Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > ThinkPad Data Recovery: Carane Waras Data saka ThinkPad Notebook

ThinkPad Data Recovery: Carane Waras Data saka ThinkPad Notebook

Bisa Maneh Data saka ThinkPad Notebook?

Sandi masalah iku aku sengaja dibusak video saka notebook Lenovo ThinkPad sandi. Aku ngerti iki salah amba, nanging bisa wong ngomong carane aku bisa njaluk video bali? Aku pancene perlu bantuan Panjenengan. Mangga bantuan kula!

Kas! Video isih ing hard drive notebook ThinkPad kang. Iku mung ditandhani data ora bisa diliwati, nanging bisa gampang ditumpuk dening file anyar ing komputer. Supaya mbalekake video dibusak, sampeyan perlu kanggo mungkasi nggunakake notebook ThinkPad lan golek program Recovery data ThinkPad ing Internet kanggo mbantu.

Wondershare Data Recovery bisa dadi salah siji saka solusi paling apik kanggo njupuk data saka notebook ThinkPad, ora prakara data ilang amarga saka ora sengaja pambusakan utawa disengojo Panjenengan, pemisahan utawa format hard drive, utawa malah sistem kesalahan lan serangan virus. Sampeyan effortlessly bisa nompo file kaya gambar, video, file audio, document, arsip berkas lan luwih saka notebook ThinkPad ing sawetara operasi.

Njaluk versi nyoba Wondershare Data Recovery waras data saka notebook ThinkPad saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake Lenovo ThinkPad Data Recovery ing 3 Langkah

Langkah 1 Pilih mode Recovery

Sawise ngetokake alat ing notebook Lenovo, sampeyan bakal weruh jendhela karo 3 mode Recovery lan pilihan Recovery resume.

Kene ayo kang pilih "Lost Gambar Recovery" mode page. Mode iki kanggo sampeyan nemokake file dibusak utawa format saka hard drive notebook ThinkPad kang.

Wigati: Supaya supaya data bakal ditumpuk, please ora nginstal program ing pemisahan sing file padha ilang saka.

thinkpad data recovery

Langkah 2 Cepet pemisahan notebook ThinkPad kang katon kanggo file ilang

Kabeh sekat ing notebook ThinkPad bakal dideteksi lan dituduhake dening program. Sampeyan mung kudu pilih salah siji saka wong-wong mau banjur klik "Mulai" kanggo mindhai pemisahan.

Yen file padha format saka pemisahan notebook ThinkPad kang, sampeyan bakal kudu aktif "Aktifake jero Scan" pilihan ing jendhela.

retrieve data from thinkpad

Langkah 3 Maneh Data saka notebook ThinkPad

Kabeh file sing ditemokake bakal katampil ing "Koleksi Gambar" utawa "Path" kategori ing jendhela program sawise maca cepet. Sampeyan bisa ndeleng jeneng berkas dipriksa apa data ilang bisa mbalekake utawa ora.

Banjur sampeyan mung kudu tandhani file sing arep lan klik "Waras" kanggo nyimpen bali menyang notebook Lenovo ThinkPad Panjenengan.

Kanggo nyegah file mbalekake saka kang bakal ditumpuk, mangga tetep file ilang ing pemisahan liyane notebook ThinkPad Panjenengan.

recover data from thinkpad

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top