Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Music > Cara Download Music Online

Cara Download Music Online

Where lan Carane bisa aku Download My Favorite Music Online?

Iku pancene gumantung carane akeh sing tresna musik. Ora perlu ngomong, Aku ora bisa metu tanpa wong kabeh diiseni ing ponsel saya. Utawa liya, trip sepur kanggo lan fro karya bakal super kurang. Aku digunakake kanggo nyoba lan nyekel munggah ing saben CD siji utawa tuku trek tartamtu (iesingles) Aku online. Nanging, iku mung kakehan karya hard ripping utawa Nyalin trek saka CD kanggo PC banjur Transfer dhateng piranti liyane hotspot.

Sawise arang-arang, Aku wis temen maujud ana cara sing luwih apik kanggo bener apa sing. Iku luwih murah, luwih cepet lan luwih trep. Coba metu Streaming Audio Recorder dhewe. Wis bisa sampurna nggoleki Aku, nanging sing ngerti, kita lagi kabeh beda! Ing wektu sing padha, panghibur dhewe karo infographic ditempelake karo informasi tambahan ing Top 10 Albums lan Singles Best-Sade 2013 uga Top 10 Music Sites Downloading Online .

download music online

Minangka dipetik " Music iku sawijining wadhah mesin kanggo tembung digital ", apa bisa YOU apa bab iku? Ana akèh mesthi, saka ngundhuh wong minangka file format MP4 utawa MP3, ngumpulake dhaptar lagu dhewe, golèk lan nompo lirik, nompo info album lan akeh liyane. Yen sampeyan pangguna Mac, sampeyan bisa kanthi gampang diobong playlist dhateng CD karo dibangun ing burner ing iTunes. Padha dadi kanggo Windows kedhaftar sing duwe burner dibangun ing PC utawa laptop (biasane aku iki karo dhaptar lagu) sing.

Gumantung kepiye carane sampeyan bakal kaya kanggo ngakses perpustakaan musik, iku banget trep saiki sing malah pamuter musik ing mobil (designs anyar) nerangake karo slot USB! Yen sing kapéngin kanggo, Nanging, ngirim dhaptar lagu kanggo hiburan offline ing piranti hotspot, mung nggawe manawa format file wis didhukung. Yen ora, sampeyan bisa kanthi gampang Ngonversi mau karo salah siji sing online utawa rate desktop .

Ing Streaming Audio Kombertidor uga ngijini sampeyan kanggo nyetel panjadwal tugas kanggo bisa ing sih. Sampeyan ora kudu njagong utawa ndjogo tengen ing ngarepe PC. Mung nyetel iku kanggo nindakake Proyek sing miturut wektu utawa takon mati rampung sawise completion. Sawise download, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo nggawe pribadhi lan ngowahi trek, saka menehi tag menyang kategori genre lan akeh liyane. Iku sajujure proses banget prasaja lan langsung, ' apa sing krungu apa sing njaluk! '

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top