Kabeh TOPICS

+

Carane Ngundhuh lan nginstal iDVD ing New Macs (Mavericks lan Mountain Lion Klebu)

iDVD punika lunak sing ngidini kedhaftar Mac kanggo ngobong film DVD, music, lan gambar digital. Iku digunaaké ing versi lawas saka sistem operasi Lion lan Mountain Lion, nanging saiki mandheg ing versi anyar saka Lion lan Mountain Lion, uga Maverick. Iki wis tantangan kanggo nduweni mac karo sistem anyar sing seneng nggawe lan ngobong proyèk DVD. Ing artikel iki, sampeyan bakal sinau bab ngundhuh versi beda, fitur, lan carane nginstal iDVD ing Macs anyar.

Part 1: Download iDVD kanggo Snow Leopard, Mountain Lion lan Maverick Sistem operasi

Ana iDVD versi lawas lan nganyari sing bisa njaluk Macs anyar, nanging sampeyan bisa uga kudu tundhuk kanggo mundhut iLife '09 utawa '11 Suite utawa Resor kanggo ngundhuh alternatif. Ngisor nyedhiyakake iDVD informasi nganyari versi Snow Leopard, Mountain Lion lan sistem operasi Maverick.

  • Download iDVD kanggo Snow Leopard - iDVD versi 7.1.1 nganyari kanggo Snow Leopard kasedhiya kanggo sampeyan kanggo ngundhuh ing iDVD versi 7.1.1 first download. Sampeyan kudu wis wis iDVD diinstal ing komputer.
  • Download iDVD kanggo Mountain Lion - The iDVD nganyari versi Mountain Lion kasedhiya ing iDVD versi 7.1.2 first download. Iku nganyari versi full free sing paling kompatibel karo Macs mlaku Mountain Lion sing saiki duwe versi iDVD.
  • Download iDVD kanggo Maverick - Wiwit Macs anyar ora ndhukung iDVD, sampeyan bisa uga kudu download alternatif, kaya Wondershare DVD Creator for Mac . Yen sampeyan ora arep alternatif, sampeyan bisa uga kudu laku kanggo mundhut iLife Suite kanggo njaluk iDVD. Kajaba iku, sampeyan uga bakal perlu kanggo ngundhuh update paling anyar ing first downloads iDVD Apple . Versi 7.1.2 iki update paling anyar lan paling dianjurake kanggo sistem operasi Maverick.
  • Ana cara gampang kanggo njaluk versi lengkap iDVD liyane saka ngundhuh nganyari kanggo versi 7 lan mundhut iLife Suite '09 utawa '11 cd. Yen sampeyan ora arep mbukak liwat musuhan lan beyo tuku Suite lan ngundhuh nganyari, sampeyan kudu nimbang ngundhuh alternatif paling apik kanggo iDVD .

    Part 2: Beda Feature kanggo versi iDVD

    Fitur kanggo versi iDVD beda cilik nanging wujud. Nggunakake informasi iki kanggo sinau bab fitur lan nganyari beda kanggo sistem operasi beda lan carane sampeyan bisa njaluk alternatif iDVD sing paket kabeh fitur-fitur kasebut menyang salah siji aplikasi.

    idvd icon

    Wigati: Penting, kanggo Wigati sing kabeh versi iDVD kanggo sistem operasi beda duwe lambang padha.

  • iDVD kanggo Snow Leopard - Iki versi fitur tema canggih lan ahli dirancang kanggo cd DVD Panjenengan. Sampeyan bisa nggabungake iPhoto gambar lan gelaran menyang film iMovie nalika sampeyan nggawe project iDVD. Ing versi 7.1.1 nganyari, ana fitur ditambahaké kanggo ngirim gelaran iPhoto kanggo iDVD.
  • iDVD kanggo Mountain Lion - Iki versi nyedhiyakake kemampuan kanggo ngatur tema, menu desain, lan tombol. Iku uga ngijini sampeyan kanggo nggawe lan nambah gelaran kanggo proyèk DVD Panjenengan. Projects uga bisa diarsipaké lan njupuk kanggo mengko nggunakake utawa diobong kanggo DVD. Ing versi, 7.1.2 nganyari ana asil dandan kanggo ngimpor gelaran iPhoto. Iku uga resolves Jeksa Agung bisa ngetokake ing carane file dilink lan carane iDVD migunakake CPU nalika nggoleki file ilang.
  • iDVD kanggo Maverick - Wiwit Mountain Lion paling kompatibel karo Maverick, fitur sing padha aplikasi Mountain Lion uga aplikasi kanggo Maverick.
  • Fitur iDVD Luwih beda saben sistem operasi, nanging paling apik kanggo njaluk nitahake DVD sing nggabungke kabeh fitur-fitur kasebut ing siji aplikasi. Nanging wektu kanggo golek nganyari karo fitur-fitur anyar mbuwang, sampeyan kudu ngundhuh alternatif sing luwih apik, kayata Wondershare DVD Creator for Mac . Iku nawakake fitur padha lan lengkap kanggo sing kasedhiya ing iDVD.

    Download mac version Download win version

    Part 3: Cara Instal iDVD

    Nginstal iDVD ing Macs anyar mlaku Salju Leopard, Mountain Lion, lan Maverick mbutuhake sing duwe iLife '09 utawa '11 disk ing tangan. Yen sampeyan ora duwe sampeyan bakal kudu tuku ing Amazon . Yen sampeyan wis duwe disk, tindakake pandhuan ing ngisor kanggo nginstal iDVD.

    1. Pasang disk menyang drive, maca pitepangan, banjur klik Terus .

    2. Ing kothak dialog Agreements Software, klik Setuju kanggo terus karo instalasi.

    3. Saiki, pilih hard drive ngendi arep kanggo nginstal aplikasi lan klik Terus .

    install ilife 09

    4. Klik Instal , banjur klik Ngatur .

    5. Pilih iDVD banjur klik Instal kanggo ngrampungake panginstalan.

    6. Nalika instalasi lengkap, sampeyan bisa saiki ndhaftar aplikasi iLife.

    Nalika instalasi lan Pendhaftaran lengkap, sampeyan kudu ngundhuh update paling anyar iDVD saka iDVD versi 7.1.2 first download.

    1. Ing first download iDVD kanggo versi 7.1.2, klik ing Download .

    ilife 7.1.2

    2. Saiki klik ing Simpen Gambar lan banjur tindakake pandhuan kanggo ngrampungake panginstalan kanggo nganyari.

    idvd 7.1.2

    Yen wis rampung nginstall nganyari saiki sampeyan bisa nerusake kanggo nggunakake iDVD.

    Top