Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > Windows Vista undelete: Carane undelete File ing Windows Vista

Windows Vista undelete: Carane undelete File ing Windows Vista

Bisa aku undelete Windows Vista File?

Dear editor, aku dibusak sawetara penting foto kulawarga saka Daur-ulang Bin ing sandi komputer Windows Vista. Aku kudu undelete-wong mau. Apa bisa aku? Mangga saran!

Sawise file sing dibusak saka Windows Vista Recycle Bin, padha isih ana ing hard drive komputer. File sing dibusak ditandhani data ora bisa diliwati dening sistem lan padha ora bisa ilang ing salawas-lawase anggere lagi ora bakal ditumpuk dening data anyar. Supaya sampeyan bisa mbatalaké pambusakan yen sampeyan lagi cukup Bejo.

Wondershare Data Recovery iku salah siji sing paling Windows Vista program undelete sing bisa njaluk kanggo dibusak data Windows Vista. Alat undelete kuat Windows Vista iki ngijini sampeyan kanggo waras kabeh jinis file dibusak saka komputer Windows Vista, kalebu foto, video, file audio, dokumen, lan sapiturute Plus, program punika kanthi kompatibel karo Windows XP, Windows 8 lan Windows 7.

Download versi nyoba kanggo undelete data Windows Vista saiki.

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake Windows Vista undelete ing 3 Langkah

Pisanan bab kawitan, anggere data wis dibusak saka komputer Windows Vista, ngene luwih mandeg panggolekan data anyar partisi asli / drive langsung. Kejabi, please nginstal program ing drive liyane / sekat ing komputer.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo undelete file Windows Vista

Sawise ngetokake Wondershare Data Recovery program ing komputer Windows Vista, sampeyan bisa ndeleng jendhela program minangka ngisor iki.

Kanggo undelete file saka komputer Windows Vista, pilih "Lost Gambar Recovery" mode kanggo miwiti.

windows vista undelete

Langkah 2 Scan pemisahan / drive ing komputer Windows Vista

Banjur program bakal nuduhake sekat / drive ing komputer. Sampeyan kudu pilih salah siji sing lagi arep undelete file saka lan klik "Mulai" tombol kanggo miwiti mindhai dibusak file ing.

undelete files in windows vista

Langkah 3 file undelete ing Windows Vista

Nalika mindhai wis rampung, ketemu file ing pemisahan / drive komputer Windows Vista bakal katampil ing jendhela. Sampeyan bisa ndeleng jinis file utawa path dipriksa carane akeh file dibusak bisa dibusak saka komputer Windows Vista.

Sawise mriksa file sing arep mbatalaké pambusakan, sampeyan bisa menehi tandha lan klik "Waras" tombol kanggo nyimpen kanggo komputer Windows Vista.

Wigati: Mangga ora supaya file dibusak bali menyang asli pemisahan / drive supaya data bakal ditumpuk.

undelete windows vista files

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top