Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > Windows XP undelete: Carane undelete Windows XP File

Windows XP undelete: Carane undelete Windows XP File

Bisa undelete File ing Windows XP?

Hi all, sawetara dina kepungkur aku wis dibusak sawetara guna file karo disk ngresiki. Sayange video kulawarga penting wis ngankat banget. Aku ora duwe file dibusak ing Recycle Bin saiki. Aku nggunakake sistem Windows XP lan aku looking for cara kanggo undelete file ing Windows XP. Please ngomong cara I can do that. Many thanks.

Kaleresan pambusakan utawa format ndadekke nyaman ageng sampeyan, utamané nalika file dibusak ora bisa dibalèkaké saka Daur-ulang Bin. Nanging sampeyan isih bisa dibusak Windows XP file yen file dibusak durung ditumpuk dening data anyar ing komputer Windows XP Panjenengan. Alesan ngapa bisa mbatalaké pambusakan file ing Windows XP iku file dibusak mung bisa dikenali data ora bisa diliwati dening sistem lan bakal dibusak permanen nalika lagi ditumpuk dening data anyar ing hard drive.

Dadi, sampeyan bisa mungkasi nggunakake komputer Windows XP lan njupuk tumindak cepet madosi program undelete Windows XP kanggo bantuan. Wondershare Data Recovery kanggo Windows program kuwi sing mbantu sampeyan dibusak data Windows XP karo ease. Iku bisa kanggo undelete kabeh jinis file dibusak saka komputer Windows XP, kalebu video, gambar, dokumen, music, arsip lan liyane.

Download program Wondershare Data Recovery kanggo miwiti Windows XP undelete saiki. Versi nyoba iki ngidini sampeyan kanggo mindhai komputer Windows XP Panjenengan dipriksa carane akeh file dibusak bisa dibusak.

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake Windows XP dibusak ing 3 Langkah

Sadurunge kita miwiti, please ora nggunakake drive / pemisahan sing file padha dibusak saka lan ora nginstal program ing banget.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo undelete data Windows XP

Nalika mlaku program ing komputer Windows XP Panjenengan, jendhela karo 3 mode Recovery bakal ditampilake ing layar.

Kanggo undelete file Windows XP, sampeyan bisa milih "Lost Gambar Recovery" mode kanggo miwiti.

windows xp undelete

Langkah 2 Cepet hard drive / pemisahan saka kang file padha dibusak saka komputer Windows XP Panjenengan

Banjur program bakal ndeteksi lan nuduhake kabeh drive / sekat ing komputer Windows XP Panjenengan. Sampeyan mung kudu milih salah siji sing arep file dibusak saka lan klik "Mulai" kanggo mindhai drive / pemisahan.

undelete files in windows xp

Langkah 3 file dibusak ing Windows XP

Nalika mindhai liwat, ketemu isi ing drive / pemisahan bakal katampil ing "Koleksi Gambar" & "Path" format ing jendhela. Mangga ndeleng jeneng file utawa gambar pratayang kasebut kanthi teliti, dipriksa carane akeh file bisa dibusak saka Windows XP.

Sampeyan bisa milih file dibusak lan klik 'Waras "tombol kanggo nyimpen bali menyang komputer Windows XP Panjenengan.

Wigati: Mangga pilih drive / pemisahan anyar supaya file dibusak supaya data bakal ditumpuk.

undelete windows xp files

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top