Kabeh TOPICS

+

Top Masalah baterei iPhone lan Carane njaluk nyisihaken saka wong

1. Play Games mung nalika sampeyan bisa saged kanggo

Kita kabeh seneng main game ing iPhone kita lan apa ora bakal kita ?! Iku sing paling kepungkur wektu sing ana. Nanging metokake ing atine sing game sing alesan utama kanggo got baterei. Kita lagi ora nyaranke sing instal kabeh game saka iPhone lan miwiti nggunakake mung kanggo nggawe telpon utawa njupuk sawetara email. Nanging tansah mbudidaya kahanan lan main game mung nalika sampeyan lagi siap kanggo nyelehake telpon ing daya tanpa madhep sembarang masalah sesampunipun.

2. Nyegah Latar mburi App Refresh

Refresh app latar mburi fitur banget pinter tenan nanging durung ngerti sing tresna kanggo mangan baterei? Nah, saiki apa. Refresh app latar mburi wis nglacak wektu sing kathah nggunakake app tartamtu banjur refresh tengen sadurunge wektu sing, Empu got baterei. Mateni kanggo njaluk liyane metu saka urip baterei.

3. Nguripake otomatis App Update mati

Nganyari kanthi otomatis tegese sing kapan versi anyar saka app cumawis, iPhone bakal nganyarake iku kanggo sampeyan. A fitur Handy, nanging njupuk munggah daya saka baterei. Mateni nganyari kanthi otomatis bisa dadi saver baterei nyata.

4. Pateni App Suggestions

App saran kathah katon munggah kathah data lokasi related lan adhedhasar sing menehi saran app sing bisa nemokake menarik. Ora perlu ngomong, fitur iki uga nganggo akèh daya saka baterei. Mateni lan aran katon prabédan ing kinerja batere.

5. Ngurangi layar Padhang

Selokan setelan padhange layar otomatis lan mung ngurangi padhang wonten ing tingkat andhap nyaman. Cara iki iPhone ora bakal kudu tetep ngatur tingkat padhange sing nyimpen akèh urip baterei ing proses.


6. Tansah Wi-Fi Off

Kajaba sampeyan ora perlu iku, ora nguripake lan sampeyan bakal aran prabédan ing urip baterei meh enggal.

7. Golek mateni baterei (iOS 8/9)

Gunakake "panggunaan baterei" fitur kanggo nemokake app sing wis nggawe nggunakake daya baterei paling. Banjur salah siji njaluk nyisihaken mau utawa digunakake kanthi ati-ati.

8. Pateni Dynamic Latar

Latar dinamis temtu katon kelangan nanging kudu akèh urip baterei bisa. Mulane iku luwih apik kanggo mung mateni wong-wong mau lan nggunakake daya ekstra menyang mengkono soko produktif.

9. Aktifake Bluetooth Off

Kaya Wi-Fi, Bluetooth kudu nguripake mung nalika needed. Tetep ing tansah ora mung kosong artine nanging uga nganggo akèh daya baterei.

10. Pateni LTE utawa Selular Data

LTE luwih cerdas sing 3G nanging iki mung nalika sampeyan duwe reception sinyal apik. Ing cilik saka reception sinyal ala, LTE mangan munggah daya baterei minangka akeh minangka 3G ora ing cilik sing padha supaya iku mung luwih supaya iku tetep dipateni kajaba sing kudu dadi.

11. Nyilikake Email Fetching

Setel pilihan email fetching kuwi kanggo ngecèk mail anyar sawise saben jam utawa supaya tinimbang saben 5 utawa 10 menit. Iki bakal nyimpen sing akèh baterei dening minimalake akses jaringan.

12. Gunakake Auto-Lock èfèktif

Otomatis kunci ngijini telpon menyang turu sawise jumlah pesawat wektu. Nalika ing mode turu, iPhone njupuk munggah daya kurang saka baterei. Mulane, Apike sampeyan ngeset otomatis kunci ing 1-2 menit sawise aktif.

13. Pateni Fitness nelusuri (iOS 8/9)

Yen sampeyan ora duwe band fitness banjur ana titik ing nelusuri kegiatan fitness liwat iPhone. Butuh munggah kathah daya saka baterei Mulane, mateni yen iku dudu needed.

14. Pateni Lokasi Layanan

Mateni layanan lokasi bisa nylametaké panjenengan kathah baterei. Coba lan ndeleng prabédan.

15. Aktifake AirDrop mati Kajaba Sampeyan lagi Nggunakake Iku

AirDrop migunakake loro Wi-Fi lan Bluetooth, saben kang nimbulaké cukup got baterei ing dhewe. Mateni lan nguripake mung nalika sampeyan perlu iku.

16. Aja otomatis Upload Photos iCloud

Pateni otomatis unggahan lan miwiti mengkono serep kanthi manual kanggo komputer utawa iCloud. Unggahan otomatis mbutuhake akses jaringan draining baterei.

17. Disabled unneeded getaran

Getaran perlu motor dadi aktif lan motor sing nyedot baterei. Punika mila, dianjurake sing nggunakake tandha tinimbang geter a.

18. Saluran metu baterei rampung sadurunge panggolekan iku ing pangisian daya

Tip iki ora mung ngijini sampeyan kanggo ngluwihi daya baterei nanging uga gedhe yen sampeyan arep kanggo babagan urip baterei. Ngenteni baterei bakal di sedot P sadurunge plugging ing piranti. Iki bakal tetep baterei sehat kanggo wektu sing suwé wektu.

19. Do Kurang-baterei-intensif Things

Supaya nonton film utawa nggunakake app hiburan liyané ing iPhone nalika sampeyan lagi ing lokasi ing ngendi sampeyan perlu kanggo ngreksa baterei.

20. Tuku baterei karo Lengkap urip

Sawetara perusahaan, gawé batre karo urip lengkap kang tegese padha mbukak maneh saka batre iPhone saben. Yen daya baterei saiki wis gagal sampeyan, tuku siji lan tips ngleksanani 1 liwat 19 ing kanggo njaluk maksimum sing metu saka iku.

Top