Kabeh TOPICS

+

5 dienggo lan Reliable Cara kanggo Download Music Free kanggo PC lan Mac

Ora bisa manggon tanpa music? Nanging yen sampeyan cukup rakus duwe kabeh favorit ing kanthong, iku uga biaya rejeki kanggo tuku mau ing iTunes, Amazon utawa liyane. Supaya ana sembarang cara kanggo njaluk music babar blas kanggo free kanggo PC utawa Mac? Nalika nggoleki cara kanggo music download free, iku ora surprise sing bisa nemokake akeh wong gadhah dikarepake padha lan uga persil saka artikel nyediakake solusi. Nanging ora kabeh solusi sing dienggo. Aja padha sumelang, kita wis kasebut kanthi teliti, milih 5 cara dienggo sampeyan bisa kanthi gampang njaluk lan tindakake kanggo duwe music for free. Ora luwih ngomong lan hayo straightly kanggo titik.

Solusi 1: Camping download Free music

Free Kambi download music kudu page lan paling cara kanggo mangerteni lan download music for free. Kanggo jeneng sawetara, Internet Archive kang Audio Archive, Jamendo, Free Music Archive lan liyane. Kene dhaftar total 50 free Camping download music . Nanging pisanan kabeh, ayo kang ndeleng carane sing Camping bisa lan kita bakal njupuk Jamendo minangka conto.


Langkah 1: Menyang website Jamendo lan nggunakake Facebook utawa akun Twitter kanggo mlebu ing.

Langkah 2: Pilih Search utawa Discover tab ing ndhuwur kanggo golek music sing arep.

Langkah 3: Ing asil panelusuran bakal kadhaptar lan nalika sampeyan mouse liwat item musik, Download lambang bakal katon. Klik lambang kanggo download song for free.

 

Solusi 2: Convert video saka YouTube lan video music

Video music uga sumber gedhe music download, free. YouTube punika database amba kanggo video musik lan uga ana akeh Camping video music . Nanging carane sampeyan bisa nguripake wong video music file MP3 sing arep? Sampeyan kudu rate video. Kene iki dhaftar panjarwa ngowahi video sing bisa nggawe paling. Kanggo nindakake YouTube MP3, disaranake YouTube-mp3.org . Nanging yen sampeyan kudu ngowahi video music saka MTV, VEVO kanggo MP3, sampeyan kudu alat liyane profesional -Wondershare AllMyTube utawa program padha.

Ayo kang ndeleng carane nggunakake YouTube-mp3.org Ngonversi video music YouTube file MP3.


Langkah 1: Golek video musik ing YouTube lan nyalin url ing.

Langkah 2: Menyang YouTube-mp3.org kanggo paste url ing kothak. Klik Convert Video .

Langkah 3: Sawise video rampung nindakake, kang biasane biaya 1 menit utawa kurang, klik Download tombol kanggo njaluk file MP3.

 

Solusi 3: Free music software downloading kanggo download saka situs music

Sumber paling apik kanggo music kudu gegandhengan situs musik karo Pustaka ageng songs. Kanggo jeneng sawetara, Spotify, Grooveshark, 8tracks lan liyane. Punika daftar lengkap 50 Camping music . Nanging, ora ana sing bisa ngundhuh ing saben situs music. Aja padha sumelang. Lan recorder audio ora. Golek 15 Perekam kene lan uga apps downloading musik lan Plugins. Sawetara Perekam ora free ,, kayata Streaming Audio Recorder Wondershare . Nanging dibandhingake apa sing nglampahi music, iku bakal worth dhuwit lan nemu sing kabeh sing arep.

Ayo dadi njupuk recorder audio free minangka example- Free Swara recorder .


Langkah 1: Njaluk program diundhuh lan diinstal. Klik abang Rekam tombol kanggo njaluk siap.

Langkah 2: Menyang Camping music kanggo muter musik.

Langkah 3: song bakal direkam kanthi otomatis lan disimpen kanggo file MP3.

 

Solusi 4: Tindakake seniman ing situs web jejaring sosial

Iki cara banget prasaja. Tindakake artis favorit ing Facebook, twitter lan liya-liyane. Lan sampeyan bisa duwe kasempatan kanggo diganjar karo free download single radio anyar, versi Tur songs, rekaman sesi urip lan trek sampel malah free.



Solusi 5: Sharing Gambar Software

Bearshare apa sing arep kita introduce. Ayo kang ndeleng carane nggunakake aplikasi iku kanggo download music for free.


Langkah 1: Ngundhuh lan nginstal program.You iki kudu mlebu program lan uga upload file lokal kanggo masyarakat kanggo enggo bareng karo wong.

Langkah 2: Banjur klik Search ing ndhuwur kanggo ngetik ing trek utawa artis sing arep kanggo nggoleki.

Langkah 3: Klik Download tombol ing sisih tengen kanggo download lagu. Nalika downloading rampung, sampeyan bisa nemokake iku ing Library-Ku.

 

Top