Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Download > Carane Tambah ID3 Tags kanggo MP3 File karo Ease

Carane Tambah ID3 Tags kanggo MP3 File karo Ease

Yen sampeyan penggemar ageng music digital, sampeyan bisa uga ora pati ngerti karo informasi file MP3, kayata jeneng trek, artis, release taun lan malah album. Iki jenis informasi kabeh klebu ing tag ID3, kang jenis metadata sing dipigunakaké kanggo njlèntrèhaké file MP3 lan tansah ditempelake ing berkas. Nanging sayangé, tags mismatched utawa ilang uga cukup umum ing kolèksi musik, amba. Banjur carane nambah tags ID3 kanggo kabeh file MP3 gampang? Punika solusi kanggo mbantu metu. Ing  Wondershare TidyMyMusic kanggo Mac ( Wondershare TidyMyMusic ) otomatis ketemu tags ID3 ing kumpulan kanggo perpustakaan musik kabèh Panjenengan. Apa liyane, uga menehi kemampuan kanggo ngowahi tags ID3 dening dhewe. Download kanggo nginstal ing Mac lan banjur mriksa metu ngisor langkah-langkah dening-guide.

Download Mac Version Download Win Version

1 Ngimpor perpustakaan musik kanggo TidyMyMusic

Nalika sampeyan mbukak program sawise instalasi, iku bakal mindai iTunes perpustakaan lan njaluk kabeh music. Lan program bakal nindakake maca cepet lan ngimpor saben wektu sing maneh mbukak.

add id3 tag

Wigati: Sampeyan bisa uga kudu musik sing wis ora ngatur dening iTunes. Menyang Tidy Music banjur seret folder musik tray file utawa klik tombol Open Gambar kanggo nambah musik ing.

2 Golek ID3 tag kanggo file MP3

Menyang header bagéan saka jendhela program kang. Obah Telusuri Songs netral lan klik tombol Scan. Banjur program iki bakal miwiti kanggo golek ID3 tag kanggo kabeh musik.

add id3 tag to mp3

Yen sampeyan duwe perpustakaan musik ageng, kita suggest sing nggunakake fungsi mindhai nalika sampeyan isih bisa milih mung siji song lan klik tombol Ngenali ing sisih tengen kanggo golek tag ID3 sawijining.

3 Tambah tags ID3 menyang songs

Nalika program rampung proses searching, sampeyan bisa milih siji song and mbandhingaké tag ID3 ing kolom sisih tengen. Yen informasi mentas ketemu apa sing perlu, sampeyan bisa klik tombol Apply ing ngisor kanggo nampilaké tag ID3 menyang berkas MP3. Iku bakal luwih cepet menawa Panjenengan milih sawetara songs lan aplikasi ing wektu sing padha.

add id3 to mp3

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo ngowahi tag ID3 dening dhewe, iku gampang. Pilih salah siji song lan klik Sunting lambang ing kolom sisih tengen. Banjur kabèh informasi ing kolom sisih tengen bakal ngganti dadi diedit. Ngganti gambar album kanthi nyeret gambar menyang area gambar album lan ketik wae tembung isi ing lapangan editing informasi liyane.

Ragu-ragu ora luwih. Sampeyan kudu menehi program iki Go lan Kepala ing kanggo pengalaman music apik.

Download Mac Version Download Win Version

Punika tutorial video dipriksa:


-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top