Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Music > Carane Tambah Album Art Music in Batch

Carane Tambah Album Art Music in Batch

Perpustakaan musik tanpa gambar album viewable, nanging dicokot sethitik mboseni. Apa sing arep kanggo ndeleng tampilan favorit seni, utawa nggunakake gambar album kanggo browsing luwih apik lan ngatur, kita wis tak solusi gedhe kanggo mbantu nambah gambar album musik ing kumpulan yen perpustakaan musik wis akeh banget seni album ilang . Wondershare TidyMyMusic kanggo Mac ( Wondershare TidyMyMusic ) otomatis nggoleki informasi musik, kalebu album, rincian trek lan malah lyrics. Banjur nampilaké gambar album lan informasi liyane menyang songs supaya sampeyan bisa njupuk informasi ngendi wae. Ora bisa ngenteni kanggo weruh cara kerjane? Kene kita bukak. Download page program ing ngisor iki lan banjur mriksa tutorial rinci.

Download Mac Version Download Win Version

1 Ngimpor perpustakaan musik

Sanalika sampeyan mbukak TidyMyMusic, iku kanthi otomatis bakal mindai iTunes perpustakaan lan ngimpor kabeh musik kanggo tray file ing Tidy iTunes saben wektu.

add album art to music

Wigati: Yen sampeyan duwe musik sing ora diatur dening iTunes, sampeyan bisa pindhah menyang Tidy Music kanggo nambah file musik kanthi nyeret folder music kabèh langsung utawa klik tombol Bukak file.

2 Search album kanggo file musik

Klik tombol Scan ing header lan obah ing "Telusuri Songs netral" kothak, banjur program bakal miwiti kanggo nelusuri informasi kanggo kabeh file musik ing kumpulan kalebu album seni lan liyane. Iku apik sing ora perlu kanggo nelusuri informasi kanggo saben Piece of music siji.

how to add album art to music

3 Tambah gambar album file musik ing kumpulan

Sampeyan bisa nyorot siji song and ndeleng informasi ing kolom sisih tengen. Banjur klik Aplikasi ing ngisor kanggo nambah gambar album lan informasi liyane menyang file musik. Kanggo kumpulan nambah seni album, pilih saperangan file musik lan klik Aplikasi kanggo njaluk karya iki rampung.

add album art to music files

Wigati: TidyMyMusic menehi kemampuan kanggo ngowahi informasi dening dhewe yen seneng. Cukup klik Sunting lambang ing kolom sisih tengen lan seret gambar menyang area gambar album. Kanggo informasi teks liyane, sampeyan bisa ngebaki ing lapangan editing.

Yen sampeyan nggunakake TidyMyMusic kanggo ngresiki munggah perpustakaan musik, iku bakal nindakake iku uga dening nemokake metu songs duplikat ing perpustakaan musik lan Nerjemahake isoh sampeyan kanggo mbusak file musik bayangan. Apa worth kang lagi nyimak kene iku perpustakaan musik diatur bisa dijupuk ing ngendi wae karo informasi lengkap. Ragu-ragu ora luwih. Ayo TidyMyMusic ndandani pengalaman musik saka saiki.

Download Mac Version Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top