Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Simpen Video saka iMessage kanggo Windows Komputer utawa Mac

Carane Simpen Video saka iMessage kanggo Windows Komputer utawa Mac

Ditampa video lucu saka kulawarga utawa kanca liwat iMessage, lan arep nyimpen kanggo komputer? Utawa sampeyan ora bisa nyimpen video saka iMessage menyang komputer? Aja padha sumelang. Sing gampang. Ora ketompo carane akeh video sing duwe iMessage lan carane gedhe padha, sampeyan bisa nyimpen kanggo PC utawa Mac karo siji klik. Guide iki khusus tinulis iki. Mung maca ing kanggo njaluk rinci.

Rong cara gampang kanggo nyimpen video saka iMessage ing iPhone

Ing kasunyatan, ana telung cara kanggo sampeyan kanggo nyimpen video iMessage: langsung mindhai iPhone kanggo njaluk data metu, lan menyuling iTunes / iCloud serep. Ora ketompo cara sing milih, Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Windows iPhone Data Recovery) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery)) bisa mbantu apa iku. Loro-lorone padha ngijini sampeyan kanggo nyimpen video iMessage saka iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 lan iPhone 3GS ing rong cara. Menapa malih, sampeyan bisa digunakake kanggo nyimpen data liyane ing iPhone kaya kontak, pesen, foto, cathetan, lan sanesipun.

Download versi nyoba program ngisor for free:

Download Win Version Download Mac Version


Sabanjure, ayo kang nyoba kanggo nyimpen file video saka iMessage karo versi Windows Wondershare Dr.Fone. Iku ora Matter, yen sampeyan nggunakake Mac. Langkah sing banget padha minangka nderek.


Part 1: Langsung cepet lan nyimpen video saka iMessage ing iPhone 5 / 4S / 4 / 3GS

Langkah 1. Run program lan nyambung iPhone

Mbukak program ing komputer sawise ngundhuh lan nginstall iku. Banjur nyambung iPhone menyang komputer lan priksa manawa iku bisa dideteksi dening komputer (Aja mbukak iTunes nalika sampeyan mbukak Wondershare Dr.Fone), lan sampeyan bakal weruh jendhela utami ing ngisor iki.

can't save video from imessage

Kanggo iPhone 4 / 3GS, ana cara liya. Sampeyan bisa ngetik mode linuwih kanthi ngeklik ing tombol biru ing ngisor jendhela program kang. Sampeyan bakal weruh jendhela ing ngisor iki.

how to save video from imessage

Langkah 2. Ketik mode mindhai kanggo mindhai iPhone

Kanggo pangguna iPhone 4 / 3GS, sampeyan kudu tindakake cara ing ngisor iki kanggo mlebu mode mindhai piranti sadurunge pindai:

1. Tahan piranti sampeyan, lan klik "Mulai" ing jendhela.
2. Terus Power lan tombol Ngarep ing iPhone ing wektu sing padha kanggo persis 10 detik.
3. Angkat tombol daya nalika 10 detik wis Sampeyan liwati, nanging tetep nyekeli tombol Ngarep kanggo liyane 15 detik. Nalika program ngandhani kowe sing wis ngetik mode Mindhai, sampeyan bisa angkat. Banjur program bakal miwiti mindhai otomatis.

Kanggo iPhone 5S / 5C / 5 / 4S kedhaftar, sampeyan ora perlu kanggo nindakake langkah ing ndhuwur. Langsung klik "Mulai Scan" tombol ing jendhela utama lan program bakal miwiti mindhai iPhone kanggo data ing.

Ora prakara kang iPhone sing nggunakake, sampeyan bakal weruh jendhela ngisor nalika scan wiwit.

save imessage video

Wigati: Sajrone pindai, sampeyan bisa miwiti kanggo pratayang ketemu data. Yen wis ketemu sing data sing arep wis mentas metu, sampeyan bisa ngaso utawa mungkasi scan ing sembarang wektu.

Langkah 3. Preview lan nyimpen file video iMessage

Sawise pindai, program bakal saiki sampeyan asil scan minangka nderek, ngendi sampeyan bisa mriksa kabeh data ditemokaké ing iPhone, kayata kamera roll, stream photo, kontak, lan sapiturute Kanggo video saka iMessages, sampeyan bisa klik "Pesen" kanggo pratinjau isi. Yen sampeyan mung arep video saka iMessages, sampeyan bisa milih "Lampiran Message". Nandhani sing arep kanggo nyimpen menyang komputer lan klik "Waras".

save imessage video attachment

Wigati: Ing cara iki, program uga ketemu MMS sing lagi waé dibusak, kalebu lampiran. Yen sampeyan arep kanggo misahake, sampeyan bisa nguripake tombol: Mung nampilake item dibusak.

Download versi nyoba Wondershare Dr.Fone ngisor kanggo free saiki:

Download Win Version Download Mac Version


Part 2: Extract iTunes serep kanggo nyimpen file video saka iMessage ing iPhone 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS

Langkah 1. Panjenengan iPhone Sync karo iTunes kanggo nggawe serep

Yen sampeyan arep kanggo extract iTunes serep kanggo nyimpen file video iMessage, sampeyan kudu duwe serep iTunes ing kawitan. Yen sampeyan ora ngerti apa sing kudu, sampeyan bisa nyambung iPhone menyang keitung lan sink karo iTunes kanggo nggawe siji. Iku gampang banget lan njupuk sampeyan sawetara menit. Sawise pagawean pungkasan iku, please metu iTunes ing komputer.

Langkah 2. Extract serep iTunes

Mbukak program ing komputer lan ngalih menyang pilihan: Waras saka iTunes Serep Gambar. Sampeyan bakal njaluk jendhela minangka nderek. Kene, kabeh iTunes file serep sing otomatis ketemu ditampilake. Pilih siji kanggo iPhone lan klik "Mulai Scan" kanggo extract.

save imessage video file

Langkah 3. Preview lan nyimpen file video saka iMessages

Nalika pindai jangkep, sampeyan bisa pratinjau lan dipriksa data ing serep iTunes saiki. File video saka iMessage, sampeyan bisa milih "Lampiran Message", kang mung presents sing isi media saka iMessage Panjenengan. Yen sampeyan arep mriksa kabeh iMessage isi, sampeyan bisa milih "Pesen". Banjur wenehi tandha apa sing arep lan nyimpen ing komputer kanthi ngeklik "Waras".

save video file from imessage

Download versi nyoba Wondershare Dr.Fone ngisor kanggo free saiki:

Download Win Version Download Mac Version

Reading luwih

Waras pesen iPhone dibusak : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras kontak iPhone : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top