Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Busak > Carane Busak / Ngilangke a pemisahan ing Hard disk

Carane kanggo Busak / Ngilangke a pemisahan ing Hard disk

Kadhangkala, virus komputer luwih lan luwih angel kanggo mbusak. Padha ngirimaken lan nginfèksi supaya cepet program anti-virus ora bisa matèni wong sak tenane. Banjur carane njaluk papan resik kanggo reinstalling Windows lan program lan nyegah saka infèksi virus? Yen sampeyan lagi keganggu karo lan ora bisa tokoh metu solusi efektif. Sampeyan lagi ing Panggonan tengen saiki. Iki artikel tengen sing ngandhani carane mbusak utawa ngilangke pemisahan kasebut supaya minangka kanggo njaluk papan babar blas resik.

Carane Ngilangke / mbusak pemisahan sing Rampung

Pisanan, sampeyan kudu njaluk Wisch parition utawa eraser: Wondershare LiveBoot . Wisch pemisahan iki ngidini sampeyan kanthi mbusak kabeh isi saka pemisahan, kalebu file virus wangkal lan didhelikake file. Menapa malih, isi dibusak dening program iki ora bisa mbalekake karo sembarang kuwarasan solusi data. Menehi bali pemisahan sejatine sifate resik kanggo sistem anyar utawa data anyar.

Step1. Diobong LiveBoot menyang CD bootable / USB drive

Supaya manawa operasi wiping pemisahan ora kena pengaruh dening virus wae, diobong program iki menyang bootable CD / USB drive page.

Miwiti program lan sampeyan bakal njaluk antarmuka minangka Kaca. Masang CD utawa USB drive kanggo komputer, banjur klik tombol diobong. Kabeh iku kiwa bakal rampung kanthi otomatis (Ana dibangun ing burner lan ora ana siji ekstra kanthi diperluake).

wipe partition

Step2. Boot komputer saka LiveBoot

Saiki boot komputer karo burned bootable CD / USB. Masang menyang komputer lan miwiti maneh. Nalika sistem wiwit, penet F12 kanggo njaluk menyang "Boot menu" lan milih kanggo boot saka CD-ROM. Sampeyan bakal njaluk menu boot minangka Kaca. Klik "Boot saka LiveBoot". Saiki sampeyan lagi ngetik lingkungan babar blas resik lan aman.

erase partition

STEP3. Ngilangke partisi

Sawise ngetokake LiveBoot, pindhah menyang "Disk Management" lan pilih "pemisahan WIPER" ing "Ngilangke Data". Kene sampeyan bisa Wip kabeh data saka pemisahan kasebut. Priksa manawa sampeyan lagi milih pemisahan tengen, amarga data dibusak kene ora bisa mbalekake ing sembarang cara.

erase a partition

Nalika pemisahan wiping finish, you'are njupuk pemisahan cantik resik lan bisa nganggo maneh kanggo nginstal sistem anyar utawa nyimpen data anyar.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top