Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > FAT Recovery Software njaluk Data Back kanggo FAT

FAT Recovery Software njaluk Data Back kanggo FAT

Wondershare Data Recovery - A aman Recovery FAT piranti lunak kanggo sistem operasi Windows sing ndhukung FAT 16/32 sistem file, bisa gampang njaluk data bali kanggo FAT saka dibusak, format, lan mlebu nalar Tabel rusak Windows Gambar Alokasi (FAT16, FAT32) sistem internal, hard external drive, lan media panyimpenan liyane. Kanthi prasaja lan pangguna-loropaken antarmuka sapa bisa njaluk data bali kanggo FAT ing mung sawetara menit.

Nalika Gunakake FAT Recovery Software

Ing Versatile Recovery FAT saka Wondershare Data Recovery meh alat Recovery data lengkap. Bisa njaluk data bali kanggo FAT16 / 32 kalebu dokumen, foto, video lan file audio. Piranti lunak Recovery FAT migunani ing samubarang kahanan mundhut data ing ngisor iki kasebut kajaba data wis rusak utawa drive wis dipunmangertosi déning piranti alus.

>> Sistem file FAT dibusak (file / direktori pambusakan)
>> sistem file FAT format (format sengaja, hard drive format)
>> sistem file FAT diliwati
>> Lost sistem file FAT
>> sistem file FAT Virus-inflected
>> Logis tabrakan file sistem FAT
>> pemisahan corruption lan pemisahan sing diowahi ukurane
>> repartitioning pepak utawa kasil saka hard drive (nggunakake Recovery mentahan)
>> mati Fungsi

Download Win Version

Fitur tombol FAT Recovery

Sistem file didhukung

Njaluk data bali saka hard disk drive partitioned ing FAT16, sistem file FAT32 ing Windows98, Windows ME, Windows NT Windows 2000, Windows XP sistem operasi seri.

Recovery FAT cepet ing macem-macem kahanan mundhut data

Njaluk data bali kanggo FAT 16, FAT 32, lan exFAT ilang amarga mbusak sengaja, format, infèksi virus, kacilakan logis, gagal daya, bentet software, rusak Tabel file master, Tabel persediaan file, MBR, DBR lan entri direktori oyot.

Kompatibel karo kabeh merek utama hard disk

Dhuwur kompatibel karo kabeh kamera utama digital, hard disk lan telpon seluler karo jeneng account kasedhiya ing pasar saiki.

Gampang kanggo nggunakake

Pengguna grafis antarmuka (GUI) ndadekake piranti lunak Highly interaktif lan gampang kanggo nggunakake kanggo loro anyar lan pengguna experienced. Sampeyan bisa nindakake Recovery FAT ing ease gedhe.

Wigati: Aja instal piranti lunak Recovery FAT ing drive saka sing arep waras data, uga tau nyimpen data ing drive padha saka sing mbalek data.
Serep raja Recovery FAT. Tansah gawe serep data.Once terkenal sistem file FAT iku ora bisa diliwati, AJA nyimpen data anyar ing sistem file kanggo nambah kemungkinan Recovery FAT sukses.

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top