Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPod > Carane undelete Cathetan iPod 4/5

Carane undelete Cathetan iPod 4/5

Saiki, liyane lan liyane wong kathah kanggo nggawe cathetan Smartphone, utamané pangguna piranti Apple. Nanging, cathetan ing telpon sing gampang ilang. Dina iki, ayo kang pirembagan bab carane undelete cathetan ing iPod 4/5.

2 cara kanggo undelete iPod cathetan ing Mac utawa Windows komputer

Nalika ora sengaja dibusak cathetan ing iPod 4 utawa 5, aja padha sumelang. Ana 2 cara kanggo sampeyan kanggo njaluk wong bali. Cara sing pertama iku dipriksa iTunes. Biasane, iTunes njedulake serep kanggo saben piranti nyelarasake karo. Mulane, sampeyan bisa nemokake yen sampeyan wis nyelarasake iPod karo iTunes sawise sampeyan gawe cathetan (lan sadurunge dibusak). Cara liya kanggo langsung cepet iPod nalika sampeyan ora duwe iTunes serep, kanggo cathetan undelete saka iPod tutul.

Ana prakara kang cara kasedhiya kanggo sampeyan, sampeyan bisa nggunakake Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Windows iPhone Data Recovery) . Loro-lorone padha bisa bantuan kanggo undelete iPod cathetan tutul ing salah siji cara.

Download versi nyoba FREE ngisor iki kanggo duwe cobi.

Download Win Version Download Mac Version

Wigati: Loro-lorone saka versi Windows lan Mac ngijini sampeyan kanggo undelete cathetan ing loro iPod 4 lan iPod 5.

Langkah 1. Milih mode Recovery

Ing awal, sampeyan kudu milih mode Recovery: Waras saka iOS Piranti utawa Waras saka iTunes Serep Gambar. Yen sampeyan arep dipriksa serep iTunes, milih siji liyane. Ora duwe serep iTunes? Pilih siji.

Waras saka iOS Piranti (kanggo iPod 5)

undelete ipod touch notes

Waras saka iOS Piranti (kanggo iPod 4): Klik Download kanggo njaluk plug-in page.

undelete ipod touch notes

Waras saka iTunes Serep Gambar (kanggo loro iPod 5 lan iPod 4)

undelete notes on ipod touch 5

Langkah 2. Cepet iPod utawa extract iTunes serep

Waras saka iTunes Serep Gambar

Minangka jendhela tampak, kabeh iTunes serep ing komputer wis ketemu lan katampil otomatis. Sampeyan mung perlu kanggo milih siji kanggo iPod lan klik Start Scan kanggo extract isi serep. Sampeyan ora perlu kanggo nyambung iPod menyang komputer nalika sampeyan milih cara iki.

Waras saka iOS Piranti (iPod 5)

Sampeyan bisa langsung klik Start Scan kanggo miwiti mindhai Panjenengan iPod 5 kanggo ilang cathetan ing.

Waras saka iOS Piranti (iPod 4)

Sampeyan kudu ngetik mode mindhai ing iPod sawise sampeyan nyambungake iPod komputer. Tindakake pandhuan ing ngisor iki kanggo nindakake iku. Iku aman lan bakal ora babras piranti ing kabeh. Mung tindakake lan nyoba iku.

  1. Terus iPod lan tunyuk tombol Mulai ing antarmuka Dr.Fone kanggo iOS.
  2. Pencet Power lan tombol Ngarep ing iPod ing wektu sing padha kanggo persis 10 detik. Software bakal count wektu kanggo sampeyan.
  3. Angkat tombol daya tengen adoh sawise 15 detik, nanging tetep mencet tombol Ngarep.

Sawise sampeyan njaluk menyang mode Mindhai, program bakal mindai piranti dhewe.

undelete notes on ipod touch 4

Langkah 3. undelete cathetan ing iPod 4/5

Nalika scan ends, sampeyan bisa pratinjau kabeh data sing ditemokaké ing asil scan. Pilih Cathetan ing sisih kiwa, banjur sampeyan bisa maca rincian ing sisih tengen. Nandhani sing arep lan klik Waras kanggo nyimpen ing komputer.

undelete ipod touch notes

undelete notes from ipod touch 5

Download versi nyoba FREE ngisor iki kanggo duwe cobi.

Download Win Version Download Mac Version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top