Kabeh TOPICS

+

Windows Vista Hard Drive Recovery: Data lan Sistem Recovery

Mungkin Windows Vista ora boot utawa bisa infèksi karo sawetara jenis virus. Mbok Windows Vista nempatno munggah biru layar pati saben wektu sing nglakokaké sawetara swara. Sawetara wong lanang tech mbokmenawa bakal pitutur marang kowe Format hardisk, reinstall Windows Vista lan kabeh program, banjur mulihake data. Ana akèh lunak sing kasedhiya, kang sampeyan bisa nggawe lan mulihake serep hardisk, nanging akeh cara lawas ora bisa ing Vista, utamané 'repair nginstal'. Miturut booting menyang Vista, nambahi Windows Vista CD / DVD lan milih Instalasi upgrade, sampeyan bisa instal sistem Vista tanpa wiping data pribadhi. Sing Recovery sistem. Lan Windows Vista uga menehi fasilitas kanggo nggawe sistem bali munggah. Sampeyan bisa gampang nggawe Windows Vista hard drive bali saka panel Control Gawe serep pilihan komputer.

Part 1: Carane waras data saka Windows Vista Hard drive?

Kapan ketemu kahanan kaya virus utawa layar biru, ingkang paling penting iku data. Ing ngono sampeyan kudu waras data saka hardisk page. Kene langkah-langkah kanggo waras data saka Vista hard drive.

  1. Download Wondershare Data Recovery lan diinstal ing komputer.
  2. Mbukak program lan miwiti karo mode tuntunan standar.
  3. vista hard drive recovery
  4. Pilih jinis file sing arep waras lan milih lokasi "Aku ora bisa elinga".
  5. Pilih jero scan utawa Recovery file mentah minangka pesenan.
  6. Miwiti mindhai lan nalika proses liwat, pratinjau saben file, banjur milih sing arep waras lan klik "Waras".
  7. hard drive recovery vista
  8. Ngenteni asil lan maneh ing komputer.

Part 2: Carane nggunakake Recovery DVD kanggo waras sistem Vista hard drive?

Sampeyan wis diganti hard disk utawa wis dibusak kabeh file saka hard disk lan saiki pengin nginstal maneh Windows Vista. Follow iki langkah-langkah prasaja kanggo nggunakake Recovery disk kanggo waras kanggo asline.

  • Pasang Recovery DVD ing sistem DVD drive utawa yen sampeyan duwe external USB DVD drive sampeyan bisa nggunakake uga.
  • Piranti external mesthekake kaya flash drive, printer etc.
  • Ngalih ing komputer.
  • Nyetel BIOS supaya boot kanggo pisanan ing dhaftar urutan boot.
  • Nalika sampeyan ndeleng pituduh "Pencet sembarang tombol kanggo boot saka CD utawa DVD" penet spacebar kanggo boot sistem saka DVD.
  • Sawise "Windows loading File ...." pesen, dhaptar gulung-mudhun pilihan negara keyboard bakal katon.
  • Pilih keyboard UK
  • Ing titik iki lingkungan Recovery bisa ndeteksi sistem operasi ana lan kurban kanggo ndandani utawa kanggo mulihake menyang negara sadurunge yen sistem mulihake titik ana.
  • windows hard drive recovery

    Sistem Recovery Pilihan menu

    A menu lengkap System Recovery Pilihan bakal katampil (pirsani ing ngisor).

    vista hard drive recovery
  • Pilih RM Windows Recovery sarana.
  • Jendhela padha bakal nuduhake munggah.
  • Pilih salah siji saka rong pilihan iki Pabrik Mulihake utawa panganggo Mulihake opsi kanggo mulihake sistem operasi.
  • hard drive recovery vista
  • Pilih Pabrik Mulihake utawa panganggo Pulihake.
  • Banjur sampeyan bakal ditakoni apa kaya resik nginstal. Yen sampeyan njawab ya (dianjurake) volume target badhé dipunformat sadurunge Vista wis diinstal ing DVD Recovery. Yen jawaban ora banjur ana uga sawetara masalah sawise maneh instalasi, nanging file lan dokumen ora bakal dibusak saka volume sistem operasi.
  • Komputer bakal njupuk watara 30-45 menit. Sawisé proses iki, sampeyan bakal weruh sing komputer bakal carane iku nalika sapisanan njupuk metu saka kothak.

    Paling komputer RM Windows Vista ngemot didhelikake khusus pemisahan Recovery ing hard drive. Iki bisa digunakake kanggo ndandani sistem saiki kanthi nggunakake tombol F8 nalika booting.

    Ing Windows Vista, kita uga bisa nggunakake Pilihan 'System Recovery' waras hard drive. Menu Koleksi 'Recovery' ing kothak Search Klik Recovery Manager banjur tindakake pandhuan prasaja waras Windows Vista Hard drive. Sistem Recovery Pilihan menu ngandhut sawetara pribadi sing bisa mbantu waras Windows saka Gagal. Sampeyan bisa ndandani file lan nindakake System mulihake, lan mulihake komputer lan sistem nggunakake serep sing wis digawe sadurunge. Iki bakal ngilangke metu hard drive lan Muat minangka yen iku laptop anyar.

    Part3: Apa ora Vista Hard Drive gampang ilang data?

    Vista hard drive beda saka hard drive Windows liyane. Iku luwih gampang ilang data. Dhaptar metu alasan apa Vista hard drive gampang kélangan data siji.

    1. Windows Vista cenderung nggunakke liyane asring (sawise boot munggah lan kaping sak panggunaan).
    2. Fitur sing drive hard drive & RAM edan ing Windows Vista kaya Superfetch Search Indexer, Windows disk defragmentor, Malware Scanner etc.
    3. windows hard drive recovery
    4. Windows Vista misale jek mangan paling RAM, kang punika badhan ageng kanggo kedhaftar.
    5. Windows Vista tak support driver banget miskin. Kedhaftar Vista wis ditulis uneg-uneg lan gangguan sing liwat support driver ala. Lagi bumpier saka iku sing wis.
    6. Owah-owahan model drive Vista kang wis sirah Produsèn hardware, amarga iku mbutuhake pembangunan Komplek lan sawetara wong wis dirancang saka ngeruk Vista. Dadi, sawetara wong tak support driver ala.
    7. Minangka bagéan saka fitur pangayoman sistem Windows Vista kang, Vista njogo sistem poin mulihake lan nggawe salinan Shadow, kang bisa njupuk nganti 15% saka drive. Dadi, sampeyan bisa se drive saya shrinking, kang bisa kasil mundhut data.
    8. Long term disk wonten kang mengaruhi kalebu nyandhang lan luh ing hardisk sanadyan lan mundhut data.
    9. Masalah karo sistem pangreksan Vista iku sing nalika Shadow Salinan sing dianakaké ing kabeh edisi Vista, tab 'Versi Previous' mung kasedhiya kanggo Vista Ultimate lan Bisnis kedhaftar.
    Top