Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Carane bisa ndownload Music saka Hype Machine

Carane bisa ndownload Music saka Machine Hype

Ing Hype Machine iku papan kanggo dolanan kanggo bloggers music, ngendi padha bisa ngirim wae music padha kaya lan ngidini wong kanggo stream online. Wong dadi Situs iki minangka nambah rangsangan music urip. Utamané kanggo sawetara sing sing eneg karo ngrungokake denah billboard utawa dhaptar ndhuwur, Mesin Hype kaya swarga kebak freshness. Sampeyan bisa malah nyoba kanggo ngundhuh trek ketemu anyar liwat pranala menyang Amazon, iTunes utawa eMusic. Ora free, Nanging. Yen ana trick kanggo download musik saka HypeM tanpa mbayar apa-apa, iku bakal luwih menarik. Ing Wondershare Streaming Audio recorder apa bakal ngrampungake misi iki. Bisa ngundhuh sembarang trek saka Machine Hype karo nul mundhut kualitas. Anggere ana swara saka komputer, iki Hype Machine trek ngundhuh bisa njupuk iku mudhun lan nyimpen minangka file MP3. Ayo kang sampah wektu ora saiki lan mriksa tutorial rinci ing ngisor iki.

1 Instal ngundhuh HypeM iki

Download Win VersionDownload Mac Version

Download program iki kanggo diinstal ing komputer. Aja manawa kanggo milih siji tengen lan kita bakal njupuk versi Windows minangka conto ing guide ing ngisor iki.

2 Download music saka HypeM

Miwiti program sawise instalasi lan banjur sampeyan bisa nemokake amba Rekam tombol ing sisih kiwa ndhuwur. Klik tombol menyang hypem.com kanggo muter trek sing nemokake menarik. Sanalika ana swara, program iki bakal miwiti download trek.

Wigati: Apa penting kanggo njaga sambungan internet gedhe sak suwene proses lan priksa manawa ana swara liyane.

hype machine track downloader

3 Transfer musik iTunes

Sawise trek sing diundhuh, pindhah menyang tab Library kanggo golek musik. Pilih musik lan klik Tambah tombol iTunes kanggo mindhah iTunes. Cukup gampang, iku ora?

hypem downloader

Fitur ekstra :

  • Nggawe ringtones: Sawise trek sing diundhuh, pindhah menyang tab Library kanggo golek musik. Pilih musik lan klik Tambah tombol iTunes kanggo mindhah iTunes. Cukup gampang, iku ora?
  • Ngowahi informasi song: ngundhuh iki bisa nemokake lan download tags song. Nanging yen sampeyan pengin diowahi informasi, sampeyan bisa klik Edit lambang ing item song kanggo isi ing lapangan editing ing kolom sisih tengen sing bakal pituduh.

Sampeyan bisa ngundhuh minangka akeh trek sabisa kanthi nggunakake ngundhuh iki lan ngisor pandhuan ing ndhuwur. Ngundhuh iki uga bisa download musik saka akeh music kaya Spotify, Pandora, Grooveshark lan liyane. Ragu-ragu ora luwih lan download menyang duwe cobi.

Download Win VersionDownload Mac Version

Waca tutorial video ing ngisor iki:

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top