Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > DVD > Carane Nyalin DVDs ing OS X Mavericks

Carane Nyalin DVDs ing OS X Mavericks

Arep ngerti carane nyalin DVD ing Mavericks? Ing kasunyatan, iku gampang proyek yen sampeyan wis ketemu DVD copier kuat lan praktis sing bisa ing Mavericks. Nanging, ana sawetara piranti lunak DVD Nyalin sing bisa ndhukung sistem Mavericks anyar ing saiki. Sing alangan. Begjanipun, Wondershare Video Converter Ultimate for Mac wis nganyari pas wektune kanggo ndhukung Mavericks. Lan saiki, iku bisa ngaktifake sampeyan nyalin DVDs ngarep kualitas dhuwur ing Mavericks.

Sabanjure, aku bakal nuduhake sampeyan carane DVD iki copier gedhe kanggo Mavericks dianggo. Page, download ans nginstal DVD Nyalin lunak ing Mavericks.

Download Mac Version

1 Impor DVD file kanggo DVD iki copier kanggo Mavericks

Page, ketik Mississauga ing "Burn" antarmuka, lan banjur obah "Copy" pilihan ing ndhuwur kiwa saka jendhela. Sabanjure, masang DVD, klik menu Gambar, lan banjur pindhah menyang "Muat DVD Gambar" kanggo mbukak DVD berkas. Mesti wae, nek file DVD Panjenengan wis disimpen ing komputer, sampeyan bisa langsung seret menyang app Mac.

dvd copying mavericks

2 Pilih format output

DVD iki copier kanggo Mavericks nawakake papat format output: DVD disc, folder DVD, .DVDmedia, lan .iso. Yen sampeyan perlu kanggo nyalin file DVD kanggo DVD disck, namung milih "SuperDrive" pilihan lan masang DVD disc kothong. Mesti wae, sampeyan uga bisa milih kanggo ngobong DVDs kanggo DVD Folder, DVDMedia, file ISO kanggo serep.

dvd copier mavericks

3 Copy DVDs ing Mavericks

Ing antarmuka utama alat Nyalin Mac DVD iki, sampeyan mung kenek "Copy" tombol kanggo miwiti Nyalin DVD ing Mavericks. Langsung, ing ngisor program Mac iki, pananda garis ijo bakal katon. Nalika tekan 100%, sampeyan bakal njaluk DVD disc writen utawa file serep ing komputer.

copy dvd mavericks

Mangga njaluk tutorial kene.

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top