Kabeh TOPICS

+

7 Iku Sampeyan kudu Ditindakake Sakdurunge Sade iPhone

Dadi, yen sampeyan wis mung tuku smartphone anyar kanggo ngganti iPhone lawas, iku kamungkinan sing planning kanggo ngedol iPhone lawas kanggo rega apik saiki. Sing rencana banget, ora mangu. Sanadyan, wis diwenehi pikiraken apa sawetara saka iku dhasar sing ngirim apa sadurunge sade iPhone lawas adoh? Supaya padha ora lali sing iPhone ngandhut akèh informasi pribadhi yen kiwa ing tangan sing salah iku rawan kanggo nyalahi panggunaan.

Dadi, kene kita dina karo dhaftar panjarwa 7 iku sing paling penting sing kudu nindakake sadurunge sade iPhone. Yen banget bab kanggo ngedol iPhone banjur iki kudu maca kanggo sampeyan.

1. Gawe serep data karo iTunes utawa iCloud

Iki salah siji saka iku pisanan sampeyan kudu nindakake, serep iPhone supaya sampeyan bisa njupuk kabeh data ing iPhone lan transfer kanggo smartphone anyar, kapan needed. Saiki, sampeyan ora arep ilang metu ing sembarang sing penting kontak, pesen, cathetan lan sapiturute

Sampeyan bisa nggunakake sembarang 2 cara kanggo nggawe serep saka iPhone; iTunes utawa iCloud.

iTunes

Langkah 1: Bukak iTunes lan nyambung iPhone piranti menyang komputer.

Langkah 2: Pindhah menyang> Piranti> Transfer Tumbas supaya sampeyan bisa nyimpen kabeh isi diundhuh kayata saka iTunes utawa App Store.

things-before-selling-iphone

Langkah 3: Sawise iTunes wis rampung nransfer tumbas, pindhah menyang> Piranti> Gawe serep.

things-before-selling-iphone

Langkah 4: Sawise proses iki liwat, kanggo mriksa yen serep wis rampung kasil, pindhah menyang Gawe iTunes> Piranti. Kene, sampeyan kudu ndeleng serep karo tanggal lan wektu iku digawe.

iCloud

Langkah 1: Sambungake iPhone menyang jaringan WiFi.

Langkah 2: Njamin sing iCloud Serep diuripake.

  • iOS 8 kedhaftar, tunyuk Setelan> iCloud> Gawe serep
  • iOS pangguna 7, tunyuk Setelan> iCloud> Panyimpenan & Serep

things-before-selling-iphone

Langkah 3: Kenek penet pilihan 'Gawe serep Saiki' lan priksa manawa iPhone tetep sinambung menyang jaringan WiFi.

2. akun iCloud Busak

Mbusak akun iCloud saka iPhone lawas mesthi bakal langkah sabanjure ing njupuk sing iPhone lawas ora nindakake samubarang informasi. Punika apa sing.

Langkah 1: On iPhone, pindhah menyang Setelan> iCloud. Banjur gulung mudhun kanggo nggoleki bagean 'Busak akun' utawa 'Out' lan penet ing.

Langkah 2: Saiki, mung konfirmasi proses njabut akun iCloud kanthi mencet ing pilihan 'Busak akun' utawa 'Out' sepisan maneh.

things-before-selling-iphone

Wigati: Iki cara uga mbusak kabeh data sing saka iCloud lan disimpen ing iPhone.

3. Mlebu Metu saka iMessage lan FaceTime

Ndhaftar metu saka iMessage lan FaceTime soko penting banget lan uga gampang banget kanggo nindakake.

Kanggo mlebu metu saka iMessage, pindhah menyang Setelan> Pesen-pesen banjur njupuk dipikir ing bagean ndhuwur layar, saka kene ngalih mati pilihan saka iMessage lan sing bakal mlebu sampeyan metu saka iMessage.

things-before-selling-iphone

Lan supaya mlebu metu saka FaceTime, pindhah menyang Setelan> FaceTime lan sadurunge, njupuk dipikir ing bagean ndhuwur layar, saka kene ngalih mati pilihan saka FaceTime lan sing bakal mlebu sampeyan metu saka FaceTime.

things-before-selling-iphone

4. Mlebu metu saka iTunes / App Store

Kanggo mlebu metu saka iTunes lan App Store, pindhah menyang Setelan> iTunes & App Store, tutul ing Apple ID banjur mencet 'Out' tombol saka menu nyembul, minangka ditampilake ing gambar ngisor iki.

things-before-selling-iphone

5. Reset Umum (Busak Kabeh Content / Setelan)

Iki bab gampang banget apa Nanging kita Highly Rekomendasi sing nggawe serep kanggo iPhone sadurunge dilakoni iki. Kanggo mbusak kabeh isi ing iPhone, pindhah menyang Setelan> Umum> Reset> Busak Kabeh isi lan Setelan.

things-before-selling-iphone

6. Saklawase ngilangke iPhone karo Wondershare SafeEraser

Wondershare SafeEraser iku salah siji saka piranti lunak sing paling anjog ing donya nalika nerangake mbusak kabeh data ing iPhone permanen. Iku wis dipilih saka akeh nalika nerangake conto piyambak marang identitas nyolong. Aplikasi, kang kasedhiya kanggo loro Windows lan Mac, bisa diundhuh saka tombol ing ngisor iki.

Download for Win Version Download Mac Version

Langkah 1 : Bukak lunak lan penet ing pilihan saka Busak Kabeh Data saka jendhela utama.

things-before-selling-iphone

Langkah 2 : Ing layar sabanjuré, Tipe ing 'delete' kanggo konfirmasi.

things-before-selling-iphone

Langkah 3 : Nalika proses erasing wis arep ing, mesthekake yen iPhone tetep karo komputer.

Langkah 4 : Sampeyan ngirim saiki ndeleng layar rampung sapisan proses pambusakan lengkap.

things-before-selling-iphone

7. Unregister piranti ing supportprofile.apple.com

Wangsulan: Bab ingkang pungkasan apa kanggo ngganti kepemilikan saka iPhone sing bab kanggo ngedol iku saiki. Bisa apa sing, pindhah menyang supportprofile.apple.com lan login nganggo ID Apple. Sawise mlebu, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh piranti kadhaptar ing Apple ID. Kabeh sing kudu dilakoni saiki iku klik tombol 'Unregister' sing ngirim sampeyan nemokake ing ngisor piranti tartamtu iOS kang ing kasus iki iPhone.

things-before-selling-iphone

Top