Kabeh TOPICS

+

Solusi kanggo Bluetooth Issues web ing Piranti Makarya ing iOS 8

Apple iOS 8 nggawa akèh masalah kanggo pangguna iPhone, iPod, lan iPad. Wong ngginakaken atusan dolar ing mundhut iPhone 6 lan iPhone 6 plus, nanging manemoaké pirang-pirang masalah related kanggo baterei, Wi-Fi, lan Bluetooth ing piranti. Mengko, ahli disaranake sing iOS 8 nganyari wis sawetara kewan omo, lan Apple njupuk care mau dening ngeculake iOS 8.2 lan 8.3 nganyari. Ayo kang njupuk dipikir ing sawetara saka masalah umum ing piranti sing mbukak ing iOS 8.

1. Masalah ngadhepi nalika nyambungake piranti karo piranti iOS panggilan tangan-free

Experts lan mayuta-yuta iOS pangguna piranti nuding metu sing kadang, piranti iOS sing mung gagal kanggo nggawe sambungan sing tepat karo piranti panggilan tangan-free kaya Bluetooth waste nirkabel, lan inbuilt tangan-free telpon sistem nelpon mobil. Masalah ing panyambungan Bluetooth uga nyebabake telpon irungnya nalika nggunakake tangan-free.

2. Masalah ing nyambungake piranti karo penutur Bluetooth

Akeh wong sing habited kanggo nyambung iPhone sing, iPad, lan iPod pamicara external liwat Bluetooth lan stream musik liwat Spotify. Nanging horeg pancet panyambungan Bluetooth interrupts puter maneh audio lan merbawani kualitas swara sakabèhé.

3. Masalah ing nyambungake karo sistem audio mobil

Saperangan Efesus dilapurake Jeksa Agung bisa ngetokake iki sanalika sawise Bukak saka iOS 8. Pangguna padha bisa kanggo nyambungake telpon Android karo sistem audio mobil, nanging padha ora bisa kanggo nyambung iOS 8 piranti powered. Urip maneh utawa setelan waos biru re-setelan iya kurban relief sauntara, nanging masalah tansah ing ambalan. Apple kasil njupuk care saka Jeksa Agung bisa ngetokake iki ing iOS 8.3 nganyari per paling kedhaftar.

4. Masalah ing nyambungake iPod, iPad karo keyboard Bluetooth

Sawetara kedhaftar keyboard Bluetooth sing dilapurake masalah ing fungsi keyboard nirkabel sawise masang iOS wolung ing piranti. Mateni fitur voiceover bisa ngatasi masalah iki. Sumber suggest sing Apple iya nerbitaké sawetara nganyari kanggo njupuk care saka Jeksa Agung bisa ngetokake iki ing iOS 8.2 lan 8.3.

5. Masalah ing nyambungake karo sistem ngunci pinter mobil

Kedhaftar iPhone suggest sing kadhangkala padha ragu-ragu nggunakake sistem ngunci pinter kaya Agustus kunci pinter sing ngidini kedhaftar kanggo mbukak kunci mobil kanthi nggunakake tombol virtual ing iPhone sing. Smart kunci nyambung karo telpon nggunakake fitur Bluetooth, lan masalah ing Bluetooth utawa panyambungan Bluetooth banget bisa meksa wong-wong mau kanggo wiat njaba mobil kanggo menit severl.

Pangguna iki suggest sing kadhangkala piranti iOS dianggo banget alon, utawa Bluetooth mung gagal kanggo nyambung karo sistem keamanan. Matur nuwun sanget, paling penggunane iPhone durung laporan Jeksa Agung bisa ngetokake iki sawise masang iOS 8.3 nganyari.

6. panyambungan Bluetooth karo sistem audio mobil bakal pedhot nalika nampa telpon

Iki masalah umum sing dilapurake dening iOS pangguna piranti, nanging ing ngisor iki langkah alangan-shooting prasaja bisa mbuktekaken cukup apik kanggo ngatasi masalah iki.

7. iPhone, iPad utawa iPod mung gagal kanggo nyambung karo piranti Bluetooth liya

Piranti liyane bisa katon ing asil panelusuran Bluetooth, nanging piranti iOS mung gagal kanggo nyambung karo piranti liya.

8. Masalah ing nyambungake karo sistem navigasi

Produsen panrima GPS Bluetooth bubar kacarita sing panarimo tartamtu sing ora bisa kanggo njaluk disambung karo piranti Apple apa ing iOS wolung. ForeFlight uga salah siji sing perusahaan. Ahli taksih mrakirakaken bilih Apple wis digunakake ing masalah iki lan bisa ngurus iki ing pesawat sawijining sabanjuré anyar.

Carane kanggo ndandani masalah Bluetooth

• Instal versi paling anyar iOS

Priksa manawa piranti iOS wis versi paling anyar iOS. Salah siji sing paling anyar ana iOS 8.3 dirilis ing April 2015. nganyari Iki nawakake sawetara relief kanggo kedhaftar kang piranti padha madhep masalah panyambungan Bluetooth. IOS pangguna piranti wis kacarita ing macem-macem forum piranti sing dianggo nggoleki karo speaker Bluetooth wiwit nginstall iOS 8.3 nganyari.

Laporan uga suggest sing liyane related bug CarPlay sing nyebabake keyboard saya pop-up wis ono dening 8.3 nganyari. Tangan-free telpon ora luwih njupuk pedhot.

• Priksa yen piranti sing bisa kanggo nyambung karo sistem Bluetooth mobil

Piranti iOS bisa mbuktekaken dadi duraka ing paling kasus, nanging iku saranake kanggo mikir cara liyane watara uga.

Yen sampeyan ora bisa nyambungake piranti iOS karo mobil ing-dibangun tangan-free sistem utawa sistem audio, langkah pisanan sing ngirim njupuk kanggo nyoba nyambungake iOS karo piranti liyane kaya Bluetooth headset, etc. Yen sampeyan nemokake sing Panjenengan iPhone, iPad utawa iPod bisa nyambung karo piranti liya, kajaba kanggo mobil kang tangan-free, sampeyan kudu mriksa Setelan Bluetooth tangan-free sistem kendaraan kang.

• Urip maneh piranti iOS lan nyoba reconnecting

Rebooting piranti cara gampang kanggo Ngurutake metu sawetara masalah ing ora mung piranti iOS, nanging telpon lan tablet uga.

Page, temokake piranti Bluetooth ing dhaptar sing ora bisa nyambung karo iPhone, iPad, utawa iPod. Banjur, klik ing jeneng piranti ing dhaftar, lan klik "lali piranti" pilihan.

Pateni piranti iOS Bluetooth. Miwiti maneh piranti, lan tetep sing ing limang menit. Banjur, nguripake Bluetooth sepisan maneh, lan supaya iOS nelusuri piranti Bluetooth liya (tangan-free, sistem audio mobil utawa liyane Bluetooth piranti). Sawise jeneng piranti katon ing dhaftar ngangap, mung nyoba kanggo sambungake.

Yen Jeksa Agung bisa ngetokake ora njaluk diurutake sawise Performing kabeh langkah ngatasi masalah, pilihan pungkasan kapindho iku kanggo mbusak kabeh data saka piranti, lan kanggo mulihake piranti nggunakake iCloud utawa iTunes. Yen iki uga ora, pilihan terakhir iku kanggo njupuk piranti ing stopkontak Apple utawa pusat layanan sah.

Top