Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Rocstor Data Recovery: Carane Waras Data saka Rocstor Hard Drive

Rocstor Data Recovery: Carane Waras Data saka Rocstor Hard Drive

Bisa Waras File saka Rocstor Hard Drive?

Aku duwe Rocstor harddisk portabel kang wis digunakake kanggo dangu. Aku wis disimpen akeh gambar lan video ing. Wingi aku sengaja format iku. Lan aku ora duwe salinan file ing. Apa isih bisa kanggo kula kanggo njaluk file sandi bali?

Sengaja pambusakan lan format rong alasan utama kanggo mundhut data hard drive. Nanging, sampeyan isih duwe cara kanggo njupuk data ilang saka hard drive Rocstor Panjenengan. File ilang mung ditandhani data ora bisa diliwati ing hard drive. Anggere minangka file ilang durung ditumpuk dening file anyar, kemungkinan njupuk wong bali sing gedhe.

Iki tegese sampeyan perlu kanggo mungkasi nggunakake hard drive lan njaluk program Recovery data Rocstor langsung yen sampeyan arep kanggo mbalekake data sing ilang. Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac aplikasi tengen sing perlu. Program ngijini sampeyan kanggo waras data saka Rocstor hard drive ing mung sawetara klik gampang. Yen file ing hard drive Rocstor Panjenengan padha ilang amarga saka pambusakan, format, file korupsi, kesalahan sistem utawa malah serangan virus, sampeyan bisa langsung njupuk alat iki minangka tamba. Fitur sing paling apik tenan saka program iki sing waras meh kabeh jinis file saka hard drive Rocstor, kalebu gambar, video, audio file, file document, etc.

Download Win Version Download Mac Version

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba Wondershare Rocstor program Recovery data kanggo nompo data ilang saiki! Karo versi nyoba iki, sampeyan bisa mindhai hard drive Rocstor lan jeneng pratayang file ketemu dipriksa apa data ilang bisa mbalekake utawa ora.

Nindakake Rocstor Data Recovery ing 3 Langkah

Kene kita bakal proses Recovery karo versi Windows Wondershare Data Recovery. Pangguna Mac uga bisa tindakake operasi padha karo versi Mac banget.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo mulihake data saka Rocstor hard drive

Sawise nginstall kanggo mlaku program ing komputer Windows, sampeyan bakal kudu milih mode Recovery page.

Waras ilang, dibusak utawa format file saka hard drive Rocstor, sampeyan bisa milih "Lost Gambar Recovery" minangka nyoba page.

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo waras data saka Rocstor hard disk drive, please priksa manawa iku bisa uga-karo komputer.

rocstor data recovery

Langkah 2 Cepet hard drive Rocstor kanggo nelusuri file ilang

Kene sampeyan mung kudu milih hard drive Rocstor lan klik "Mulai" tombol aku jendhela supaya program mindhai.

"Aktifake jero Scan" iku pilihan sing waras data saka format Rocstor hard drive.

recover data from rocstor hard drive

Langkah 3 Waras file saka Rocstor hard drive

Sawise mindhai, kabeh cacahé ono ing hard drive Rocstor bakal katampil ing jendhela. Sampeyan mung kudu tandhani file sing arep mbalekake lan klik "Waras" kanggo nyimpen bali menyang komputer.

Wigati: Mangga ora nyimpen file bali menyang hard drive Rocstor langsung sawise Recovery.

restore data from rocstor hard drive

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top