Kabeh TOPICS

+

Top sepuluh paling nitahake DVD piranti lunak

Ing jaman modern iki DVD isih dianggep dadi piranti elektronik banget migunani. Iku ora mung digunakake kanggo hiburan rodo iki digunakake digunakake ing bisnis lan akeh tujuan liyane uga. Portability lan cheapness sing faktor sing paling penting kanggo panggunaan massive sawijining. Kang utamané dipigunakaké salah siji kanggo sawetara waé pendidikan utawa nransfer songs. Loro saka teknologi anyar kaya pals drive utawa kertu SD, nggunakake DVD kang isih ana. Iki DVD kang bisa nyimpen jumlah akeh banget data lan gampang kanggo lelungan karo. Ana macem-macem produsen DVD kasedhiya online nggawe malah luwih gampang kanggo nyimpen data. Paling saka piranti lunak bebas nggunakake déné sawetara wong sing mbayar. Kita bakal ngrembug sawetara sing paling lunak nitahake DVD.

Part 1: Pick Kita ndhuwur lunak nitahake DVD

Recommended: Wondershare DVD Creator (kanggo Windows & Mac )

Ndhuwur Pick kita Wondershare DVD Creator wiwit iku banget gampang kanggo nggunakake. Ing mung sawetara klik, sampeyan bisa nggawe DVD dhewe karo piranti lunak nitahake DVD iki. Antarmuka pengguna sawijining intuisi lan wis macem-macem saka sudhut opsi dhasar sing bakal njaluk paling ing ngarep kedhaftar kanggo nggawe DVD dhewe sing ora kabeh padha arep saka iku. Wondershare DVD Creator Gratis kanggo nyoba lan didownload kanggo loro Mac iOS lan Windows mesin, supaya sampeyan duwe dhasar Panjenengan sidik Wondershare ora ketompo sistem apa sampeyan nggunakake.

wondershare dvd creator DVD Burning Programs for Windows
  • Ndhukung meh wae format input populer video.
  • Nggawe DVD profesional karo 40 + ahli dirancang menu Cithakan.
  • Ngetoake video lan menu cithakan iki sadurungé kobong Disc.
  • Ngijini sampeyan kanggo nuduhake DVD digawe karo kanca-kanca lan kulawarga.
  • OS didhukung: Windows 2003 / XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 , Mac OS X 10,11, 10,10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6

Part 2: top 10 paling nitahake DVD piranti lunak

10. Power Producer10Power Producer

Iku banget uga dikenal DVD lunak antarane wong enom amarga saka iku fitur. Wis tak support AVCHD bebarengan karo iki sampeyan uga bisa nambah data langsung disk. Iku diwenehake karo keperluan disk lan nerangake karo fitur beda banget dikenal minangka "zona anggota" kang sampeyan bisa ngundhuh lan upload jenis beda tema uga tanpa biaya wae. Kanthi bantuan saka piranti lunak iki sampeyan uga bisa nggawe gelaran foto lan macem-macem fitur liyane.

9. Xilisoft DVD Creator9Xilisoft DVD Creator

Piranti lunak iki dianggo banget cepet lan gampang digarap. Iku salah siji sing paling lunak dvd nitahake amarga specifications kang mbantu sampeyan kanthi gampang ngganti, ngowahi lan ngowahi data. Burning disk ARD fitur sing kasedhiya ing piranti lunak iki. Kerjane ing macem-macem format kaya DivX, XviD, WMV lan akeh liyane kang ndadekake iku malah luwih populer. Dhuwur definisi DVD uga bisa digawé nganggo piranti lunak iki. Wis proses konversi cepet banget.

8. Muvee Reveal X8Muvee Reveal X

Posisi 8th ing kategori paling lunak dvd nitahake wis aman dening Muvee Reveal X8Muvee Reveal X. Iku Sejatine dirancang kanggo ngowahi video lan gambar saka siji format liyane. Uga menehi dipikir banget profesional menyang video lan gambar. Piranti lunak iki nerangake karo 10 gaya kang wis diinstal ing. Iku uga wis macem-macem sawetara platform apa saka kualitas dhuwur banget gedhe-gedhe normal.

