Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Clipgrab kanggo Mac: Download Video Online karo Salah Klik (Yosemite Klebu)

Clipgrab kanggo Mac: Download Video Online karo Salah Klik (Yosemite Klebu)

Clipgrab iku salah siji saka pilihanipun paling disenengi kanggo ngundhuh lan nindakake video lan audio online. Bisa ngundhuh video saka YouTube, Vimeo, Padang, Lakon lan akeh enggo bareng video liyane; Nanging, ana masalah karo kompatibilitas sawijining. Susah, Clipgrab video ngundhuh mung kompatibel kanggo Windows kedhaftar lan kedhaftar Mac ora bisa seneng paedahing kawruh. Sakwisé ngomong kuwi, pangguna Mac ora kudu wagol lan duwe kabeh alasan kanggo eseman amarga padha duwe kasempatan kanggo njupuk siji saka alternatif solusi paling apik kanggo Clipgrab - iku disebut Wondershare AllMyTube for Mac . Kerjane kaya Pesona ing komputer Mac.

Wondershare AllMyTube for Mac Punika dening adoh aplikasi kang paling apik kanggo ngundhuh lan nindakake video music online saka 100+ video kalebu YouTube, lakon, Veoh, BlipTV, LiveLeak, Padang lan akeh liyane. Iku cepet, dipercaya lan kompatibel karo Windows lan komputer Mac. Videos bisa diundhuh karo mung klik siji. Loro saka downloading, sampeyan uga bisa ngowahi video menyang sembarang format populer kanggo nonton ing piranti hotspot preferred kayata iPad, iPhone, ipod lan liyane Smartphone gadhah sarana Android. Loro saka kang ngundhuh video, Wondershare AllMyTube uga wis dibangun ing pamuter video sing ngidini sampeyan nonton video.

Punika langkah-langkah dening-guide kanggo ngundhuh video nggunakake Wondershare AllMyTube for Mac (Yosemite Klebu).

 Download Mac Version

1  Golek video

Kanggo ngundhuh video tartamtu, pisanan kabeh sing perlu kanggo milih video sing arep kanggo ngundhuh. Ana 2 cara sampeyan bisa milih video kanggo liwat undhuhan piranti lunak. Sampeyan salah siji bisa nggunakake dibangun ing browser saka AllMyTube ing Video Online tab kanggo ngakses video utawa mung nggunakake salah siji saka browser web populer kayata Internet Explorer, Google Chrome utawa Mozilla Firefox.

2 Download video

Sawise sampeyan pilih video ing browser favorit, supaya iku muter. Sampeyan bakal sok dong mirsani Download tombol muncul ing ndhuwur sudhut tangan tengen layar video. Mung kenek lan piranti lunak bakal miwiti proses ngundhuh video kanthi otomatis.

Genti-genti, ana tombol ing piranti lunak antarmuka disebut Past e URL . Sampeyan bisa nyalin url video. Banjur nggebug URL Tempel tombol ing sisih kiwa antarmuka lan program bakal miwiti ngundhuh video ing cara sing padha.

clipgrab for mac

3 Convert video

Sawise proses download wis rampung, sampeyan bakal weruh diundhuh video ing perpustakaan piranti lunak. Sampeyan bisa ngowahi video kanggo format liyane kayata MOV, AVI, MP4, etc. Sampeyan uga bisa extract audio kanggo MP3, Monggo, MKA, M4A, lan sapiturute Menapa malih, sampeyan duwe opsi kanggo milih piranti hotspot sing arep kanggo ndeleng video kayata iPad, iPod utawa piranti Android piranti.

Ngonversi video, mung pilih video ing perpustakaan lan mencet Convert tombol kang ing sisih tengen. Banjur jendela anyar bakal pop munggah ngendi sampeyan bisa milih format output sing dipengini.

clipgrab for mac

Wondershare AllMyTube for Mac (Mavericks Klebu) iku siji-mandeg toko sing njupuk care saka kabeh kabutuhan tengen saka ngundhuh video kanggo nindakake mau kanggo format wae minangka saben piranti hotspot. Dadi tanpa mbuang wayahe wae, mung ngundhuh versi nyoba kanggo miwiti ngundhuh video favorit lan nonton ing piranti hotspot.

  online video downloader

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top