Kabeh TOPICS

+

Top 10 Drive Recovery Services Hard

Recovery data dadi penting ing acara Gagal hard drive. Kita padha ora ngerti apa wektu hard drive bakal gagal. Akeh wong duwe pakulinan apik gawe serep. Sayange, apa kita padha digunakake ing bakal ilang yen hard drive gagal ing tengah karya.

Ing acara ora dikarepke kaya Mudhun mati laptop, lan cahya murub utawa banyu bisa ngrusak hard drive ing wektu sing ora dikarepke. Ing kahanan kaya sing, iku bakal akeh mbiyantu duwe wong sing bisa nulung kita kanggo njaluk informasi bali saka drive rusak. Ana sawetara perusahaan sing nggawe persis layanan sing karo biaya beda miturut menyang layanan beda. Sapa ing mbetahaken Recovery hard drive bisa pendekatan wong lan ing paling kasus, perusahaan iki wis sukses.

Jeneng layanan Situs web Service Nomer telpon
Vantagetech http://www.vantagetech.com/ (800) 487-5678
Datatechlab http://www.datatechlab.com (888) 288-3282
Datamechanix https://www.datamechanix.com 800.886.2231
Ustechlabs http://www.ustechlabs.com/ 1-800-714-4833
DTI Data http://www.dtidata.com/ 866-438-6932
Grup Recovery hard drive http://www.harddriverecovery.org/ 1-866-938-3475
Kroll Ontrack http://www.krollontrack.com/ 800.872.2599
Biaya emas Data Recovery http://www.goldcoastdatarecovery.com.au/ 075-55232384
Geeksquad http://www.geeksquad.com/ 1-866-438-3338
Flashbackdata http://www.flashbackdata.com/ 1.866.786.5700

Vantagetech

Vantagetech is located in United States. Padha kurban sawetara layanan Recovery data kalebu Recovery hard drive, Recovery gropyokan, Recovery SSD, Recovery USB, CD lan Recovery DVD, PDA, Recovery MP3 pamuter lan Recovery foto kamera digital. Padha bisa nompo data saka luwih saka 35 manufaktur hard drive, lan peralatan kalebu notebook lan 14 "drive. Layanan sing ora winates dening beda antarmuka. Padha nangani IDE, SCSI, ngolah, USB, RLL, LGK, ESDI lan jinis-jinis antarmuka liyane . Sampeyan bisa duwe wangun samubarang sekat lan jinis-jinis file ing hard drive lan padha isih bisa njupuk data. Preduli saka piranti lunak utawa Gagal hard drive, kesalahane manungsa, virus utawa malware, geni utawa karusakan banyu, sampeyan isih bisa katon bantuan saka wong-wong mau.

hard drive recovery service

Datatechlab

Datatechlab punika hard drive pusat layanan Recovery darmabakti. Padha bisa nompo data saka paling merek hard drive kaya Seagate, Western Digital, lan Toshiba karo macem-macem antar muka. Padha bisa waras data saka hard drive gagal amargi geni, banyu, kacilakan, gagal mechanical, gagal Papan PCB, lan gagal motor. Layanan sing ditrapake kanggo kabeh sistem operasi kalebu Windows, Mac, Linux, lan UNIX. Loro saka layanan Recovery drive hard, padha uga nyedhiyani Recovery gropyokan, Recovery lampu kilat memori, kertu Recovery kamera lan Recovery ponsel.

hard drive data recovery service

Datamechanix

Datamechanix isine account Recovery hard drive karo macem-macem antar muka kalebu SATA, SCSI lan IDE. Raid Recovery hard drive uga klebu ing layanan. Padha nyedhiyani layanan 24/7/365 sanget kanggo wong nangani Recovery data sing cepet. Yen wong perlu Recovery emergèn, grup sing bakal sijine iku ing prioritas dhuwur. Adhedhasar panjaluk beda, sampeyan bisa milih layanan Recovery standar utawa Recovery nyepetake. A bab apik sing bakal nyedhiyani sampeyan karo laporan analisis karo file kasedhiya kanggo Recovery lan prices. Sampeyan uga bisa milih kanggo njaluk data disimpen ing DVDs minangka layanan pelangkap. Kaya layanan liyane, layanan iki nyedhiyani Recovery saka kabeh sistem umum kaya Windows, Mac, Linux lan Unix, nanging uga kalebu NetWare, Ms-Dos, IBM OS, lan Sun Micro.

hard drive recovery cost

Ustechlabs

Ing UStechlabs iku salah siji saka USA panyedhiya layanan Recovery data. Iki kudu Recovery data panyedhiya layanan paling dawa karo Sajarah 17 taun. Layanan sing utamané kanggo Recovery gropyokan, Recovery hard drive lan pemugaran tape. Kabeh Recovery sing rampung ing kelas 100 lingkungan kanggo mesthekake Recovery kamar resik. Karo hubungan apik karo panyedhiya account hard drive, layanan iki Ngalahake account Recovery hard drive luwih gampang kanggo njaluk data luwih saka hard drive. Padha uga kurban support telpon 24/7 kanggo maksud apa pitakonan lan pelanggan bisa gampang ngirim kasus. Wektu turnover bisa beda-beda saka layanan kanggo layanan.

