Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Utility > Vista ora Boot Up: Carane Ndandani iku

Vista ora Boot Up: Carane Ndandani iku

Vista ora Boot

Punika sawetara cara sing bisa ngomong Windows Vista ora arep boot:

> Nalika komputer ora bakal boot munggah, muni kaya iku booting amarga penggemar CPU mlaku lan lampu. Iku uga bisa maca CD ROM, nanging ora bisa boot saka CD.
> Nalika sampeyan duwe layar ireng komputer ing wiwitan lan daya ngalih cahya bakal ijo lan banjur dadi kanggo oranye utawa kuning. Kabeh wis mlaku.
> Kabeh misale jek bakal mlaku nanging ora bisa weruh apa-apa ing layar, malah ora kursor sumunar. Layar ireng ing Windows sampun wonten sadurunge layar logo Windows.

Minangka kanggo alasan sing nimbulaké masalah boot Windows Vista, ana bisa atusan. Biasane, iku prasaja kanggo nangani iku yen ana sing pesen kesalahan ngilingake. Sampeyan bisa mbukak karo mode aman lan nyoba kanggo ndandani iku. Apa yen ana pesen ngélingaké utawa mode aman uga mburi mati? Ing wektu iki, skill komputer ngramut sethitik banget migunani.

Carane ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake boot Windows Vista

Kanggo ndandani iki "Windows Vista ora boot munggah" masalah, sampeyan kudu njaluk dipercaya boot disk Vista. Yen sampeyan ora duwe, Wondershare LiveBoot Boot CD bisa dadi pilihan gedhe. Alat iki bootable komputer kuat ngijini sampeyan kanggo boot munggah komputer ing kahanan apa wae.

Njaluk Liveboot CD / USB kene, lan maca ing kanggo mangerteni carane ngatasi Panjenengan "Windows 7 ora boot munggah" masalah ing 2 langkah.

Step1. Boot komputer saka LiveBoot CD / USB

Pasang CD LiveBoot utawa LiveBoot USB drive menyang komputer kang ora bisa miwiti munggah, banjur miwiti komputer. Sadurunge Windows loading, penet F12 kanggo pindhah menyang Menu Boot Device, lan milih "melu utawa USB CD-ROM Drive". Sampeyan bakal njaluk layar Kaca. Pilih boot saka LiveBoot.

Disk LiveBoot iki nawarno panjenengan sistem sejatine sifate resik lan aman. Sawise ngetik iku, sampeyan bisa ndandani macem-macem masalah ing Vista dhewe.

vista wont boot

Step2. Ndandani "Vista ora bakal urip"

Nalika ngetik sistem, miwiti program LiveBoot. Pindhah menyang "Windows Recovery" lan golek solusi saka "Boot Crash Solution" ing tengah Recovery. Kabeh gejala kacilakan boot komputer sing diterangake cetha kene, lan ana solusi spesifik saben gejala. Sampeyan bisa nyoba saben wong kanggo golek siji paling apik kanggo komputer.

vista wont start

Nalika masalah tetep, njupuk metu saka LiveBoot CD / USB drive, lan miwiti komputer minangka normal. Banjur sampeyan bisa boot Vista kasil.

Ngerti liyane babagan Liveboot Wondershare 2012

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top