Kabeh TOPICS

+

6 Cara kanggo Crack Windows XP Administrator Sandi

Ana macem-macem sistem operasi nanging Microsoft OS Covers luwih saka 70% saka pasar OS. Windows XP iki dibukak minangka bagéan saka NT sistem komputer kulawarga. XP iki dibukak ing 24 Aug 2001, karo sawetara saka sudhut fitur-fitur anyar lan fungsi kayata support IPv4, stabilitas liyane, meningkat GUI, fitur imaging apik kayata Windows Picture lan pratayang Fax, gambar meningkat lan caching thumbnail in Explorer. Sampeyan bisa mbukak lancar liwat mesin karo 128 MB RAM ing tangan liyane Windows 7 mbutuhake paling 700MB RAM kanggo fungsi Gamelan.

Windows XP dirilis ing rong edisi utama, Home Edition lan Profesional Edition. Sandhi Sejatine tumindak minangka tombol kang mbukak lawang data sensitif lan Alexa pengguna. Supaya akeh wong wis nyiyapake sandhi kanggo komputer.

SAM, manager Akun Keamanan, ngemot kabeh sandi akun ing wangun ndhelik. File iki ora bisa decrypted lagi duwe salah siji cara enkripsi nanging padha bisa diakses offline supaya minangka kanggo ngreset printah pengguna net passwords.The digunakake kanggo nambah, mbusak, banjur genti kanggo akun panganggo ing komputer, kabeh saka Command ing pituduh lan kita bakal nggunakake printah iki kanggo ngganti sistem sandi akun.

Nanging Apa yen kita mung lali sandhi? Dadi, ing ngisor iki 8 cara miwiti saka gampang Moderate tingkat kanggo kokain utawa reset sandi administrator Windows XP.

Cara 1: Nggunakake sandi cracker kanggo Windows XP

Punika saestu ngganggu yen sampeyan wis lali sandi Windows XP lan ora bisa mlebu. Nanging ana akeh Windows XP sandi cracker lunak sing kasedhiya kanggo ngatasi masalah iki. Kene kita bakal introduce Wondershare LiveBoot kanggo kokain sandi Windows XP Panjenengan.

1. Ngundhuh lan nginstal Wondershare LiveBoot ing komputer liyane.
2. Sawise mlaku Liveboot ing komputer, antarmuka program bakal ditampilaké minangka Kaca. Pasang CD disiapake utawa USB drive menyang komputer, lan tindakake pandhuan kanggo ngobong USB bootable utawa CD. Kobong bakal miwiti ing 1 klik banjur. Yen ora sing duwe ora burner ing komputer, sampeyan uga bisa milih kanggo ngobong karo USB drive, kang bisa langsung diobong karo program iki.

burn windows disk

3. Banjur nyambung disk bootable USB utawa kanggo komputer, kang sandi pangurus, panjenengan kelalen. Mbukak komputer lan penet F12 ing wiwitan jendhela ketik Boot Device Menu nalika sistem wiwit. Banjur pilih USB CD-ROM Drive lan mejet ing Ketik, lan sing njupuk layar Kaca. Pilih kanggo "Boot saka LiveBoot", lan bakal njupuk sawetara menit kanggo mbukak file Windows sadurunge njaluk menyang sistem.


boot windows

4. Sawise ngetik komputer, klik ing "Sandi & Key Finder" menu ing LiveBoot kanggo njaluk "Sandi Admin pulihake", kang ngijini sampeyan kanggo mbalèkaké tembung sandhiné sing lali minangka kothong. Kabeh sing perlu dilakoni iku kanggo nindakake siji klik tombol ijo saka "Admin Sandi pulihake". Banjur sampeyan bisa medhot disk lan restart komputer. Sampeyan bakal nemokake sampeyan bisa njaluk menyang komputer langsung tanpa kang takon kanggo sandi.


password key finder bg

Cara 2: XP Undhaké kadhelikané Administrator akun

1. Windows XP nerangake karo akun Administrator didhelikake kang bisa diakses dening ngisor iki cara supaya ilang sandi akun admin liyane bisa diganti saka akun gawan Administrator. Ing Windows XP panel mlebu layar, kenek Ctrl + Alt + Del kaping pindho sawise sing panel mlebu bakal pop munggah. Mung ngetik jeneng pengguna minangka Administrator lan enter.

method2 1

2. Nalika sampeyan mlebu ing minangka admin lan sampeyan perlu ngganti wae sandhi akun pengguna mung menyang Run lan ketik cmd saiki ngetik pengguna net banjur enter. Bakal nuduhake kabeh pangguna ing mesin.

method2 2

3. Saiki ketik pengguna net [account_name] *

Contone: net user woy *

Iku bakal nyuwun tembung sandhi anyar, lan sampeyan bisa ngetik siji anyar minangka pesenan. Saka mlebu yen sampeyan bakal kudu ngetik sandhi iki kanggo akun pamilike.

