Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iTunes > Carane nampilaké Artwork kanggo iTunes Library Panjenengan Batch

Carane kanggo nampilaké Artwork kanggo iTunes Library Panjenengan Batch

Yen sampeyan lagi njupuk music iTunes supaya, iku mbantu kanggo duwe kabeh musik katampil karo kriya. Nanging, yen kolèksi musik, isine macem-macem sumber saka download, rips, lan salinan disimpen, iku uga hard kanggo duwe kriya kanggo saben song. iTunes dhewe kadhangkala bisa nemokake kriya kanggo songs nanging sing ora bisa nampilaké kriya kanggo songs. Ing artikel iki, kita lagi arep katon ing salah siji saka kriya paling nemokake pribadi sing setya bisa njaluk perpustakaan musik diatur lan embed kriya kanggo kabeh music iTunes supaya sampeyan bisa njupuk kriya ngendi wae. Wondershare TidyMyMusic kanggo Mac ( Wondershare TidyMyMusic ) apa disaranake. Ngundhuh lan nginstal program iki ing Mac banjur ndeleng ngisor tutorial rinci.

Download Mac Version Download Win Version

1 Tambah perpustakaan iTunes kanggo program

Mbukak program lan pinter bakal mindai iTunes perpustakaan lan nambah kabeh musik kanggo tray file ing Tidy iTunes. Lan wektu sing mbukak, iku bakal nindakake maca cepet maneh supaya minangka kanggo nggawe manawa ora songs anyar sing kiwa metu.

embed artwork itunes

2 Golek kriya kanggo kabeh music iTunes

Menyang header bagéan saka jendhela lan golek tombol Scan. Obah Telusuri Songs netral lan klik tombol. Banjur program iki bakal miwiti kanggo golek kriya lan uga informasi liyane kaya rincian trek, lyrics kanggo kabeh lagu.

embed artwork to itunes

Wigati: Yen sampeyan obah kothak Panelusuran kanggo Songs duplikat lan klik tombol Scan, program iki bisa mangerteni duplikasi iTunes lan menehi kemampuan kanggo pindhah menyang trash.

3 Embed ketemu kriya kanggo kabeh lagu iTunes

Sawise proses Mindhai, klik salah siji song and dipriksa Alexa ing kolom sisih tengen. Banjur klik tombol Apply ing ngisor. Sampeyan bisa milih sawetara songs kanggo aplikasi artworks lagu ing wektu sing padha. Banjur artworks lan informasi liyane sing ditempelake menyang songs iTunes lan sampeyan bisa nransfer informasi bebarengan karo songs kanggo piranti hotspot.

embed artwork to itunes music

Wigati: Sampeyan bisa duwe kesempatan kaloro kanthi ngowahi informasi kanggo kabeh lagu. Klik Sunting lambang ing kolom sisih tengen lan seret gambar menyang area kriya kanggo ngganti gambar album. Lan isi ing lapangan editing liyane karo informasi sing seneng.

Golek program iki gedhe lan gampang kanggo nggunakake? Sampeyan kudu download siji duwe cobi. Sampeyan ora bakal diedunké.

Download Mac Version Download Win Version

Punika video tutorial sampeyan bisa ngarujuk marang:


-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top