Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Nindakake Seagate Expansion Data Recovery

Carane Nindakake Seagate Expansion Data Recovery

Bisa Mulihake File saka Seagate Expansion Hard Drive njaba?

Kula 500GB Seagate Desktop Expansion hard drive external ora dideteksi dumadakan. Aku wis nyoba ganti kabel ing cilik saka kabel usb nanging iku ora ana guna. Lampu nanging PC wis ora pendeteksi iku. Aku wis nyoba iku ing komputer liyane banget. Aku kudu nompo file ing. Lagi penting banget lan aku ora serep liyane, please bantuan kula! Thanks.

Sampeyan ora kudu dadi kuwatir banget bab iku. Iku misale jek sing hard drive wis rusak logis lan sing padha duwe kasempatan kanggo waras data saka Seagate Expansion hard disk drive yen data ing iku ilang amarga karusakan logis, pambusakan, format, korupsi, kesalahan sistem utawa serangan virus. Amarga anggere data ora bakal ditumpuk dening data anyar ing drive, iku isih dibalekake karo program Recovery data Seagate Expansion.

Njupuk Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac minangka conto, iku ngijini sampeyan kanggo nompo dibusak, rusak, rusak lan rusak data saka Expansion Seagate hard drive external effortlessly. Kanthi nggunakake iku, sampeyan bakal bisa waras kabeh jinis-jinis file saka Expansion hard drive external Seagate, kayata gambar, video, file audio, file document, lan sapiturute Sawijining fitur kuat nanging gampang kanggo nggunakake lan aman ndadekake Seagate Panjenengan Recovery data Expansion nggoleki Handy.

Download Win Version Download Mac Version

Njaluk versi nyoba program Wondershare Data Recovery kanggo nemokake file saka Seagate Expansion hard drive external saiki! Versi nyoba iki ngidini sampeyan kanggo mindhai hard drive external Seagate Expansion supaya sampeyan bisa mriksa apa file ilang bisa reclaimed utawa ora.

Nindakake Seagate Expansion Data Recovery ing 3 Langkah

Saiki aku arep nuduhake carane waras data saka Seagate Expansion hard disk drive karo versi Windows Wondershare Data Recovery, lan operasi iku padha antarane loro Windows lan Mac versi banget.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo waras data saka Seagate Expansion hard disk drive

Sawise nginstall lan ngetokake alat ing komputer, sampeyan bisa ndeleng wiwitan antarmuka minangka Kaca. Kanggo Recovery saka dibusak, format sing bener utawa rusak data, "Lost Gambar Recovery" iku pilihan becik. Yen sampeyan arep kanggo waras data saka rusak logis Seagate Expansion drive, sampeyan bisa njupuk "pemisahan Recovery" minangka nyoba page.

Kene, ayo kang pilih "Lost Gambar Recovery" kanggo miwiti.

seagate expansion data recovery

Langkah 2 Cepet Expansion hard drive external Seagate Panjenengan

Panjenengan Seagate Expansion drive bakal kadhaptar ing jendhela. Sampeyan mung perlu kanggo milih huruf drive kanggo lan klik "Mulai" tombol kanggo miwiti mindhai iku.

Wigati: Mangga priksa manawa hard drive Seagate njaba bisa dikenali dening komputer.

recover data from seagate expansion

Langkah 3 Mulihaké file saka Seagate Expansion hard disk drive

Sawise mindhai, file ing Seagate Expansion hard external drive bakal kadhaptar ing "Koleksi Gambar" utawa "Path" kategori ing jendhela.

Sampeyan mung kudu tandhani file sing arep nompo saka Expansion drive Seagate lan klik "Waras" tombol kanggo milih panggonan ing komputer kanggo nyimpen.

restore files from seagate expansion

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top