Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Convert lan Burn Ngarep Movies / Videos kanggo DVD

Carane Convert lan Burn Ngarep Movies / Videos kanggo DVD

Akèh wong kaya kanggo ngrekam kesempatan khusus ing gesang kita, wedding ceremony, upacara lulusan, Reunion kulawarga, lan sapiturute kanggo nggawe wektu kita permanen. Nanging, njupuk ngarep film mung ora cukup kanggo nyimpen kenangan manis. Kanggo netepi foto lan video kenangan manis, ngowahi lan ngobong ngarep film / video kanggo DVD punika temtunipun pilihan sing paling apik wiwit cd DVD sing dawa langgeng lan bisa sante ing sembarang DVD pamuter utawa TV. Sampeyan uga bisa ngirim cd DVD kanggo kulawarga lan kanca-kanca kanggo nuduhake urip lan memori karo wong.

Kanggo ngobong video ngarep kanggo DVD, Wondershare profesional DVD Creator Highly dianjurake. Karo, sampeyan uga bisa ngowahi, retouch video lan ngobong ngarep film kanggo DVD karo selaras menu DVD free. Yen sampeyan nggunakake Mac, sampeyan bisa nguripake kanggo DVD Creator for Mac . Mung nggawe manawa njaluk versi tengen lan tindakake langkah kanggo ngowahi video ngarep kanggo DVD karo ease (Langkah-langkah njupuk Windows gambar).

Free film download ngarep kanggo DVD burner:
Download win version Download mac version

Nyunting lan ngobong ngarep film / video kanggo DVD

Langkah 1. Transfer film ngarep Panjenengan / video menyang komputer.

Kanggo VHS lan Analog Camcorder Tapes : Yen sampeyan duwe komputer karo kertu video capture, iki biasane apik lan paling gampang pilihan kanggo nindakake video. Sayange, mung komputer dhuwur-mburi lan media center PC biasane teka dilengkapi nganggo kertu iki. Yen ora, lagi nyedhaki larang kanggo tuku lan umume ora worth dhuwit kanggo panggunaan siji wektu iki. Yen sampeyan yakin yen komputer teka karo kertu video capture, waca manual pemilik utawa katon kanggo gabungan, S-Video, utawa liyane masukan video ing mburi komputer. Input ngirim katon kaya output ing VCR Panjenengan.

Kanggo video digital saka camcorder DVD, memori camcorder Flash lan camcorder Hard drive : Ana sawetara pilihan sampeyan bisa milih saka nransfer video digital kanggo DVD. Iki kalebu ngolah / IEEE-1394, USB, S-Video, utawa konektor RCA. Cara sing paling efisien mengkono iki karo kabel IEEE 1394.

Langkah 2. Tambah ngarep video kanggo DVD Creator ing

Mbukak DVD Creator lan klik "Impor" kanggo nelusur lan pilih video sing arep diobong utawa seret lan selehake file video panel sumber kanggo mbukak. Photo ngimpor uga didhukung. Nalika sampeyan bisa ndeleng, sampeyan bisa pratinjau video ing sisih tengen lan nyetel volume video kanggo efek sing luwih apik.

convert home movies to dvd

Langkah 3. Sunting ngarep video karo dibangun ing editor video

Pilih klip video lan klik tombol sunting mbukak jendhela Video Edit, ngendi sampeyan bisa bebas ngatur video kanthi nugel, puteran, trimming, nambah efek, nambah watermarks and so on.

transfer home movies to dvd

Langkah 4. Pilih menu DVD

Pilih saka dibangun ing free DVD menu cithakan kanggo DVD authoring lan ngatur gambar cilik menu DVD, gambar latar mburi, tombol, lan sapiturute sing kaya.

burn home movies to dvd

Langkah 5. Preview lan ngobong video ngarep kanggo DVD

Ngalih menyang "Preview" tab kanggo njupuk dipikir ing video ing mode nyata-wektu. Yen tindakan perlu diganti, pindhah menyang tab cocog kanggo nggawe sawetara modifikasi. Nalika sampeyan wareg, pindhah menyang "Burn" tab kanggo nggawe setelan DVD kayata label disk, target output, standar TV, rasio aspek lan DVD drive, lan sapiturute lan pungkasanipun klik "Mulai" kanggo ngowahi ngarep film kanggo DVD.

burn home videos to dvd

 Tips liyane: Paling ngarep film / video ing format kaya MP4, AVI ECT. Yen sampeyan arep kanggo ngobong iki film / video kanggo DVD, sampeyan uga bisa waca Pandhuan ing: ngobong MP4 kanggo DVD , ngobong AVI kanggo DVD .

Watch ing ngisor iki langkah-langkah dening-video tutorial:



Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top