Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Alternatif > YTD Alternatif: Download Video Online Luwih saka YTD

YTD Alternatif: Download Video Online Luwih saka YTD

Wis ora wis dawa banget sing wis nggunakake YTD kanggo ngundhuh video online? Uga ketoke iku bener siji tenan golek program uga cocog kanggo ngundhuh video ing internet. Nanging minangka reviewer blak-blakan, siji bisa tau ora nyarujuki yèn YTD wis kaiket dening akeh watesan kang penggunane asring manggihaken nalika nggunakake program iki. Utamané, yen tubrukan komputer ing tengah wae iki macem-macem downloads file video dhowo (kang kerep mengkono karo piranti lunak iki) utawa yen sampeyan mbukak metu saka luck karo panyambungan internet, piranti lunak iki bakal miwiti download maneh sepisan maneh. Menapa malih, iku sok-sok ora bisa bisa ing kabeh.

Amarga masalah iki, akeh kedhaftar saka program YTD wis mesthi wis nggoleki ngundhuh luwih sing bisa nggawa jawaban luwih apik kanggo nggoleki. Kanggo kabeh wong golek ngundhuh alternatif kuwi, Wondershare AllMyTube punika solusi alternatif sampurna kang dianggo seamlessly ing loro Mac lan Windows OS. Dadi yen sampeyan wis mburu ngundhuh video online anyar, njupuk Wondershare AllMyTube lan supaya iku nggawe dina.

Download Win Version Download Mac Version

Apa Wondershare AllMyTube sapituruté

Kene sawetara alasan minangka kanggo ngapa Wondershare AllMyTube wis dianjurake dening kathah tiyang minangka salah siji saka dipercaya program alternatif marang versi paling anyar saka piranti lunak YTD.

  1. Program iki saged ngundhuh video saka YouTube karo kacepetan luwih cepet, sing banget tanpa iklan.
  2. Program iki ora diwatesi mung kanggo Camping 'https', nanging saged ngundhuh saka luwih saka 100 Camping enggo bareng video ndhukung.
  3. Wondershare Saged nindakake file downloads kanggo sawetara format video populer (Conto: MOV, MP4 lan uga Format sing didukung dening Walkman, iPhone, ipod lan liyane)
  4. Iku saged menyuling mung file audio MP3 saka video online ditemokaké ing YouTube lan Camping music.
  5. Iku salah siji klik ngundhuh kang dianggo seamlessly karo Firefox, Safari lan uga Google Chrome.

Carane Download YouTube MP4, MOV (meh wae format video) karo panggantos YTD

Ayo kang njupuk dipikir ing carane siji bisa ngundhuh video streaming saka YouTube karo program alternatif YTD minangka aplikasi Windows. Kanggo miwiti karo, mung ngundhuh program lan nginstal nang komputer supaya supaya tenung wiwiti.

Langkah 1 Golek video sing kaya

Ngenali video favorit lan klik kanggo muter stream. Situs sampeyan bisa milih bisa cukup warna kaya YouTube, Lakon lan Metcafe lan uga akeh wong.

Mangga Wigati: Sampeyan kudu mbukak video sing dipilih mung karo browser kayata Chrome, IE utawa Firefox.

Langkah 2 Download video karo alternatif YTD iki

Sawise sampeyan nggawa mouse kanggo bagean ndhuwur tangan tengen video, sampeyan bakal bisa ndeleng Download tombol ing layar. Ngeklik tombol iki bakal nggawe download diwiwiti kanthi otomatis.

Genti-genti, sampeyan uga bisa nyalin URL saka video sing dipilih saka alamat bar browser banjur pilih URL Tempel pilihan ing program.

Mangga Wigati:   Minangka program punika saged ngundhuh ngendi wae ing antarane 5-10 video simultaneous, sampeyan bisa milih minangka akeh downloads sing kaya.

ytd downloader alternative

Langkah 3 Convert video kanggo format wae

Saiki sing wis didownload file video, sampeyan bisa tansah katon kanggo muter video favorit ing piranti hotspot. Iki, sampeyan perlu kanggo utamané Ngonversi video. Kanggo nindakake iki, search page kanggo video ing program diundhuh perpustakaan, lan banjur nggunakake Convert tombol diselehake ing sisih tengen item sing dipilih. Sampeyan bisa milih saka macem-macem format konversi lan nemokake siji cocok kanggo piranti sadurunge milih OK kanggo miwiti proses konversi.

ytd alternative

Sawise konversi wis tuntas, sampeyan bisa nransfer video diowahi kanggo gadget genggem lan njupuk ing penggalihipun dhumateng saka weruh wong loro mau ing ngendi wae.

Proses punika prasaja sing iku memang katon nyengsemaken. Supaya apa ngenteni maneh, nginstal software lan duwe pengalaman ndeleng apik tenan tengen adoh.

Download Win Version  online video downloader

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top