Cara 3: Liwat Mode Aman

method3

Wiwiti maneh sistem penet tombol F8 kanggo boot in aman saka modus ana mlebu Administrator akun tanpa sandi. Iki minangka cara sing gampang lan biasane dianggo yen standar administrator didhelikake wis ora diganti.

Cara 4: Nggunakake windows XP-bootable Disc

1. Pilih Boot saka CD pilihan saka menu BIOS lan masang disk bootable, mung pencet sembarang tombol nalika dijaluk kaya "Pencet sembarang tombol kanggo boot saka CD" .Jalanake tata cara Setup lan nampa perjanjian lisensi dening ngengingi F8.

method4 1

2. tombol Gunakake panah kanggo milih instalasi XP (yen sampeyan mung duwe siji, iku kudu wis bisa milih) banjur pencet R kanggo miwiti proses Repair. Sawise completion kasil saka windows repair bakal miwiti maneh lan maneh bakal nampilake "Pencet sembarang tombol kanggo boot saka CD".

method4 2

3. Cukup ora nindakake apa-apa, lan bakal boot otomatis saiki nalika sampeyan ndeleng Nginstal Piranti Bar ing sudhut ngisor kiwa ngisor. Pencet Shift + F10 iki bakal mbukak console saiki.

method4 3

4.Write printah nusrmgr.cpl . Kanggo ngowahi sandhi utawa mbusak mau, sampeyan uga bisa type Ngganti userpasswords2 ing console kanggo nambah panganggo anyar karo sandi wae. Saiki login nganggo Diverifikasi anyar sawise Diposaken proses jangkep kasil.

method4 4

Cara 5: Nggunakake Regedit

1. Sawise sampeyan njaluk jinis console regedit.

method6 1

2. Iki bakal mbukak menu pendaptaran saiki navigasi kanggo HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ SpecialAccounts \ UserList ing Editor Registry.

method5 2

3.Now pilihan klik Administrator pindho ing panel tengen. Nanging yen ora ana banjur klik tengen ing panel sisih tengen lan pilih Dword anyar lan jeneng iku minangka Administrator lan enter. Banjur tindakake klik kaping pindho ing mentas digawe pilihan lan ketik Nilai 1 lan penet Ok.

method5 3

4. Saiki miwiti jendhela sing bakal weruh mlebu Administrator panganggo anyar tanpa sandi lan nggawe iku kanggo ngganti tembung sandi akun ilang.

method5 4

Cara 6: Nggunakake Regedit maneh

1. Sawise sampeyan njaluk jinis console "regedit" (printah kanggo mbukak Registry) banjur pencet Ketik. Saiki kita kudu ekstra ati minangka salah siji kesalahan bisa degrade System operasi kita lan wis unusable. Ing sisih kiwa Editor Registry klik "HKEY_LOCAL_MACHINE" banjur ing menu Gambar klik "Muat Hive".

method6 1

2. Saiki Telusuri Following path:
Windows Os drive [c]: \ windows \ System32 \ config \ SAM


method6 2

method6 3

Wigati : file SAM iki stands Kanggo manager Akun Keamanan, kang tanggung jawab kanggo ngatur kabeh Diverifikasi akun sistem supaya Sejatine ngandhut informasi ndhelik bab jeneng akun lan sandhi.

method6 4

3. Sawise loading Hive, iku bakal nyuwun jeneng, ngetik apa-apa sing bisa. Ing kasus aku bakal menehi jeneng "pass". Dadi saiki file SAM dimuat menyang pendaptaran kanggé panyuntingan.

4.Now menyang ngisor iki direktori "\ test HKEY_LOCAL_MACHINE \ SAM \ Domain \ akun \ Users". Klik ing "000001F4" lan saka panel sisih tengen klik kaping pindho "F" entri.

method6 5

5. A jendela anyar bakal mbukak lan sampeyan uga bisa ngowahi "F" entri. Baris sing diwiwiti karo "0038" apa sing arep diowahi. Nilai jejere "0038" punika "11", ngganti karo "10". Ati-ati ora kanggo ngganti tindakan liya. Mung klik kaping pindho "11" lan ketik "10" banjur mencet tombol OK. "11" kanggo dipatèni lan "10" kanggo aktif.

6. Mbalik ing Editor Registry, saka klik sisih kiwa ing jeneng sing diparingaké marang para Hive sing dimuat sadurungé lan klik "mbongkar momotane Hive" saka menu file, restart komputer lan sampeyan wis rampung. Akun Administrator saiki diaktifake.

method6 6

Top