Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > DVD > Carane Convert lan Transfer VHS kanggo DVD (Windows 8 klebu)

Carane Convert lan Transfer VHS kanggo DVD (Windows 8 klebu)

VHS, cendhak kanggo Video Ngarep System, minangka standar ngrekam videocassette konsumen tingkat dikembangaké déning JVC (Victor Company Jepang). Wiwit taun 1970, VHS wis unggul format video ngarep, tahan ing saindhenging wektu format tape. Sawise 2000, DVD (Digital Versatile Disc) karo kualitas video dhuwur diganti VHS minangka cara preferred cara distribusi. Dadi apike Ngonversi VHS kanggo DVD yen durung.

Kanggo ngowahi lan transfer VHS kanggo DVD, kita Highly Rekomendasi Wondershare DVD Creator kanggo mbantu Ngonversi VHS lan camcorder analog kaset kanggo DVD kanthi kualitas dhuwur (Windows 10 klebu). Yen sampeyan lagi mlaku Mac, please Resor kanggo  DVD Creator for Mac .Cara kanggo nransfer VHS kanggo Mac OS X lan diobong kanggo DVD (Mountain Lion didhukung) sing padha karo versi Windows. Ing Pandhuan ing ngisor iki, kita bakal njupuk Windows gambar. Priksa manawa sampeyan wis njaluk versi tengen.

Download Free VHS software DVD versi nyoba:

Download Win Version Download Mac Version

Carane Transfer VHS kanggo DVD Step by Step:

Langkah 1. Load VHS video kanggo program

Sawise sampeyan nransfer VHS tape menyang komputer, please miwiti program iki. Ing ngisor iki antarmuka apa sing bakal panjenengan kanggo ndeleng: klik "Impor" kanggo nambah file VHS sampeyan kudu diobong menyang program. Padha bakal katon ing gambar cilik ing sisih kiwa. Sampeyan bisa ndeleng video ing ndeleng windows tengen lan nyetel volume video bebas.

transfer vhs to dvd

Tips : Sampeyan uga bisa nambah foto menyang nggawe slideshow foto DVD utawa gabungan potret lan video bebarengan kanggo nggawe DVD luwih. Wilayah ijo ing ngisor nuduhaké ukuran video.

Langkah 2. video Sunting VHS karo dibangun ing editor video

Pilih klip video, mencet tombol sunting mbukak jendhela Video Edit ing DVD burner. Kene sampeyan bisa ngatur video kanthi nugel, puteran, trimming, nambah efek, nambah watermarks and so on.

convert vhs to dvd

Langkah 3. Preview lan ngobong VHS kanggo DVD

Klik kanggo pratinjau asil saka editing ing kasus sing bisa nambah ing cara tartamtu. Akhire, milih format output lan paramèter lan sampeyan mung bisa klik "Burn" tombol kanggo miwiti kobong.

vhs to dvd mac

Karo Wondershare profesional DVD Creator , sampeyan bisa kanthi gampang Ngonversi VHS kanggo DVD supaya sampeyan bisa seneng film karo kulawarga ing ngarep.

Tips kanggo njupuk video saka VHS tape

Pribadi sing perlu: VHS VCR, piranti Jupuk video lan piranti lunak Jupuk video. Tindakake pandhuan ing ngisor iki

  • 1. Nggawe Jupuk hardware video lan iku kudu dikenali dening PC.
  • 2. Nyambungake RCA video (kabel kuning) output lan audio RCA (kabel putih lan abang) hasil ing VHS VCR kanggo masukan RCA ing piranti Jupuk.
  • 3. Run lunak Jupuk video. Sampeyan bisa uga piranti lunak sing nerangake karo piranti Jupuk video, utawa VirtualDub (Free), utawa video njupuk piranti lunak komputer. Nggawe setelan sadurunge njupuk yen perlu.
  • 4. Pilih "Capture" ing piranti lunak Jupuk video banjur pilih "Play" ing VHS VCR.
  • 5. Sawise video dijupuk hardisk, iku bisa diimpor menyang DVD kobong lunak kaya Wondershare DVD Creator .

Download Free VHS DVD lunak:

Download Win Version Download Mac Version

Nonton tutorial video ngisor

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top