Kabeh TOPICS

+

iOS 8 Update Troubleshooting - Ndandani iOS 8 Masalah Update Gampang

Langkah-langkah kanggo nganyarke kanggo iOS 8 cantik prasaja kaya aku wis kasebut ing artikel sanèsipun. Wangsulan: Bab ingkang angel iku sak suwene proses iOS 8 nganyari, sing bisa nemokke kabeh jinis masalah, kaya lack saka papan, piranti macet ing Apple logo, ilang data, lan sapiturute masalah iki bakal drive sampeyan edan. Nalika ngadhepi masalah, ing bab kawitan aku arep kanggo pitutur marang kowe iku "Menenga konco! Sampeyan lagi badhe njaluk iOS piranti kanggo bisa. Sing ing bab hak sing perlu dilakoni. ' Ing ngisor iki sing masalah commons sing bisa nemokke nalika nganyari iOS 8 lan solusi. Pitakonan 1: Aku ora bisa mbukak iOS 8 amarga lack saka papan free. Iku nyuwun kula kudu paling sethithik 4,6 GB kanggo iPhone upgrade kanggo iOS 8. Apa? Carane aku bisa njaluk 4.6GB kanggo iPhone nglakoni iOS 8 nganyari?ios 8 download

Jawaban: Kanggo ngatasi masalah, aku duwe sawetara bagéyan saran:
a.)  Aja nganyarke kanggo iOS 8 liwat udhara , kang tegese ora nganyarke kanggo iOS 8 ing piranti langsung. Sampeyan perlu panyimpenan minangka akeh minangka kaping pindho kanggo nganyarke kanggo iOS 8 liwat iTunes . Sampeyan ndeleng, mengkono ing piranti iOS tegese paket instalasi bakal didownload menyang piranti nalika mengkono iku ing iTunes, download lan nginstal proses bakal tuntas ing komputer.

b) .Yen nandheske ing nganyarke kanggo iOS 8 ing piranti langsung, sinau cara kanggo mbebasake spasi kanggo piranti iOS .

Pitakonan 2: Aku wis kasil musna liwat proses nganyari kanggo iOS 8. Nanging, iPhone mung mati karo Apple logo macet ing.

Jawaban: Mengkono biasane amarga iPhone ora bisa miwiti biasane. Aja padha sumelang. Download lan nginstal Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) ing komputer. Sambungake iPhone karo komputer liwat kabel USB. Ing jendhela utama, klik 'Wiwiti maneh piranti'. Iku bakal ndandani masalah.


Pitakonan 3: Ana kaluputan nalika ngundhuh iOS 8.

Jawaban: Sampeyan kudu ngerti sing saiki ewu pangguna tutul iPhone, iPad lan iPod sak donya sing nyoba kanggo nganyarke kanggo iOS 8. Iku normal sing serves Apple wis berjuang kanggo kedhaftar kanggo mlebu apa upgrade. Yen sampeyan njaluk pesen 'kesalahan wonten', iku ora menehi hasil amba. Coba maneh. Kejabi, solusi sing luwih apik kanggo nganyarke kanggo iOS 8 iku ngundhuh perangkat kukuh kanggo iOS 8 pisanan ing komputer lan tindakake Pilihan 2 utawa Pilihan 3 kanggo nganyari iOS 8.


Pitakonan 4: Iku froze sak iOS 8 nganyari

Jawaban: Kanggo ndandani masalah iki, sampeyan mung perlu kanggo urip maneh piranti. Terus Turu tombol / Wake lan tombol Ngarep ing wektu sing padha kanggo bab 10 detik. Sawise urip maneh piranti, pindhah menyang Setelan> Umum> Bab dipriksa versi iOS piranti mlaku saiki. Yen ora iOS 8, ​​miwiti proses iOS 8 nganyari maneh.


Pitakonan 5:  Aku dianyari 4S kanggo iOS 8. Aku gadhah supaya akeh masalah: 1- Nalika aku nelpon wis lag kanggo bab 1.5sec menyang telpon; 2- Sajrone nelpon sinyal sandi irungnya kanggo tingkat nul lan banjur dadi munggah; 3- Lambang kabar katon luwih saka 5 secs kanggo whatsapp. Senajan aku durung duwe masalah iki ing iOS 7. Wong liya karo masalah ing 4S?

