Kabeh TOPICS

+

Carane Convert lan Burn YouTube kanggo DVD ing Mac / Win (Windows 10 klebu)

YouTube situs enggo bareng video sing paling populer. Ngunjungi YouTube, nonton lan nuduhake video favorit karo kanca-kanca donya gedhe fun. Sampeyan bisa terus nomer video YouTube sange, lan iku pilihan apik kanggo ngobong YouTube kanggo DVD. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nonton video YouTube offline ing pamuter DVD utawa TV utawa nyimpen ing hard disk. Ayo kang ndeleng carane download video YouTube lan ngobong wong-wong mau kanggo DVD.

Part 1: Carane ngundhuh lan ngobong YouTube kanggo DVD

Program sing kudu-Wondershare Video Converter Ultimate

Ngundhuh lan Ngonversi video YouTube kanggo macem-macem format lan ngobong wong-wong mau kanggo DVD

  • Kabeh ing-siji alat kanggo ngundhuh, Ngonversi video YouTube lan ngobong wong-wong mau kanggo DVD karo cithakan
  • Kaca-kaca sing video YouTube sing kaya
  • Ngowahi lan download video cepet lan ing cara paling gampang

win Version mac Version

Carane kanggo mbebasake download video YouTube lan diobong kanggo DVD

Langkah 1. Instal program iki ing komputer


Download program iki liwat pranala download ing ngisor iki lan nginstal PC utawa Mac. Sawise program wis diinstal, iku bakal nambah Download plug-in kanggo browser Panjenengan siap kanggo ndeteksi video YouTube.

win Version mac Version

burn youtube videos to dvd

Langkah 2. Download video YouTube


Menyang YouTube kanggo nemokake video sing disenengi lan klik wong kanggo muter. Banjur Download tombol bakal katon. Cclick iku kanggo njaluk video sing diundhuh. Utawa Utawa, sampeyan bisa nyalin url video lan klik Add URL tombol kanggo ngundhuh video.

howto make dvd from utube

Langkah 3. Burn video YouTube kanggo DVD


Menyang folder kang wis dipilih kanggo nyimpen video sing wis diundhuh. Banjur klik Burn tab program kanggo pencet Tambah File tombol kanggo ngimpor video kanggo program. Pilih cithakan lan masang DVD ireng komputer. Akhire klik Burn kanggo miwiti kobong ing.

win Version mac Version

youtube to dvd mac

Part 2: Carane kanggo ngobong video YouTube wis ana kanggo DVD

Program sing kudu-Wondershare DVD Creator

Diobong foto, video lan musik DVD ing cara easist

  • Diobong kabeh jinis video kanggo DVD kanthi kualitas dhuwur
  • Sunting potret lan video karo dibangun ing editor
  • Nggawe gelaran karo musik lan efek gedhe

win Version mac Version

wong wis diundhuh

Carane nggunakake Wondershare DVD Creator kanggo ngobong video YouTube kanggo DVD

Langkah 1. Ngimpor video YouTube


Klik Impor utawa seret video YouTube langsung menyang jendhela program. Sampeyan bisa pratinjau video sing disimpen ing jendhela tengen lan nyetel volume video kanggo efek apik. Ing sisih kiwa, bebas nambah, mbusak lan ngatur gelar DVD minangka saben pilihan.

win Version mac Version

youtube to dvd format

Langkah 2. Edit video lan ngatur menu DVD (opsional)


Potong, muter, motong, nambah watermarks, etc. kasedhiya ing DVD Creator . Kanthi cara iki, sampeyan uga bisa ngowahi lan retouch video sadurunge kobong kanggo mesthekake kualitas video.

Yen sampeyan duwe sawetara video YouTube kanggo diobong, iku saranake kanggo nggawe menu DVD kanggo YouTube DVD Panjenengan. Cukup klik tab Menu lan milih saka 50+ Cithakan lan luwih ngatur yen perlu.

youtube to dvd

Langkah 3. Mulai YouTube kanggo kobong DVD


Saiki, masang DVD disk kaya D5 utawa D9 (priksa manawa iku kompatibel karo DVD pamuter ngarep), lan banjur milih standar TV: NSTC utawa PAL. Akhire, kenek "Burn" Ngonversi YouTube kanggo DVD.

Kanthi profesional YouTube kanggo DVD burner, sampeyan bisa seneng video YouTube ing sembarang DVD pamuter karo kulawarga lan kanca-kanca ing ngarep. Ngisor iki tutorial video:

win Version mac Version

make dvd from youtube

Home> Resource > Convert > Carane Convert lan Burn YouTube kanggo DVD ing Mac / Win (Windows 10 klebu)
Top