Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > DVD > MSWMM kanggo DVD - sandiwara lan Burn MSWMM kanggo DVD

MSWMM kanggo DVD - sandiwara lan Burn MSWMM kanggo DVD

Tutorial iki nuduhake sampeyan carane kanggo ngowahi lan ngobong berkas MSWMM kanggo DVD format kang bisa sante ing pamuter ngarep DVD normal.

Wiwit Windows Movie Maker alat editing film kanggo ngowahi ngarep film kang sampeyan mungkasi munggah karo file MSWMM. Sampeyan kudu semangat kanggo enggo bareng pemain ngarep DVD karo kulawarga lan kanca-kanca. Ing kasus iki, sampeyan kudu MSWMM profesional DVD burner - Wondershare DVD Creator Ngonversi MSWMM kanggo DVD karo video gedhe lan kualitas audio plus kompatibilitas dhuwur karo macem-macem DVD pemain.

Download Free MSWMM kanggo DVD Converter:
Download win version Download mac version

Wigati: Yen sampeyan pangguna Mac, sampeyan bisa nggunakake DVD Creator for Mac . Njaluk versi tengen lan tindakake langkah kanggo ngowahi MSWMM kanggo DVD. (Gambar kasedhiya ana versi Window)

Guide langkah dening carane kanggo ngobong MSWMM kanggo WMV cepet lan gampang

Langkah 1. Simpen MSWMM kanggo WMV

Mbukak * file .MSWMM ing Windows Movie Maker (klik "Gambar> Project Bukak"), nggunakake file> pilihan menu Simpen Movie lan sampeyan kudu mungkasi munggah karo file .wmv. Utawa menyang "Tugas" bar, klik "Rampung Movie" banjur klik "Simpen komputer". Saiki sampeyan bisa ndeleng ing pemain film normal.

Langkah 2. Tambah video WMV menyang DVD Creator

Mejet "Impor" lan milih file WMV sing arep diobong kanggo cd DVD. Added video bisa dipratinjau ing sisih tengen ndeleng jendhela lan volume video imbuhan cumawis.

play mswmm

Langkah 3. Pilih menu DVD

Sangisore "Menu" tab, sampeyan bisa milih DVD menu.40 + free menu DVD cithakan sing kasedhiya kanggo referensi. Sampeyan uga bisa ngatur gambar cilik menu DVD, gambar latar mburi, tombol, lan sapiturute sing kaya. Yen sampeyan ora pengin menu DVD, sampeyan bisa milih "Ora Menu".

mswmm to dvd

Langkah 4. Preview lan ngobong MSWMM kanggo DVD

Pratinjau karya sadurunge kobong iku. Nalika kabeh iku OK, pindhah menyang "Burn", milih format output lan paramèter lan sampeyan mung bisa klik "Burn" tombol kanggo miwiti kobong.

convert mswmm to dvd

Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngowahi file MSWMM kanggo DVD karo ease. Mung njaluk DVD Creator lan seneng wae file Maker Windows Movie ing TV lan pamuter DVD.

Ngisor iki video tutorial rinci:



Liyane babagan file MSWMM:

Jinis file MSWMM digandhengake karo Window Movie Maker. Nalika film sing lengkap, sampeyan bisa nyimpen file minangka file MSWMM, kang ora file video nyata, nanging sampeyan bisa ngimpor file project MSWMM kanggo Windows Movie Maker nalika kudu editing luwih. Yen sampeyan arep kanggo muter file MSWMM ing Window Media Player utawa pemain liyane, sampeyan bakal kudu ngowahi MSWMM kanggo WMV. Iku cukup prasaja apa sing, lan sampeyan ora perlu sembarang perangkat lunak pihak katelu. Mung mbukak * file .MSWMM ing Windows Movie Maker lan banjur disimpen menyang komputer.

Download Free MSWMM kanggo DVD Converter:
Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top