Rasa seneng Wireless HD Film lengkap lan Music tanpa TV Smart

Stream kabeh media saka PC lan tablet Windows, langsung kanggo TV, liwat Google Chromecast, Roku 1, 2, 3, Xbox lan Apple TV. Nonton nuduhake favorit, film, lan dhaptar lagu, langsung saka antarmuka program karo ora perlu kanggo miwiti browser internet. DreamStream ndadekake nglaras kumpulan media minangka prasaja minangka klik tombol.

Stream Film Favorit Panjenengan, Music & TV Series

Stream kabeh koleksi ing High Definition, tanpa nransfer video (karo subtitles), music & liyane menyang external hard drive, USB utawa HDMI. Seneng solusi siji sing ngijini sampeyan kanggo stream, ngatur lan seneng isi tanpa nggunakake browser internet.

Dhukungan kanggo 20+ Media Mula

Dreamstream ndhukung macem-macem ageng saka format file mbusak perlu kanggo ngowahi kabeh koleksi amarga jinis watesan berkas. DreamStream Didhukung File - Video: MP4, MOV, MKV, AVI, MPG, WMV, MTS, FLV, M2TS, 3G2, 3GP, DIVX, RM, RMVB, KABIYESI, Amandeep singh Mani singh, TS, DV, F4V, OGV, TOD, TP, TRP, webm. Audio: MP3, AAC, WMA, APE, FLAC, OGG, M4A, Monggo, AC3, MP2.

Otomatis Media Management & Dibangun ing Player

Ngatur kanthi otomatis koleksi karo otomatis indeksasi; DreamStream ketemu lan limo file media sing disimpen ing hard drive lan populates mau menyang perpustakaan Dreamstream. Ngatur kabeh koleksi lan malah seneng isi ing Go, karo laptop Windows utawa tablet, dening nggenepi dibangun ing pamuter media.

Watch Web Videos ing Big Screen

Nggabungake karo video online (http based) lan muter liwat Chromecast tanpa mbukak browser internet, kalebu YouTube, Vevo, Vimeo, lakon, VideoBash, MyVideo, CNN, Funny or Die, Aol.on, Fox News, CBS News lan luwih . Ngatur dhaptar ing ease kanthi ngganti lan nambah favorit.

Pindhah Premium & Get liyane

Fitur A little Kedhaftar
Saged casting video ing MPEG-4 (H.264), MOV (H.264) lan format webm kanggo Chromecast
Saged casting audios ing MP3 lan format AAC kanggo Chromecast
Dhukungan video streaming online ing komputer
Support streaming online videos via Chromecast YouTube Mung Sembarang Sites Video
Lengkap format video support: MPEG-4, webm, MOV, AVI, MKV, MPG, KABIYESI, WMV, AVCHD, MTS lan liyane
Lengkap audio support format: MP3, AAC, WMV, APE, FLAC, M4A, Monggo lan liyane
Technical support Free lan nginggilaken
(Coming Soon) streaming saka telpon; lan Streaming murub TV
Little FREE $ 1.99 / month
Top