Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Mac OS X Yosemite Troubleshooting

Mac OS X Yosemite Troubleshooting

yosemite troubleshooting

Wiwit Apple resmi announced release Mac OS X 10,10 Yosemite ing 17 Oct 2014, akèh kedhaftar Mac wis dianyari OS iki X anyar kang nduwèni prèstasi sing apik lan stabilitas padha Mavericks, lan uga akèh tips didhelikake gedhe ana .

Nanging bener akeh kedhaftar Mac ketemu masalah nalika upgrade kanggo Yosemite, padha grundelan ana ing Apple Diskusi lan Twitter karo #YosemiteProblems hashtag. Kita mung ngumpulake sawetara kerep takon pitakonan Yosemite lan kurban solusi kene. Yen sampeyan planning kanggo nganyarke kanggo Yosemite rauh, iki bisa dadi Yosemite FAQ migunani kanggo masalah sing pinanggih sak nganyari.

Masalah 1: Ketemu pesen kesalahan "item Iki sementara kasedhiya" nalika nyoba kanggo ngundhuh OS X Yosemite

Solusi: Penet Command + R kanggo bukak maneh first Yosemite ing App Store banjur klik "gratis" tombol, ing Yosemite download bakal miwiti.

Masalah 2: instalasi OS X Yosemite macet karo menit isih

Solusi: Ing solusi kanggo masalah iki luar biasa prasaja: mung ngenteni. Senajan garis proses Mungkin macet karo sawetara menit isih, bener iku uga isih perlu sawetara jam kanggo ngrampungake kanggo alesan digunakake pase saka pratondo salah nalika nginstall OS X Yosemite. Supaya umume kang sabar bisa ngatasi masalah iki. Nalika yen sampeyan pengin nemen ngerti carane akeh file wis disalin, please kenek Command + L kanggo ndeleng log instalasi.

Masalah 3: Apa sandi app ora bisa ing Yosemite?

Solusi: Amarga sawetara app ora kompatibel karo Yosemite, sampeyan kudu miwiti App Store lan nganyari kanggo versi Newest.

Masalah 4: Wi-Fi ora bisa digunakake utawa katon ora stabil sawise nganyari kanggo Yosemite, apa bisa aku?

Solusi: Miturut saran saka penggunane Mac ing Apple Diskusi, nyoba kanggo mateni Bluetooth lan bisa ngatasi Wi-Fi masalah boten stabil.

Masalah 5: pesen kesalahan "Kanggo ndeleng isi web iki, sampeyan kudu nginstal Lingkungan Jawa Runtime" tansah nyembul sanajan sawise diinstal paling anyar Jawa 8 liwat instruction dituduhake dening "Info liyane ..."

Solusi: Cukup ngundhuh bener Jawa kanggo OS X 2014-001 lan masalah bakal ditanggulangi.

Masalah 6: aku ora bisa nemokake fitur handoff ing Macbook Air sawise nganyari kanggo Yosemite, apa sing arep ing?

Solusi: Priksa manawa piranti klebu ing model punika Mac kang ndhukung fitur handoff:

  • MacBook Air (Mid 2012 lan mengko)
  • MacBook Pro (Mid 2012 lan mengko)
  • iMac (Pungkasan 2012 lan mengko)
  • Mac mini (Pungkasan 2012 lan mengko)
  • Mac Pro (Pungkasan 2013)

Masalah 7: Sawetara file sandi sing ilang sawise nganyari kanggo Yosemite, carane aku bisa nompo wong bali?

Solusi: Yen sampeyan wis pakulinan apik lan gawe serep liwat Machine Wektu, iku gampang kanggo njaluk wong bali. Nanging, yen ora serep digawe sadurunge nganyarke, sampeyan luwih perlu kanggo waras data sing karo bantuan pribadi pihak katelu .

Masalah 8: Kula Mac Pro nganggo banget alon sawise nganyari kanggo Yosemite, aku kaya kanggo njaluk Mavericks sadurungé bali, Aku bisa apa sing?

Solusi: Cara mung kanggo downgrade Yosemite kanggo Mavericks , punika rinci tutorial nuduhake sampeyan carane entuk.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top