Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Download > Carane Ngganti ID3 Tag for MP3 Panjenengan File karo Ease

Carane Ngganti ID3 Tag for MP3 Panjenengan File karo Ease

File MP3 kalebu ora mung trek nyata, nanging uga liyane informasi-ID3 tag-bab song, kayata jeneng, artis, gambar album lan liyane. Iku kritis sing tag ID3 bener lan cocog, digunakake iTunes utawa piranti lunak music uga ora bisa kanggo Ngurutake lan ngatur songs mlaku. Begjanipun, iku ora hard kanggo ngganti ID3 tag kanggo MP3 (utawa M4A) ngajukake karo bantuan saka  Wondershare TidyMyMusic kanggo Mac ( Wondershare TidyMyMusic ), kang minangka alat kabeh-ing-siji kanggo nggoleki lan tags embed ID3 file MP3. Kajaba iku, iku ngijini sampeyan kanggo ngowahi tag ID3 dening dhewe. Ora bisa ngenteni kanggo mriksa metu? Mung njaluk program liwat link downloading ngisor iki, banjur tutorial rinci.

Download Mac Version Download Win Version

1 Ngimpor perpustakaan musik

Miwiti program sawise instalasi. Sanalika iku mbukak, iku bakal mindai iTunes perpustakaan lan nambah kabeh songs in.

change id3 tags

Wigati: Sampeyan bisa uga kudu luwih music ora ngatur dening iTunes. Kanggo ngimpor sing songs, sampeyan kudu pindhah menyang Tidy Music apa dening dhewe. Mung nyeret folder musik tray file utawa klik tombol Open Gambar lan pilih file kanggo nambah ing tray berkas.

2 Golek tags ID3 kanggo songs

Kanggo nemokake tags ID3 ing kumpulan, pindhah menyang header bagéan saka program lan golek tombol Scan. Obah kothak Panelusuran kanggo Songs netral lan klik tombol Scan, banjur program iki bakal miwiti kanggo golek tags ID3 kanggo kabeh lagu ing tray berkas.

change id3 tag for mp3

Wigati: Yen sampeyan mung arep golek tag ID3 siji song tartamtu, iku gampang. Pilih lagu lan klik tombol Ngenali ing ngisor ing kolom sisih tengen. Banjur ngenteni proses searching kanggo bakal rampung, kang bakal cepet banget.

3 tags ngganti ID3 karo klik

Sawise kabeh tags ID3 sing ketemu metu, sampeyan bisa nampilaké kanggo file MP3 karo klik. Pilih lagu lan Alexa asli lan mentas ketemu bakal katampil ing kolom sisih tengen. Yen sampeyan contented bab informasi mentas ketemu, klik tombol Apply ing ngisor kanggo nampilaké tag ID3 menyang berkas MP3. Kanggo ngganti tags ID3 kanggo sawetara songs, mung milih lan klik tombol Apply ing kolom sisih tengen.

change id3 tag

Wigati: Sawetara sampeyan bisa uga pengin diowahi tags ID3 dening dhewe. Pilih salah siji song lan klik Sunting lambang ing kolom sisih tengen. Banjur isi ing lapangan editing sing seneng.

Cukup gampang, iku ora? Sampeyan kudu ngundhuh program kanggo menehi iku dijupuk. Iku ora bakal supaya mudhun.

Download Mac Version Download Win Version

Punika langkah-langkah dening-video tutorial:


-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top