Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > MacX YouTube Downloader kanggo Windows: Download streaming Videos karo Salah Klik

MacX YouTube Downloader kanggo Windows: Download streaming Videos karo Salah Klik

MacX YouTube Downloader iku salah siji program sing paling apik kanggo ngundhuh video YouTube lan nyimpen ing komputer. Piranti lunak cantik cepet ing ngundhuh video; antarmuka banget prasaja lan gampang kanggo navigasi lan adopts majeng teknologi sing ndadekake pengalaman kabèh ngundhuh video rapi. Nanging, masalah karo sarana iki iku mung kasedhiya kanggo pangguna Mac meaning Windows kedhaftar kudu golek alternatif. Lan tangan mudhun salah siji saka alternatif paling apik kanggo MacX YouTube Downloader punika AllMyTube Wondershare . Iku kasedhiya kanggo loro Mac lan Windows kedhaftar.

Wondershare AllMyTube Lunak generasi sabanjure kanggo ngundhuh video lan musik ora mung saka YouTube nanging luwih saka 100 Camping enggo bareng video kalebu Facebook, Hulu, Megavideo, Padang, Vimeo, Lakon lan luwih akèh. Loro saka ngundhuh, uga mbantu siji ing nindakake video kanggo kabeh populer format cocok kanggo piranti hotspot. Karo Wondershare AllMyTube, ngundhuh video lan musik saka internet iku kaya breeze; iku 3 kaping luwih cepet saiki kanggo ngundhuh video.

Download Win Version

Langkah-langkah kanggo nggunakake Wondershare AllMyTube

Ngisor iki langkah-langkah prasaja siji kudu njupuk kanggo ngundhuh lan Ngonversi video nggunakake AllMyTube program.

Langkah 1 Pilih video sing perlu kanggo ngundhuh

Sampeyan kudu page pilih video sing looking nerusake kanggo ngundhuh. Pilih video, sampeyan bisa salah siji muter ing browser favorit kayata Chrome, Firefox utawa Internet Explorer; utawa Utawa sampeyan bisa nggunakake AllMyTube browser paling Integrasi kanggo ngakses video kanthi ngeklik tombol video online ing ndhuwur antarmuka.

Langkah 2 Download video gampang

Ana rong cara kanggo ngundhuh video nggunakake piranti lunak. Salah siji cara nalika sampeyan muter video ing browser favorit; sampeyan bakal weruh Download tombol muncul ing ndhuwur tangan tengen layar video. Namung mejet tombol lan download bakal wiwiti. Sareh, nyalin URL video saka address bar browser Panjenengan. Tempel URL disalin ing lunak kanthi ngeklik URL Tempel tombol ing program. Piranti lunak cukup cepet lan efisien lan sampeyan bisa ngundhuh minangka akeh minangka 5 10 videos kabeh bebarengan.

macx youtube downloader alternative

Langkah 3 Convert format video ing siji klik

Kanthi program Wondershare AllMyTube, sampeyan kudu ing Liberty kanggo ngowahi video kanggo format sing kompatibel kanggo piranti hotspot kayata iPhone, iPad, iPod utawa piranti Android. Ing diundhuh perpustakaan ing software, goleki panggonan video sing arep kanggo ngowahi; jendhela bakal pop metu menehi sampeyan pilihan kanggo milih piranti lan format, milih pilihan sing disenengi lan klik Ok. Sim salabim !!! Video bakal diowahi kanggo format sing dipengini. Mengko sampeyan bisa nransfer video kanggo piranti hotspot supaya sampeyan bisa seneng wong wayahe wae ing luang.

macx youtube downloader alternative

Karo Wondershare AllMyTube, proses ngundhuh lan nindakake video kanggo format wae ora bisa prasaja. Iku lunak multi-waé. Sampeyan bisa ngundhuh video lan musik saka paling video, uga dianggo karo ndhuwur 3 browser, dikonversi ke format wae, dikonversi ke piranti apa wae, nggawe dhaptar lagu, One-click download lan konversi; apa maning nyana? Mung njaluk tangan ing, download program lan seneng pengalaman paling saka muter lan ngundhuh video.

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top