Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras ZIP Deleted File

Carane Waras ZIP Deleted File

Bisa aku waras file ZIP ilang sandi?

Ilang file ZIP Panjenengan? Aja padha sumelang! Speaking umum, ana kasempatan amba kanggo nggoleki wong bali. Nalika sampeyan ilang file ZIP saka komputer, file sing ora dibusak permanen, nanging mung papan sing file dikuwasani wis ditandhani minangka kothong lan bisa ditindhes dening file anyar. Merga iku, panjenengan isih bisa nemokake file ZIP ilang sadurunge lagi kanthi ditumpuk. Yen sampeyan ilang file, lali Panggonan sumber uga, lan aja "ditumpuk" wis karya hard yen sampeyan pengin njaluk wong bali.

Carane kanggo nemokake file ZIP ilang

Umumé, sampeyan kudu bantuan alat Recovery data, lan iku cantik karya gampang kanggo Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare  Data Recovery for Mac . Loro-lorone padha ngijini sampeyan kanggo nemokake file ZIP karo nul mundhut kualitas, lan sampeyan bisa pratinjau jeneng file sing ana ing file ZIP ilang. Liyane, sampeyan bisa kanthi gampang mriksa kesahihan saka file ZIP ilang.

Download versi nyoba gratis ing ngisor iki. Pilih versi nengen kanggo sistem komputer.

Download Win Version Download Mac Version

Tips:
Aja ngundhuh lan nginstal program wae ing panggonan ngendi sampeyan ilang file, iki bisa Panganggoan data ilang. Ngundhuh lan nginstal ing pemisahan liyane.

ZIP lunak Recovery berkas iki ngidini sampeyan kanggo nemokake file ZIP:

>> Dikothongaké saka Windows Daur-ulang bin;
>> Deleted lan nglewati Daur-ulang bin;
>> Lost minangka asil saka format hard drive utawa kesalahan disk;
>> Lost minangka asil virus utawa infèksi Trojan;
>> Ilang saka RAW utawa ngrusak disk.

Step1. Pilih Lost Gambar Recovery

Nalika miwiti program, ngalih menyang "Mode Standard", lan sampeyan bakal oleh antarmuka minangka Kaca. Banjur milih "Lost Gambar Recovery".

zip recovery

Step2. Pilih lokasi ing ngendi sampeyan ilang file ZIP

Pilih panggonan sing ilang file ZIP, lan ngaktifake scan jero ing ngisor, kang nawakake kasempatan ageng kanggo nemokake file ilang. Banjur wiwiti "Mulai" mindhai.

recover zip

STEP3. Preview lan waras file ZIP

Sawise pindai, sampeyan bisa nemokake file ZIP saka "Arsip" item ing "Gambar Koleksi". Sadurunge waras, sampeyan bisa pratinjau kabeh jeneng berkas sing ana ing file ZIP dibalekake. Banjur dipriksa lan waras kanthi ngeklik "Waras" tombol.

zip file recovery

Nalika nemokake file, ora nyimpen ing pemisahan asli, considering safety data.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top