Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Utility > Carane nyepetake koneksi internet Panjenengan

Carane kanggo nyepetake koneksi internet Panjenengan

Sok-sok malah kita sing mbayar kanggo sambungan kacepetan dhuwur Internet, nanging pengalaman alon sambungan Internet ngluwihi bayangan, kaya situs web browsing, file ngundhuh, lan sapiturute Biasane kita kathah kanggo golek alesan lan nyoba kanggo ngatasi masalah iki kanthi nyoba solusi ing ngisor iki.

  • Solusi 1: No. panyedhiya layanan kanggo mriksa apa lagi dilakoni proyek sing mlaku.
  • Solusi 2: nyepetake sambungan modem dening kalem iku mudhun.
  • Solusi 3: Driver modem (utawa perangkat kukuh kanggo modem adhedhasar hardware-controller) uga duwe impact ing kacepetan, lan linuwih sambungan.
  • Solusi 4: Nyegah akses ora sah.
  • Solusi 5: piranti liyane ing telpon saluran bisa ngrusak sambungan.
  • ... ...

Nanging, ana uga wektu iku ora bisa kanggo kita. Ora cepet-cepet kanggo ngganti ISP utawa tuku komputer luwih kuat. Ana cara kanggo nyepetake kacepetan Internet . Ora ketompo sampeyan nggunakake Windows 7, Windows XP utawa Vista. Kanggo ngoptimalake setelan sing gegandhengan jaringan komputer, kayata MTU, TCP, etc. Iku ora Matter sing ora jenis Whiz komputer utawa pakar technical, utawa malah ora ngerti iki istilah-istilah tèknis ing kabeh. Sampeyan mung perlu kanggo nginstal jenis software, kang bisa nyepetake sambungan Internet kanggo sampeyan, kayata Wondershare 1-Click PC Care. Kabeh sing perlu dilakoni iku siji klik, lan liyane iku kanggo 1-Click PC Care.

Download Win Version

Nginstal lan miwiti 1-Click PC Care ing komputer. Iku bakal kanthi otomatis mriksa langkah Alexa PC dening langkah, kalebu PC kinerja, stabilitas lan keamanan. Ana bakal laporan Brief sawise saben langkah bab status komputer, lan saran gedhe nganti. Sampeyan mung perlu kanggo nelusuri asil pamriksa, njupuk kanggo ngerti apa jenis masalah komputer wis. Banjur klik "ndandani SAIKI" sawise karya mriksa rampung, kanggo ndandani kabeh kasalahan sing ing komputer.

Mangerteni carane cepet sambungan Internet iku

Page, ayo kang priksa kacepetan sambungan Internet komputer. Nginstal lan miwiti iki Speedup lunak Internet ing PC, banjur bakal kanthi otomatis mriksa PC Alexa langkah dening langkah.

speed up internet speed

Kacepetan sambungan Internet bakal katampil ing laporan pamriksa. Ana uga rawuh bebarengan rujukan saka 1-Click PC Care kanggo pitutur marang kowe apa kacepetan Internet iku cepet utawa ora. Yen kacepetan Internet iku ing rujukan, sampeyan mung perlu kanggo mencet "ndandani SAIKI" tombol kanggo nelpon munggah. Mesti wae, nek ora, sampeyan uga bisa nindakake tugas iki kanggo nggawe kacepetan komputer luwih cepet. Iku karya gampang banget, tengen? Sampeyan apa siji klik, 1-Click PC Care ora kabeh liyane.

Iki mung siji tugas sing program iki ora kanggo komputer. Iku uga mbantu dipriksa PC kinerja, stabilitas PC lan keamanan PC, dipriksa status sistem layanan, redundansi pendaptaran lan file ajur ing PC. Golek kasalahan pendaptaran, kasalahan aplikasi lan kasalahan sistem kanggo stabilitas sistem. Ndeteksi Windows keamanan, keamanan jaringan lan bocor pribadhi privasi ing komputer, priksa manawa sampeyan ana ing lingkungan Windows aman lan stabil, lan liyane. Kabeh tugas iki rampung kanggo gawe sampeyan komputer anyar ing klik saka fix SAIKI. Sing daya siji klik.

Kawruh bab carane karya Internet

Internet nggunakake protokol disebut Transmission Control Protocol (TCP) dikembangaké ing taun 1970-an. Sejatine, iku ngilangi mudhun gedhe file menyang Paket cilik watara 1500 bita, saben mbeta alamat pangirim lan panampa. Komputer ngirim ngirim paket a, ngenteni kanggo sinyal saka panampa sing ngakoni rawuh aman, lan banjur dikirim paket sabanjuré.

Yen ora panrimo isa bali, pangirim ngirimaken paket padha ing setengah kacepetan saka siji sadurunge, lan mbaleni proses, njupuk luwih alon saben wektu, nganti sukses.


Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top