Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > TIFF Recovery: Carane Waras TIFF File

TIFF Recovery: Carane Waras TIFF File

Bisa aku waras dibusak TIFF Gambar?

Aku salah dibusak sawetara foto TIFF saka komputer lan aku ora duwe serep mau. Saiki aku kudu nggunakake akeh nanging aku meh bisa nemokake wong ngendi wae. Ana wae solusi kanggo kula kanggo njaluk file TIFF dibusak sandi bali? Aku bakal matur nuwun kanthi sanget yen sampeyan bisa bantuan kula. Best regards.

Berkas TIFF jinis foto karo ukuran file gedhe lan kualitas foto dhuwur. Iku digunakake digunakake ing loro komputer Windows lan Mac. Nanging, isih bisa ilang amarga saka disengojo utawa sengaja pambusakan Panjenengan, format, korupsi, kesalahan sistem utawa malah infèksi virus. Nalika ngadhepi masalah mundhut file TIFF, solusi sing paling apik kanggo katon kanggo program foto TIFF Recovery kanggo bantuan. Amarga anggere minangka file TIFF Panjenengan durung ditumpuk, sampeyan bisa njaluk wong bali.

Wondershare Photo Recovery utawa Wondershare Photo Recovery for Mac iku salah siji saka solusi Recovery TIFF paling apik kanggo sampeyan. Iku ngijini sampeyan kanggo waras ilang, dibusak, format sing bener utawa malah rusak file TIFF saka hard drive ing komputer, hard disk drive, kertu memori, USB flash drive lan piranti panyimpenan liyane. Kajaba saka TIFF Recovery photo, program iki bisa waras kabeh jinis photo, kalebu JPEG, PNG, GIF, BMP, PSD, etc.

Download Win Version Download Mac Version

Saiki sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba program Wondershare Photo Recovery kanggo nemokake file TIFF. Versi nyoba iki ngijini sampeyan kanggo mindhai piranti lan pratayang ketemu file TIFF supaya sampeyan bisa mriksa cara akeh file TIFF ilang bisa mbalekake.

Nindakake TIFF Recovery ing 3 Langkah

Carane kanggo nemokake file TIFF? Sampeyan mung perlu 3 langkah karo program Wondershare Photo Recovery. Saiki ayo kang nindakake TIFF Recovery foto karo versi Windows Wondershare Photo Recovery. Pangguna Mac bisa tindakake langkah padha njupuk file TIFF ilang karo versi Mac banget.

Langkah 1 Sawise nginstall lan ngetokake Wondershare Photo Recovery ing komputer, sampeyan bakal njaluk antarmuka minangka Kaca. Mangga klik "Mulai" tombol kanggo miwiti Recovery TIFF.

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo nemokake file TIFF saka piranti panyimpenan external, please priksa manawa iku bisa uga-karo komputer.

tiff recovery

Langkah 2 Ing langkah iki, sampeyan mung kudu milih drive sing arep kanggo nemokake file TIFF saka lan klik "Scan" supaya program cepet drive.

Kanggo nemokake file TIFF dibusak, sampeyan bisa klik "Filter Pilihan" ing jendhela pilih "TIF / TIFF" jinis berkas kanggo ngatur mindhai ing.

tiff photo recovery

Langkah 3 Saiki kabeh file TIFF ditemokaké ing drive bakal ditampilake ing jendela program. Lan sampeyan bisa pratinjau wong siji.

Banjur sampeyan mung kudu tandhani file TIFF sing arep mbalekake lan klik "Waras" tombol kanggo nyimpen ing komputer.

Wigati: Kanggo supaya data bakal ditumpuk, please ora supaya file TIFF mbalekake bali menyang lokasi asli.

recover deleted tiff file

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top