Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Mangerteni Top 8 Yosemite Undhaké kadhelikané Tips dadi Mac Geek

Sinau Top 8 Yosemite Undhaké kadhelikané Tips dadi Mac Geek

Sinau sawetara tips liyane nggawe kita dadi luwih profesional lan Geek, yen sampeyan arep dadi wong kuwi bab Mac OS X Yosemite, kene ndhuwur 8 Yosemite tips didhelikake sampeyan kudu tau kantun.

1. QuickType Pitulung

Kita kabeh ngerti, QuickType iku sawijining fitur wigati ing iOS 8 lan disenengi dening kedhaftar iPhone, nanging bener anyar Mac OS X Yosemite uga duwe fitur iki padha, mung pencet ESC nalika sampeyan lagi nulis ing sembarang app Apple, ana bakal nyaranke kothak nyembul kanggo tembung sabanjure.

top yosemite tips

2. adoh Close Tab ing Mac

Saiki sampeyan bisa kanthi gampang lan quietly nutup wae tab ing iPad utawa iPhone kanthi nggunakake fitur iki banget, mung mbukak Safari ing Mac lan klik first tab anyar, banjur sampeyan bisa nutup tab wae kanthi ngeklik X jejere.

top 8 yosemite tips

3. Rekam layar iOS Panjenengan

Olahgambar perlu kanggo nggawe sawetara tutorial video game, saiki sampeyan bisa kanthi gampang entuk sing kanthi nggunakake iki fitur ngrekam layar iOS ing Yosemite. Cukup sambungake piranti iOS (iPhone iPad utawa) karo Mac, banjur mbukak munggah wae program ngrekam banjur pilih piranti iOS kang wis kadhaptar minangka kamera, sampeyan bisa miwiti karya.

top 8 hidden yosemite tips

4. Share layar liwat iMessage

Senajan akèh pribadi bisa bantuan layar bareng karo kanca-kanca, nanging fitur anyar iki nggawe enggo bareng layar luwih trep, utamané kanggo pembuangan iMessage. Sampeyan bisa klik tombol Details lan pilih tombol fungsi enggo bareng layar kanggo enggal bareng karo kanca, iku ndadekake tech support luwih gampang.

yosemite hidden tips

5. Bisu Notifikasi ing iMessage

Fitur iki banget migunani yen sampeyan sing digunakake lan ora arep bisa Kagodha, sampeyan bisa njaluk menyang iMessage lan klik Details, banjur obah ing Jangan Ganggu kanggo ngaktifake.

8 yosemite hidden tips

6. Shift + Klik kanggo Pindhah Dock

Yen sampeyan nggunakake MacBook Air kang wis layar cilik, sing kaya dock bakal ditampilake ing sisih kiwa utawa tengen tinimbang ngisor, banjur sampeyan bisa nyoba kanggo pencet Shift lan klik link dibagi ing dock kanggo mindhah gampang.

yosemite tips

7. peteng Mode

Iku dirancang khusus yen sampeyan digunakake ing wayah wengi. Mung ngakses kanggo sistem Luwing seneng Umum lan obah kothak "Gunakake menu peteng garis lan dock" banjur bakal aktif kang bisa santai mata.

hidden tips about yosemite

8. 3D Road Tool

Fitur ditambahaké anyar ing Apple map temtunipun bisa entuk manfaat penggunane sing arep duwe travel lan njaluk menowo karo kutha sepisanan, mung ngetik jeneng kutha lan klik Road Tool 3D, banjur seneng dhewe.

8 hidden tips about yosemite

Yen ketemu tips Yosemite didhelikake liyane kang ora kasebut ing ndhuwur, ora ragu-ragu kanggo enggo bareng karo kita ing komentar ing ngisor iki. Nalika yen ketemu masalah nalika nggunakake Yosemite, mangga dipriksa carane ngatasi masalah Yosemite kene.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top