Kabeh TOPICS

+

Carane Pirsani Pesen iPhone ing Mac utawa PC

Maca pesen teks iPhone ing komputer?

Apple pangguna piranti ngerti sing iTunes bisa bantuan kanggo gawe serep data ing iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 utawa iPhone 3GS, etc, lan sampeyan uga kudu ngerti sing file serep iTunes diwaca ing komputer. Mulane, iku bisa kanggo gawe serep pesen teks saka iPhone supaya iku bisa diwaca minangka teks ing PC utawa Mac?

Ing kasunyatan, jawaban iki YES. Ana rong cara. Siji kanggo extract serep iTunes kanggo nggawe iku diwaca, lan cara liyane kanggo nggawe pesen diwaca langsung saka iPhone. Ora ketompo cara sing seneng, sampeyan kudu bantuan saka alat pihak katelu: Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (Mac) , utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (Windows) . Loro lunak sing aman lan profesional, mung nyoba salah siji saka wong-wong mau karo ora kuwatir.

Download versi nyoba gratis ngisor iki kanggo duwe cobi. Pilih versi nengen kanggo komputer.

Download win version Download mac version

Ndeleng iPhone SMS ing komputer ing 3 langkah

Kene ayo kang katon carane ndeleng pesen langsung saka iPhone karo Wondershare Dr.Fone kanggo iOS. Yen sampeyan arep kanggo extract lan ndeleng iTunes serep kanggo iPhone, pindhah kene: Carane golek lan ndeleng iTunes serep ing komputer

Langkah 1: Mbukak program lan nyambung iPhone

Mbukak program ing komputer sawise ngundhuh lan nginstall iku, lan banjur nyambung iPhone komputer.

Kanggo iPhone 6 Plus / 6 / 5S / 5C / 5 / 4S, jendhela utama program bakal kaya iki:

connect-device-with-dr-fone

Kanggo iPhone 4 / 3GS, jendhela utama program bakal kaya iki. Sampeyan kudu ngundhuh plug-in sadurunge mindhai iPhone kanggo data ing.

connect-device-with-dr-fone

Langkah 2: Cepet iPhone kanggo data ing

Yen sampeyan nggunakake iPhone 6 Plus / 6 / 5S / 5 / 5C / 4S, sampeyan langsung bisa mindhai iPhone kanthi ngeklik tombol Mulai Scan.

Yen sampeyan nggunakake iPhone 4 / 3GS, sampeyan kudu njaluk menyang mode mindhai iPhone kang kanggo mindhai. Carane? Iku cukup prasaja.

Page, terus iPhone lan klik Start;

Kapindho, terus Power lan Ngarep tombol ing wektu sing padha kanggo persis 10 detik;

Ing pungkasan, nerbitaké tombol daya, lan tetep tombol Ngarep dipencet.

Yen sampeyan wis ngetik mode Mindhai, sampeyan bakal njaluk jendhela ing ngisor iki: program mindhai iPhone kanggo data. Yen ora, mangga nyoba maneh.

scan-device-with-dr-fone

Langkah 3: Nyimpen lan ndeleng pesen iPhone ing PC

Nalika scan rampung, asil scan minangka Kaca bakal katon. Sampeyan bisa pratinjau kabeh data ing. Pilih pesen lan klik Waras kanggo nyimpen ing komputer. File sing disimpen jenis berkas HTML, sing ngijini sampeyan kanggo ndeleng effortlessly.

preview-device-with-dr-fone

Yen sampeyan pangguna Mac, mangga download versi Mac saka Wondershare Dr.Fone kanggo iOS, lan njupuk langkah padha ing ndhuwur. Sampeyan uga bisa ndeleng pesen iPhone ing Mac, ing berkas HTML.

Sampeyan uga bisa nonton tutorial video ing ngisor iki.



Download win version Download mac version

Top