hard disk recovery service

DTI Data

DTI Data nyedhiyakake layanan Recovery data kanggo kabeh Wangun hard drive rusak sacara fisik, kang uga dikenal minangka Tempa hard drive layanan Recovery. Padha bisa waras data saka sawetara kekurangan hard drive kalebu sistem RAID, server rusak utawa virus infèksi hard drive. Data uga bisa mbalekake saka sekat rusak karo bad sector. Sadurunge Recovery, sampeyan bakal entuk petik tetep rega lan bakal ora ana biaya tambahan. Sistem sing mbutuhake sampeyan mbayar mung marang Recovery saka data saka disk. Sampeyan ora perlu kanggo mbayar yen padha ora waras apa-apa. Uga padha nyedhiyani layanan telpon 24 jam sing bisa sampeyan priksaan ing sembarang wektu. Liyane fitur apik layanan sing sing bisa njaluk lunak Recovery data free kanggo nggunakake. Yen sampeyan bisa nggunakake piranti lunak iki kanggo waras data, banjur sampeyan ora perlu layanan ing kabeh. Kanggo sawetara kedhaftar iPhone, layanan iki bantuan gedhe lagi bisa bantuan wong waras file ilang utawa dibusak saka iPhone.

hard drive recovery service

Hard Drive Recovery Group

Grup Recovery drive hard wis ing bisnis kanggo meh rong puluh taun. Padha mbokmenawa salah siji saka panyedhiya layanan Recovery data paling tuwa. Padha kurban layanan marang kabeh jinis hard drive kalebu RAID drive. Kabeh antar muka, kabeh sistem operasi, sekat lan jinis-jinis file bisa ditangani. Sawise analisis, padha bakal nganggo cara sing beda kanggo nindakake Recovery data liwat piranti lunak utawa Recovery Lab. Analisis lan diagnosa gratis. Lan uga padha ora ngisi yen ana data mbalekake. Sing fokus ing Recovery drive hard, Recovery gropyokan, Recovery server. Ing kasus yen wanted kanggo ngerti prices ing advance, sampeyan bisa nyuwun kanggo petik free. Layanan customer sing 24/7 lan sampeyan bisa nelpon kanggo rincian.

hard drive data recovery service

Kroll Ontrack

Ing Kroll Ontrack wis ing Recovery data kanggo seprapat abad saiki. Padha duwe online lan telephone support 24/7. A petik free Recovery data bakal rampung online. Yen sampeyan wis milih saka dhaftar jinis Recovery, wektu pigura lan prices, sampeyan bisa takon wong kanggo nindakake Recovery. Kanthi luwih saka 100 ahli Recovery data lan specialists, lan pengalaman luwih saka 25 taun ing lapangan Recovery data, padha bisa waras sembarang tipe. Recovery kalebu Recovery gropyokan, Recovery hard drive, Recovery server, Recovery sistem operasi, Recovery database, Recovery email, Recovery seluler lan Recovery foto digital. Kejabi, sampeyan bisa njaluk software saka wong-wong mau yen kerjane. Kaya layanan liyane, layanan iki uga menehi rembugan free kanggo pelanggan.

hard drive recovery cost

Biaya emas Data Recovery

Perusahaan iki wis layanan Recovery data darmabakti kasedhiya kanggo kabeh jinis gagal hard disk lan corruptions. Kabeh gagal mlebu nalar sing dianggep lan data bakal mbalekake ing paling kasus. A ragad diagnosa $ 50 ditrapake kanggo kabeh layanan. Pisanan sampeyan kudu ngirim hard drive kanggo diagnosa. Sawise diagnosa wis rampung, bakal nyedhiyani sampeyan karo laporan rinci kekurangan, dhaptar file dibalekake lan prices melu. Yen wis siyap, sampeyan bisa nerusake kanggo waras data. Padha nyedhiyani Recovery data saka hard drive loro external lan internal, flash drive, kamera digital, lan telpon seluler. Siji layanan Recovery data khusus wong sing nyedhiyani punika layanan Forensic. Iki jenis layanan utamané menyang hukum.

hard disk recovery service

Geeksquad

Geeksquad iku panyedhiya Recovery data sing menehi layanan cepet. Layanan iki dirating minangka paling tech online layanan Dhukungan dening PCMag. Sadurunge padha ngalih ing waras data saka sembarang tipe hard drive, padha kudu diagnosa ing hard drive. Diagnosa biaya $49.9. Sawise diagnosa wis rampung, prices beda-beda miturut menyang layanan. Recovery kanggo dibusak lan format file punika $ 200. Recovery file drive rusak mechanically hard wiwit saka $ 450 lan kondisi Recovery kritis dadi ndhuwur $ 1500. Loro saka layanan Recovery data, padha uga nyedhiyani artikel ing carane solusi kanggo nangani masalah komputer. Yen sampeyan arep kanggo ndandani hardisk sawise sampeyan njaluk bali data, layanan Diposaken bakal disaranake.

hard drive recovery service

Flashbackdata

Flashbackdata perusahaan menehi sawetara saka sudhut layanan Recovery data hard drive lengkap. Layanan sing kalebu Recovery data saka Serangan lan kabeh jinis account hard drive kaya panyedhiya layanan. Sengaja pambusakan file, drive format, file ditumpuk lan kritis masalah liyane bakal ditangani waras data saka hard drive. Pelanggan bisa wis rusak hard drive didandani utawa nindakake Recovery data. Sadurunge Recovery petik free bakal diparingaké marang kowé. Padha duwe wektu cedhak saka Recovery lan prices paling terjangkau. Uga, perusahaan iki uga menehi layanan Recovery data arang Forensic.

hard drive data recovery service
Top