Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > DVD > Carane Burn Lightroom Slideshow kanggo DVD

Carane Burn Lightroom Slideshow kanggo DVD

Akeh wong sing kasengsem ing nggawe slide show karo Adobe Photoshop Lightroom banjur arep diobong slideshow Lightroom kanggo DVDs, supaya padha bisa seneng wong ing TV layar utawa DVD pamuter amba tinimbang komputer. Nanging, iku ora tugas lan gampang kanggo ngobong DVD saka Lightroom foto slideshow. Awit ana pilihan langsung kanggo sampeyan ngekspor slideshow Lightroom kanggo DVD, sampeyan kudu ngekspor file video page banjur nggunakake alat kobong DVD Handy kanggo ngobong kanggo DVD. Uga, perjuangan kanggo golek kuwi program pinter kanggo dangu? Wondershare nitahake DVD ( DVD Creator for Mac ) bisa ngewangi sampeyan.

Iki banget-dianjurake Lightroom kanggo DVD burner kene bisa kanggo ngobong slideshow foto menyang DVD profesional-looking banget cepet lan gampang. Lan kabèh proses mung patang langkah prasaja. Miturut cara, sampeyan uga bisa retouch slideshow sadurunge kobong DVD, ngomong, ngatur menu DVD musik latar mburi lan gambar, tombol etc.

Download Win DVD CreatorDownload Mac DVD Creator

1 Impor Lightroom file slideshow

Kaping kabeh, sampeyan kudu ngimpor slideshow Lightroom lan nyimpen ing H.264 utawa MPEG-4 file ing komputer. Sawisé iku, terus kanggo ngimpor file video slideshow saka hard disk ing komputer kanggo app iki. Elinga yen garis ijo ing ngisor nuduhake total ukuran iki ditambahaké slideshow file.

Kanggo nindakake, sampeyan kudu rong cara. Klik tombol Impor ing sisih kiwa DVD burner iki kanggo nambah file sing arep. Utawa langsung seret file target kanggo panel kiwa sawijining.

Sawise file slideshow Lightroom sing wis diimpor, sampeyan bisa klik "↑" utawa "↓" pilihan ing ngisor kanggo nyetel urutan muter yen perlu. Malah mencet "Tambah judhul" tombol kanggo nambah gelar yen sampeyan arep kanggo ngatur video luwih .

burn lightroom slideshow to dvd

2 Sunting Lightroom file slideshow (opsional)

Kenek lambang pals ing jejere item video sing arep diowahi. Lan banjur ing jendhela editting pop-up, sampeyan bisa motong, potong, muter video, lan nambah watermark video. Uga, sampeyan bisa nyetel padhange video, kontras, kahanan kang gawe jenuh, lan volume etc.

JVC videos to dvd

3 menu Ngatur DVD

Mejet ing tab Menu ing ndhuwur, banjur klik lan seret panggeser mudhun kanggo milih menu siji DVD cithakan, sabanjuré, ngatur gambar cilik, teks, latar mburi utawa nambah musik latar mburi etc. Yen sampeyan arep menu Cithakan liyane free , sampeyan bisa ngundhuh online ngeklik tombol panah mudhun ing jejere ijo.

lightroom slideshow to dvd

4 project Preview lan ngobong slideshow Lightroom kanggo DVD

Sadurunge kobong DVD, sampeyan mung pratinjau kabèh project kanggo mesthekake efek final. Yen sampeyan ora perlu kanggo ngganti soko, sampeyan mung masang DVD5 kothong utawa DVD9 disk kanggo DVD drive, lan banjur lumebu antarmuka Burning déning ngengingi tab Burn ing ndhuwur. Kene, sampeyan bisa obah ing "Burn kanggo disc" pilihan lan (opsional) apa sawetara setelan liyane. Ing pungkasan, klik "Burn" tombol ing sudhut ngisor-tengen antarmuka.

burn JVC videos to dvd

App iki bakal nglakoni proyek liyane kanthi otomatis. Sawise nalika, sampeyan bisa njaluk DVD disc ditulis lan sampeyan bisa muter ing sembarang DVD pamuter utawa TV.

Mangga njaluk tutorial video ing ngisor iki.

Download Win DVD CreatorDownload Mac DVD Creator

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top