Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > DVD > TP kanggo DVD - Carane Convert lan Burn TP kanggo DVD

TP kanggo DVD - Carane Convert lan Burn TP kanggo DVD

Yen sampeyan mung direkam sawetara HD TV nuduhake karo .tp extension nggunakake HDTV kertu DVB-T lan arep ngowahi file TP kanggo DVD, nanging ing lack saka TP apik kanggo nitahake DVD, sing wis teka menyang Panggonan tengen. Wondershare DVD Creator ngowahi virtuallly kabeh video lan audio format kaya AVI, MP4, WMV, MKV, FLV, lan sapiturute kanggo DVD mung sawetara klik. Njaluk siji DVD Creator ing tangan lan ngatasi kabeh masalah kobong DVD!

Yen sampeyan pangguna Mac, sampeyan bisa nggunakake Wondershare DVD Creator for Mac . Njaluk versi tengen lan tindakake langkah kanggo ngowahi TP kanggo DVD. (Cathetan: Ing langkah njupuk Windows gambar contone Kanggo diobong TP kanggo DVD ing Mac, langkah-langkah sing meh padha..)

Download Free TP kanggo DVD Converter:
Download win version Download mac version

Carane kanggo ngowahi lan ngobong TP kanggo DVD langkah dening langkah

Nginstal lan mbukak DVD Creator lan masang DVD -R Recordable (DVD + R, DVD + RW, DVD-RW, lan sapiturute) menyang DVD burner drive.

Langkah 1. file Impor TP menyang TP kanggo DVD Kombertidor

Klik "Impor" kanggo nelusur lan pilih file TP saka komputer mung seret lan selehake file TP panel sumber kanggo nambah file. Pratinjau video ditambahaké ing sisih tengen ndeleng jendhela bebas kanggo nggawe manawa video sing sing arep diobong.

tp to dvd converter

Langkah 2. Pilih menu DVD

Ing "Menu" tab, ana béda-béda saka dibangun ing cithakan, pigura lan tombol kanggo pilihan. Sawise milih cithakan menu, sampeyan bisa ngganti gambar latar mburi, nambah teks lan musik latar mburi gedhe-gedhe favorit kanggo nggawe menu liyane pribadi.

convert tp to dvd

Langkah 3. Preview lan Ngonversi TP kanggo DVD

Menyang "Preview" tab duwe dipikir ing DVD Panjenengan diowahi. Yen tindakan perlu diganti, pindhah menyang tab cocog. Nalika sampeyan wareg, pindhah menyang "Burn" tab kanggo nggawe setelan DVD lan klik "Burn" kanggo miwiti burning TP kanggo DVD. Saiki sampeyan bisa nonton file TP ing DVD pamuter ngarep utawa TV, utawa ngirim DVD disc kanggo kulawarga lan kanca-kanca kanggo nuduhake nuduhake menarik karo wong-wong mau.

burn tp to dvd

Download Free TP kanggo DVD Converter:
Download win version Download mac version

Carane kanggo muter file TP ing PC

About file TP : Ngrekam video dijupuk nggunakake Beyond TV lunak ngrekam video digital, direkam nganggo kertu TV Rasulu'llah kompatibel lan sumber televisi kayata analog utawa kabel digital, satelit, utawa antena. File TP data Jupuk saka stream transportasi (TS), kang protokol komunikasi kanggo ngirim audio lan data video; iku kalebu koreksi kesalahan sing ngidini stream kanggo tetep utuh sanajan sawetara data saka transmisi ora ditampa.

Wiwit file TP jenis format video stream transportasi sing pemain akeh media Mungkin Tukang kanggo muter. Sampeyan kudu codec cocok diinstal ing komputer. A codec piranti utawa komputer program saged enkoding lan / utawa dekoding stream data digital utawa sinyal, ing basa umum, pemain Media.

Supaya muter file TP utawa file video HD kaya TS lan HD MKV ing PC, a pamuter VLC dianjurake kanggo nggunakake. Kejabi, sampeyan bisa ngundhuh lan nginstal ngemas codec kaya DirectShow FilterPack 3.2 utawa Windows Essentials codec Pack kang ngijini sampeyan kanggo muter file TP gampang.

Uga, sampeyan bisa waca tutorial video:

Download win versionDownload mac version


-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top