7. ArcSoft showbiz DVD showbiz DVD7ArcSoft

DVD lunak iki bisa dianggep minangka sing paling lunak nitahake DVD minangka nawakake meh saben fitur saka panyuntingan, ngganti, kanggo mata uang HD kualitas. Karo piranti lunak sing bisa nambah efek, owah-owahan kanggo video, audios utawa klip. Bebarengan karo iku bisa ngowahi ngarep digawe video menyang video gaya profesional. Apa maning sing bisa nyana saka DVD rate?

6. DVD-Lab PRO6DVD-Lab PRO

Lunak iki biasane digunakake dening profesional minangka wis sawetara saka sudhut fasilitas lan fitur ing. DVD-Lab PRO nerangake karo Multi-VTS lunak karo bantuan saka sing bisa nambah macem-macem jinis rasio lan macem-macem klip audio ing DVD. Aplikasi iki biasane cocok kanggo Produksi kualitas dhuwur lan makane iku salah siji sing paling lunak nitahake DVD.

5. AVS DVD Authoring5AVS DVD Authoring

Alat AVS DVD Authoring digunakake kanggo nggawe film DVD, kualitas swara dhuwur, lan efek unik sing banget ing cara sing luwih apik lan profesional. Sampeyan bisa nambah kualitas video lan gambar uga. Sampeyan bisa gampang diobong DVD lan nggunakake fitur hiburan related saiki ing piranti lunak iki. Amarga kabeh kuwalitas AVS DVD Authoring diarani ndhuwur lunak nitahake DVD kalima.

4. Roxio MyDVD4Roxio MyDVD

Sing paling populer lan disenengi lunak ing Roxio MyDVD. Edo DVD iki nduweni kapasitas kanggo ndandani video mababang Kalidad krasan menyang video profesional kualitas dhuwur. Nerangake karo macem-macem Techniques advance. Wis fitur-fitur kang bisa ngganti werna lan bisa bantuan njabut gembrebek latar mburi. Sawijining fitur bakal mbantu kanggo upgrade kualitas gambar dening njabut cacat saka gambar nyata. Iku nduweni fitur unik kang mbantu kanggo ngganti ukuran Gambar normal dadi ukuran cilik kang bisa digunakake ing Mobil lan Perkakas layar cilik lan Empu nggawe paling lunak nitahake DVD.

3. Womble EasyDVD3Womble EasyDVD

Womble EasyDVD nerangake karo 6 langkah proses learning sing bisa gawe DVD dhewe lan sing kualitas dhuwur banget. Ing mung sawetara klik sampeyan bisa ngrampungake proses. Iku uga nawakake teknologi modern MPEG-2 videos. Iki rawuh ing macem-macem kisaran Empu nggawe nyaman kanggo kabeh jinis kedhaftar. Amarga saka kualitas dhuwur lan fitur unik iku dianggep minangka sing paling lunak nitahake DVD.

2. Sony DVD Architect Studio2Sony DVD Architect Studio

Kaloro paling disenengi DVD rate punika Sony DVD Architect Studio. Profesional nggunakake aplikasi iku kanggo menu animasi lan lambang, nggawe jenis liyane submenu, pemandangan chaptering lan macem-macem fitur uga kasedhiya. Iku mbantu ing nganyarke gaya Graphic, menu lan macem-macem iku. Yen sampeyan arep kanggo nggawe film definisi dhuwur banget, saka Sony DVD Architect paling apik kanggo sampeyan.

1. Corel DVD MovieFactory Pro 71Corel DVD MovieFactory Pro 7

Ndhuwur paling ditresnani DVD rate punika Corel DVD MovieFactory Pro 7 kang versi paling anyar karo meh saben fitur modern. Iki Edo movie dinamis lan digunakake kanggo burning beda jenis video. Bebarengan karo iki, iku mbantu ing ganti / nindakake video mababang Kalidad kanggo kualitas AVCHD, Blu-Ray cd. Kanthi mangkono akeh fitur kita nimbang Corel DVD pabrik film minangka raja ngowahi film. Fitur dinamis, kualitas dhuwur banget, teknologi modern, kacepetan dhuwur lan luwih ndadekake ndhuwur paling lunak nitahake DVD.


Top