Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Utility > Carane Unformat Kertu Memori

Carane Unformat Kertu Memori

Bisa Unformat format kertu memori?

A kanca saka mine ngutangi aku kertu memori. Lan ana ora cukup papan, aku mutusaké kanggo ngowahi format. Banjur kanca dhateng kula sing ana sawetara foto ing kertu memori. Aku rumangsa dadi Getun saiki. Ana wae solusi kanggo unformat kertu memori? Matur nuwun ingkang sanget.

Uga, format sengaja saka kertu memori tansah mbeta kita pengalaman mboten remen. Sampeyan bisa uga wis ilang kabeh file penting ing carelessly. Guess padha bisa ilang ing salawas-lawase. Nanging iki bebener nyata? Jawaban iki ora ana amba! Bener, format kertu memori bakal ngilangke data, nanging file isih ing sadurunge sijine data anyar kanggo Panganggoan wong. Dadi, yen sampeyan mungkasi nggunakake kertu memori format, sampeyan duwe kasempatan gedhe kanggo mulihake kertu memori format.

Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac iku sawijining sarana Recovery data gampang kanggo nggunakake lan resiko-free sing mbantu sampeyan unformat kertu memori format. Iku ngijini sampeyan kanggo unformat meh kabeh file saka kertu memori format, kalebu foto, video, file audio lan liyane. Kertu memori kaya kertu SD, kertu MMC, SDHC hard, etc kabeh kanthi didhukung.

Download versi nyoba program Wondershare Data Recovery waras kertu memori format saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Kertu Memori Unformat ing 3 Langkah

Aku bakal nuduhake sampeyan carane unformat kertu memori kanthi versi Windows Wondershare Data Recovery. Yen sampeyan duwe Mac, sampeyan bisa tindakake operasi padha karo versi Mac.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo mulihake kertu memori format

Nyambungake kertu memori format karo komputer lan mlaku Wondershare Data Recovery, sampeyan bakal weruh jendhela program minangka gambar ngisor iki.

Ayo kang pilih "Lost Gambar Recovery" mode minangka nyoba pisanan unformat kertu memori.

Wigati: Mangga mesthekake yen kertu memori format bisa uga-karo komputer.

unformat memory card

Langkah 2 Cepet kertu memori format Panjenengan

Saiki sampeyan mung kudu milih kertu memori format lan klik "Mulai" tombol kanggo miwiti mindhai file ing.

Kanggo unformat kertu memori, please aktif "Aktifake jero Scan" pilihan ing jendhela.

unformat formatted memory card

Langkah 3 kertu memori Unformat

Kene kabeh file dibalekake ing kertu memori format bakal katampil ing jendhela program. Sampeyan bakal bisa kanggo pratinjau foto utawa jeneng tampilan file dipriksa carane akeh file format bisa mbalekake.

Banjur sampeyan bisa menehi tandha file sing arep lan klik "Waras" tombol kanggo nyimpen kanggo komputer.

Wigati: Mangga ora nyimpen file bali menyang kertu memori format sak Recovery.

restore formatted memory card

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top