Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Download > Carane Download Yahoo Videos ing Klik a

Carane Download Yahoo Videos ing Klik a

Yahoo menehi kedhaftar karo kabeh jinis video, jinis kiro-kiro saka fun, luang learning. Mungkin sing arep ngundhuh video Yahoo kanggo muter maneh offline utawa mung njaluk music Yahoo saka video. Ing artikel iki, aku bakal introduce cara cepet lan gampang kanggo ngundhuh video Yahoo ing kualitas (extract yahoo video kanggo MP3 uga klebu). 

Alat sampeyan kudu: Wondershare AllMyTube  - ngundhuh video Yahoo kuat lan uga Yahoo video rate. Karo, sampeyan bisa ngundhuh wae video saka situs Yahoo lan banjur disimpen kanggo format sing dipilih. Iki app dianggo cantik efisien, nyimpen video Yahoo kualitas video dhuwur karo 3x kacepetan luwih cepet. Ing ngisor iki, Aku bakal njupuk versi Windows kanggo nuduhake sampeyan carane nggawe iku. Kanggo ngundhuh video Yahoo ing Mac, mung nganggo Wondershare AllMyTube for Mac kanggo entuk padha. 

Download Win Version Download Mac Version

1 Search video Yahoo (kalebu Yahoo video musik, film)

Miwiti browser Panjenengan, eg Chrome, Firefox, utawa Internet Explorer lan ngakses situs Yahoo. Nalika sampeyan nemokake video favorit, klik kanggo miwiti muter. Langsung, Yahoo video ngundhuh bisa ndeteksi video muter kanthi otomatis. Lan "Download" tombol ngambang bakal nuduhake ndhuwur video playing. 

 download videos from Yahoo

2 Download video Yahoo ing siji klik

Kanggo ngundhuh video yahoo online, rong cara pinter sing kasedhiya: 

  • Klik "Download" tombol dituduhake minangka gambar ndhuwur kanggo miwiti Yahoo video download.
  • URL salinan ing baris alamat browser, lan klik "+ Tempel URL" Button kanggo miwiti Yahoo video downloading.

Banget rauh, sampeyan bakal njaluk kabar sing downloading tugas iki wis ditambahaké menyang saiki succesfully. Saiki sampeyan bisa mung ninggalake program iki roto ing latar mburi lan kanggo nelusuri video liyane kanggo ngundhuh ing Yahoo.com  

facebook video downloader mac

3 Play utawa ngowahi video sing diundhuh

Nalika Yahoo downloads video rampung, file sing wis didownload bakal kanthi otomatis kadhaptar ing "diundhuh" perpustakaan video iki ngundhuh Yahoo. Klik kaping pindho iku, sampeyan bisa ndeleng wong-wong mau nganggo pamuter video ditempelake ing layar wutuh. 

Yen sampeyan arep kanggo ngowahi video Facebook Efesus luwih fleksibel, mung kenek Convert liyane iku, banjur pilih format Wanted saka dhaftar format gulung-mudhun. Contone, sampeyan bisa extract audio MP3 saka video Yahoo kanggo muter maneh ing sembarang MP3 pemain. 

download facebook video on mac

Tips : Kanggo nyimpen wektu kanggo nindakake diundhuh video Facebook kanggo muter maneh ing Go, program iki ngijini sampeyan kanggo ngundhuh lan Ngonversi bebarengan. Kanggo nindakake iki, mung ngalih "Download banjur Convert" tombol ing, banjur pilih format sing arep, klik Ok. Sabanjure wektu, nalika sampeyan miwiti downloading facebook video, iku bakal kanthi otomatis Ngonversi file output kanggo format sing dipilih. Sange, iku ora? Miwiti saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Ayo kang ndeleng tutorial video minangka nderek:

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top