal bisa ndeleng sawetara opsi ing menu, kayata Tambah Title, Copot Title lan Sunting Title. Sampeyan bisa gampang nambah judhul kanggo video nggunakake pilihan tambahan judhul. Kabeh fitur bisa selaras miturut kabutuhan tartamtu lan syarat. Merga iku, panjenengan ora perlu sumelang ing bab apa nalika nggunakake alat iki.

Langkah 3.

Nalika sampeyan nindakake owah-owahan, sampeyan bakal bisa kanggo pratinjau ing layar film. Iki bakal ngewangi sampeyan kanggo nggawe urip gampang sak kabeh proses editing.

Langkah 4.

Sawise rampung proses editing, sampeyan bisa nerusake menyang tahap sabanjure, kang kira-kira finalizing DVD Panjenengan. Yen sampeyan luwih arep ngatur DVD, sampeyan bisa pindhah menyang tab setelan project, kang bisa ditemokake ing menu utama.

Langkah 5.

Sadurunge ngobong berkas MKV menyang DVD, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan wis nglebokake DVD blank menyang ROM komputer. Yen sampeyan duwe, sampeyan mung bisa menet ing "Gawe DVD" tombol sing bisa katon ing antarmuka utama.

Langkah 6.

Proses iki bakal njupuk sawetara menit gumantung ing ukuran saka project. Sampeyan mung kudu ngenteni nganti piranti lunak finalizes DVD disk. Sawise iku wis dirampungaké, sampeyan bakal bisa masang DVD sing menyang DVD pamuter lan seneng film bebarengan karo kabeh fitur customizable sing wis ditambahake menyang.

Part 3: Ngatasi masalah masalah ngimpor file MKV ing DVD Gulung cepet

Yen sampeyan duwe file video MKV, sampeyan kudu bisa kanggo ngimpor tanpa musuhan. Merga iku, panjenengan kudu dipriksa manawa sampeyan duwe file MKV playable ing hard disk sadurunge kobong iku kanggo DVD. Yen video ing format ingkang bènten, sampeyan bisa ngupaya pitulungan saka rate video lan Ngonversi menyang format MKV sadurunge kobong menyang DVD. Yen sampeyan duwe uneg-uneg sing duwé pranala menyang berkas saka aplikasi, sampeyan bisa nelusuri ing Internet utawa pindhah liwat tutorial kasedhiya.

Apa sing aplikasi liyane kasedhiya kanggo ngobong MKV kanggo DVD gulung cepet?

  • DVD Edo Windows - gampang kanggo nggunakake aplikasi iki dikembangaké déning Microsoft supaya wong nggawe film DVD dhewe. Fitur paling penting sing bisa ditemokaké ing aplikasi iki sawijining koleksi saka DVD Cithakan premium. Piranti lunak iki rawuh bebarengan karo loropaken antarmuka pengguna lan sampeyan bakal bisa diowahi film karo musuhan minimal.
  • Winx DVD Pengarang - Iki DVD nitahake premium sing bisa diundhuh saka Internet for free. Bisa digunakake kanggo ngowahi format video beda menyang format DVD. Sampeyan uga bisa ngatur output final ngembangaken subtitles lan bab. Iku alat efisien lan bisa digunakake kanggo ngobong MKV kanggo DVD gulung cepet ing sak jam.
  • DVD Styler - Iki aplikasi mbukak sumber sing bisa digunakake kanggo menehi urip DVDs looking profesional. Sanadyan iku aplikasi sing gratis, sampeyan bisa nemokake akeh fitur premium sing nyakup kemampuan kanggo nambah trek audio, kaping tarjamahan, nggawe gelaran lan menu Cithakan.
  • StarBurn - Sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi mbukak sumber disebut StarBurn kanggo ngobong file MKV menyang format DVD. Iku kompatibel karo versi Windows paling anyar uga. Alat iki efisien lan Burns DVDs cepet.
  • Top