Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Alternatif > Tenorshare iTunes Data Recovery Alternatif: Waras iPhone, iPad lan iPod

Tenorshare iTunes Data Recovery Alternatif: Waras iPhone, iPad lan iPod

Kok milih alternatif Tenorshare iTunes Data Recovery

Tenorshare iTunes Data Recovery ngijini sampeyan extract kabeh isi iTunes serep lan selektif waras item sing arep menyang komputer. Ing kasus iki, sampeyan kudu duwe iTunes file serep page. Apa yen kita ora duwe? Kejabi menyuling data saka file iTunes serep, Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) uga ngijini sampeyan langsung cepet iPhone, iPad lan iPod waras data dibusak saka wong-wong mau. Ayo kang mriksa rincian ing meja comparison ing ngisor iki.

  Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS Tenorshare iTunes Data Recovery
Didhukung Piranti Kanggo kabeh iPhone, iPad lan iPod Kanggo kabeh iPhone, iPad lan iPod

Waras saka iTunes serep

Nganti 14 jinis ana berkas:
Kontak, Pesen, No. Sajarah, Calendar, Cathetan, Pangeling, Safari tetenger, Kamera Roll, memos Voice, lampiran pesen, WhatsApp, Foto Stream, iMessages, Pesen Swara

Nganti 11 jinis ana berkas:
Kontak, Pesen, No. Sajarah, Calendar, Cathetan, Pangeling, Safari tetenger, Kamera Roll, Voice Memos, lampiran pesen, WhatsApp

Waras saka iTunes serep

Nganti 14 dibusak jinis-jinis file: Padha ndhuwur Panjenengan ora ndhukung
Langsung cepet iPhone, iPad lan iPod Waras file nganti 15 jinis (Photo Library klebu) Panjenengan ora ndhukung

Yen alternatif Tenorshare iTunes iki Data Recovery meets requirement, ngundhuh versi nyoba ing ngisor iki kanggo duwe nyoba free saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Carane nggunakake alternatif Tenorshare iTunes Data Recovery ing langkah-langkah

Loro-lorone ing versi Windows lan Mac versi saka Dr.Fone kanggo iOS supaya waras data saka iPhone, iPad utawa iPod ing langkah-langkah sing padha. Sabanjure, ayo kang njupuk versi Windows minangka conto.

Part 1: Langsung cepet lan waras data saka iPhone, iPad utawa iPod

Langkah 1. Sambungake iDevice lan mindhai

Mbukak Tenorshare iTunes sulih Data Recovery lan nyambung iPhone, iPad utawa iPod kanggo komputer. Yen sampeyan nggunakake iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 1 utawa iPod 4, program bakal saiki sampeyan jendhela minangka nderek sawise pendeteksi piranti. Banjur sampeyan kudu milu gambaran nuduhake ing jendhela kanggo miwiti mindhai piranti.

1. Tahan piranti sampeyan lan miwiti kanthi ngeklik tombol Mulai ing jendhela ing ngisor iki.
2. Sawise sampeyan miwiti, pencet Ngarep lan tombol Power ing wektu sing padha kanggo persis 10 detik.
3. Nalika wektu liwati, sampeyan bisa ngeculake tombol daya, nanging isih mencet tombol Ngarep kanggo liyane 10 detik, nganti sing nampa pesen matur sing wis kasil mlebu mode mindhai.

tenorshare itunes data recovery

Yen sampeyan nggunakake model saka iPhone, iPad utawa iPod, sampeyan bakal weruh jendhela utami ngisor nalika Panggantian Tenorshare iTunes Data Recovery dikenali piranti. Sampeyan direclty bisa klik tombol Mulai Scan kanggo njaluk piranti mentas.

tenorshare itunes data recovery alternative

Punapa mawon piranti sampeyan nggunakake, sampeyan bisa miwiti pratinjau data ketemu sak suwene proses mindhai. Kabeh data ditemokaké ing piranti bakal kanthi otomatis diklasifikasikaké menyang kategori kaya kamera roll, stream photo, kontak, pesen, lan sanesipun.

tenorshare itunes data recovery replacement

Langkah 2. pratayang Selectively lan waras data ing iDevice

Sampeyan bisa nyetop scan nalika sampeyan nemokake data sing arep. Obah lan nyimpen kanthi ngeklik ing Waras tombol. Sampeyan uga bisa ngenteni nganti scan lengkap, lan banjur mriksa kabeh data ing siji wektu.

tenorshare itunes data recovery

Download versi Trail ing ngisor iki kanggo duwe nyoba dening dhewe saiki!

Download Win Version Download Mac Version


Part 2: Extract iTunes serep kanggo waras iPhone, iPad lan iPod data tutul

Luwih saka Tenorshare iTunes Data Recovery, Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) bisa supaya waras data dibusak saka iTunes file serep, Kejabi data sing wis ana nang serep. Ayo kang katon carane ora karya iki.

Langkah 1. Extract serep iTunes saka iPhone, iPad utawa iPod

Sawise sampeyan mbukak Tenorshare iTunes Data Recovery alternatif ing komputer, ngalih menyang mode Recovery liyane: Waras saka iTunes Serep Gambar. Banjur kabeh file serep iTunes ing komputer bakal kanthi otomatis ketemu lan ditampilake minangka dhaptar ing jendhela ing ngisor iki. Pilih siji kanggo piranti lan klik Start Scan kanggo miwiti menyuling iku.

tenorshare itunes data recovery alternative

Langkah 2. Preview lan waras data saka iTunes serep

Sawise pindai, sampeyan bisa pratinjau kabeh data sing ditemokaké ing serep, kalebu item dibusak. Yen sampeyan mung arep dipriksa item dibusak, sampeyan bisa nggunakake Filter ing ndhuwur: Mung nampilake item dibusak. Banjur ana ing file serep data bakal kapisah saka item dibusak. Banjur obah item sing arep waras lan nyimpen menyang komputer kanthi nggunakake Waras tombol.

tenorshare itunes data recovery substitute

Download versi nyoba ngisor kanggo free duwe nyoba saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top