Jawaban:  Iku normal sing nganyarke kanggo iOS 8, ​​iPhone 4S sithik. Amarga sing iPhone 4S ora cocok kanggo mbukak iOS 8 sanadyan iku ing dhaptar sing kompatibel karo iOS 8. Kanggo ngatasi masalah laggy, mung pilihan kanggo sampeyan kanggo nyepetake iOS 8 ing iPhone wiwit sampeyan ora bisa downgrade iOS 8 iOS 7 wae liyane.


Pitakonan 6:  Sawise nganyari kanggo iOS 8 ing 5S iPhone, aku ora bisa muter sawetara lagu-lagu sing padha sing diundhuh ing app pihak katelu. Lagu metu sawise muter bab 10 detik.

Jawaban: iki biasane amarga app sampeyan nggunakake ora kompatibel karo iOS paling anyar 8 sing wis diinstal ing iPhoen 5S Panjenengan. Sampeyan kudu 2 opsi kanggo ngatasi masalah:

1. Gunakake Wondershare TunesGo kanggo nransfer lagu sing diundhuh saka iPhone piranti menyang komputer page. Banjur ngimpor songs iki kanggo iTunes lan nyelarasake kanggo iPhone maneh. Sawise iki, sampeyan bisa nggunakake app musik ing iPhone kanggo muter wong.

2. Update app pihak katelu sing wis diinstal kanggo versi paling anyar, nggawe manawa iku kebak kompatibel karo iOS 8. Yen ora, sampeyan kudu ngenteni versi anyar kanggo bakal dirilis.


Pitakonan 7:  aku duwe 5S iPhone, lan saiki aku wis nganyari kanggo iOS8, aku aran kaya internet ing telpon kalem mudhun rampung. Aku cantik manawa iku ora Jeksa Agung bisa ngetokake internet amarga iku katon apik ing ALL piranti liyane. Contone kanggo iPhone dianyari, bisa njupuk 30sec menit kanggo mbukak munggah kaca tartamtu nalika iPad (kang i durung nganyari) iku mung njupuk sawetara detik.

Jawaban: Pisanan, ngreset jaringan iPhone dening arep Setelan> Umum> Reset> tunyuk Reset Networking Setelan lan konfirmasi tumindak. Kanggo rincian liyane, bukaken carane kanggo ngreset setelan jaringan ing iPhone >> . Sawise banjur, ngene luwih miwiti 5S iPhone. Yen isih banget alon kanggo Surf internet, banjur nyoba kanggo nelpon iOS 8 ing iPhone .


Pitakonan 8:  aku mung tak iPhone 6 Plus esuk iki ing dina Bukak. Aku gawe munggah sandi iPhone 5S banjur kecanthol sandi 6 Plus lan dibalèkaké saka serep. Sawise iku rampung mulihake saka serep lan miwiti sinkronisasi kabeh app, gambar, lan sapiturute, kanggo sandi 6 Plus, iku bakal macet ing sisih ngendi apps sinkronisasi sawijining. Macet sawise app page utawa 2 ninggalake sampeyan Jejer macet ing "Nyalin 1/102 Aplikasi".

Jawaban: Clerk in Apple wis dikonfirmasi ana bug kanggo iTunes kanggo nyelarasake app kanggo iPhone. Ing kasus iki, yen sampeyan perlu kanggo mindhah app kanggo iPhone, sampeyan perlu kanggo nindakake tengen ing iPhone: nyambung iPhone kanggo WiFi> menyang App Store kanggo ngundhuh utawa maneh download needed app kanggo iPhone, nggawe manawa app sampeyan lagi ngundhuh sing iOS 8 kompatibel. Yen ora, bakal padha tanpa guna ing iPhone 6 (Plus) / 6s (Plus). Miturut cara, pangguna kasebut sing dibalèkaké iPhone 5S serep kanggo iPhone 6 (Plus) / 6s (Plus), bener, aku ora suggest kedhaftar apa sing. Yen panyimpenan saka iPhone 5S luwih iPhone 6 (Plus) / 6s (Plus), banjur kanggo manawa, nalika mulihake, file serep bakal isi iPhone 6 (Plus) / 6s (Plus), ninggalake papan sethitik kanggo iPhone 6 (Plus) / 6s (Plus). Nanging, sampeyan bisa nyoba Wondershare MotileTrans kanggo nransfer file sing dipilih saka 5S iPhone lawas iPhone 6 anyar (Plus) / 6s (Plus).

Top