Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > XLSX Recovery: Waras Deleted utawa format XLSX File ing 3 Langkah

XLSX Recovery: Waras Deleted utawa format XLSX File ing 3 Langkah

Bisa Waras Kula Excel XLSX File?

Hi, Aku dibusak file XLSX bisnis wingi lan Aku wis ora digawe wae serep ing komputer. Aku wis nggolèki nang endi wae ing komputer, nanging aku golek apa-apa. Aku pemikiran iku ana apa cara kanggo kula kanggo waras sandi file XlSX dibusak. Aku bakal nuduhake sampeyan sandi thanks tulus sapa bisa bantuan. Best regards.

Saiki, pangguna bisa karo notes Excel seneng lan padha tansah lali kanggo nggawe serep. Sampeyan bisa uga bakal kelangan file XLSX amarga saka pambusakan salah, sistem kacilakan, serangan virus utawa alasan liyane. Sawise file XLSX wis ilang, sampeyan bisa mikir sing ora duwe kasempatan kanggo nompo iku. Ing kasunyatan, XLSX file dibusak ora ilang selawase, sing mung biso kanggo ngakses. Karo piranti lunak Recovery XLSX, sampeyan isih bisa ngranggeh iku.

Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac kuwi excel kuwarasan solusi data kanggo waras ilang, dibusak utawa malah format excel XLSX lan Xls file. Iku kanthi kompatibel karo komputer, hard disk drive, panyimpenan USB, kertu memori lan piranti panyimpenan liyane.

Download versi nyoba Wondershare Data Recovery lan miwiti Recovery XLSX saiki.

Download Win Version Download Mac Version

3 Langkah Waras Lost / Deleted / format XLSX / Xls Gambar

Sadurunge Recovery, ana salah siji bab sing kudu Care babagan: Mangga mungkasi panggolekan data menyang folder asli iki ilang XLSX file utawa mungkasi nggunakake piranti panyimpenan wiwit file XLSX ilang wis ilang. Saiki ayo kang nindakake Recovery karo versi Windows Wondershare Data Recovery. Pangguna Mac please ngundhuh versi Mac.

Langkah 1 Run Wondershare Data Recovery lan Pilih Recovery Mode

Kene sampeyan bakal ana 3 mode Recovery kanggo waras file XLSX Panjenengan. Ayo kang nyoba "Lost Gambar Recovery" mode bebarengan. Yen mode iki ora, sampeyan bisa nyoba mode Recovery loro banjur.

Wigati: Nalika sampeyan bisa ndeleng saka antarmuka, sampeyan bakal bisa kanggo mungkasi scan lan nyimpen utawa terus asil mindhai ing sembarang wektu sing arep.

xlsx recovery

Langkah 2 Pilih Hard Drive kanggo Cepet Panjenengan Lost XLSX Gambar

Program bakal tampilan kabeh sekat lan piranti panyimpenan external ing komputer. Sampeyan mung kudu milih siji tengen kanggo mindhai file XLSX ilang lan klik "Mulai" terus.

Wigati: Sampeyan bisa "Aktifake jero Scan" kanggo asil mindhai luwih, nanging njupuk wektu maneh saka pindai normal.

 xlsx recovery software

Langkah 3 Waras XLSX File Selectively

Nalika pindai wis rampung, kabeh cacahé ono ing pemisahan target bakal katampil ing kategori lan dalan. Sampeyan bisa ngomong apa file XLSX ketemu apa sing arep waras utawa ora saka jeneng sing.

Sawise milih sing arep waras, sampeyan bisa saiki klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer.

recover excel xlsx file

Wigati: Kanggo supaya data Nibani maneh, please nyimpen mbalekake XLSX ngajukake kanggo pemisahan anyar.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top