Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Toshiba Data Recovery: Carane Waras Data saka Toshiba Laptop

Toshiba Data Recovery: Carane Waras Data saka Toshiba Laptop

Apa Bisa kanggo Maneh Data saka Toshiba Laptop?

Dear editor, aku duwe Toshiba Satellite C805. Aku kaya iku akeh banget, nanging wingi tragedi kedaden. Aku iki nyoba kanggo format USB flash drive, nanging aku ora kok aku format E: pemisahan \. Aku supaya ngomong saiki, amarga kabeh foto, film, lan file liyane disimpen ing pemisahan sing musna! Aku pancene perlu bantuan kanggo njaluk wong bali. Ana wae apike?

Ana ora perlu kanggo dadi sedih ing kabeh. Aku seneng marang kowe pengakon dhasar Jeksa Agung bisa ngetokake mundhut data: iki file ilang sing ora bisa diliwati ing laptop Toshiba hard drive sadurunge file anyar Panganggoan wong. Iki ndadekake iku bisa kanggo waras data saka laptop Toshiba anggere sampeyan tumindak cukup cepet.

Wondershare Data Recovery bakal ing layanan yen data ilang saka laptop Toshiba amarga format, pambusakan, kesalahan sistem, kacilakan hard drive, infèksi virus, program Recovery data dirancang pancen Iki saged retrieving foto, video, file audio, dokumen, email lan akeh jinis-jinis file liyane saka hard drive laptop kang Toshiba Panjenengan. Karo, sampeyan ora mung bisa waras data saka laptop Toshiba, nanging uga Toshiba hard external drive, usb flash drive, kertu memori, lan sapiturute

Kanggo miwiti Recovery data Toshiba, please ngundhuh versi nyoba Wondershare Data Recovery ing ngisor iki. Versi nyoba ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive laptop kang Toshiba sadurunge mundhut versi lengkap.

Download Win Version

Nindakake Toshiba Laptop Data Recovery ing 3 Langkah

Wigati: Yen laptop Toshiba Panjenengan bisa maneh urip maneh, sampeyan kudu nyoba nyambungake hard drive karo komputer liyane kanggo proses Recovery.

Langkah 1 Pilih Recovery Mode kanggo Mulai

Miwiti Wondershare Data Waras ing laptop Toshiba, sampeyan bakal diwenehake karo mode Recovery ing ngisor iki: "Lost Gambar Recovery", "pemisahan Recovery" lan "Raw Gambar Recovery".

Kanggo nompo ilang, dibusak utawa format file saka laptop Toshiba, supaya kang nyoba "Lost Gambar Recovery" mode sepisanan.

Wigati: Sampeyan uga bisa ndeleng instruksi ing jendhela kasebut kanthi teliti, lan pilih mode Recovery sing paling cocok. Lan aja nginstal alat ing pemisahan Toshiba kang ngendi file padha ilang saka.

toshiba data recovery

Langkah 2 Cepet pemisahan Toshiba Laptop Panjenengan

Ing langkah iki sampeyan mung kudu milih huruf drive pemisahan lan klik "Mulai" kanggo miwiti mindhai kanggo data ilang.

Waras data saka hard drive Toshiba laptop format, sampeyan kudu milih "Aktifake jero Scan" pilihan ing jendhela.

toshiba laptop data recovery

Langkah 3 Waras Data saka Toshiba Laptop Selectively

Asil mindhai bakal katampil ing dalan utawa kategori ing jendhela. Sampeyan bisa ndeleng jeneng berkas dipriksa carane akeh file sing bakal bisa waras.

Banjur sampeyan mung kudu milih sing file sing arep nompo lan klik "Waras" tombol kanggo nyimpen bali menyang laptop Toshiba Panjenengan.

recover data from toshiba laptop

Carane waras data saka tabrakan utawa gagal hard drive desktop?

Akeh kedhaftar desktop pinanggih Jeksa Agung bisa ngetokake iki banget. Komputer sing ora roto long. Ing kasus iki, kemungkinan saka mbalek data desktop isih ana. Sampeyan bisa nyoba nyambungake hardisk desktop karo komputer liyane lan nggunakake Wondershare Data Recovery kanggo mulihake banget. Nanging mangga mesthekake yen hard drive nganggo uga ing komputer liyane.

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top