Kabeh TOPICS

+

Carane Maneh Deleted Pangeling ing iPhone

Ilang item Pangeling penting ing iPhone? Aja kuwatir banget. Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS punika rescuer gedhe ngewangi nompo pangeling dibusak lan data saka meh kabeh model iPhone ing macem-macem cara. Sampeyan bisa gampang njaluk bali ilang pangeling 5 minites.

Wondershare IPhone Pangeling Recovery

Nompo pangeling dibusak ing iPhone 6s (Plus) / 6 (Plus) / 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS

Langsung waras pangeling saka iPhone 6s (Plus) / 6 (Plus) / 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS
Extract iTunes serep kanggo nompo pangeling sadurungé iPhone
Ora mung pangeling, iku uga waras pesen, kontak, foto, video, cathetan, lan sapiturute
Mulihake dhata kang ilang amarga pambusakan, mundhut piranti, jailbreak, upgrade iOS, etc.
Selektif pratinjau lan waras data sing arep
wong wis diundhuh
Piranti didhukung Data kasedhiya kanggo waras
  • iPhone 6s (Plus), iPhone 6 (Plus), iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS
  • iPad Air, mini iPad karo retina tampilan, iPad mini, iPad karo retina tampilan, anyar iPad, iPad 2, iPad 1
  • iPod 5, iPod 4
  • Isi teks (8 jinis): Kontak, Pesen (SMS, iMessages & MMS, kalebu Emoji), No. Sajarah, Calendar, Cathetan, obrolan WhatsApp, Pangeling, Safari tetenger
  • Isi media (7 jinis): Roll kamera (Photo & Video), Photo Library, Foto Stream, lampiran pesen, memos Voice, Pesen Swara, lampiran Tampilan
  • Tampilan obrolan / lampiran lan Pesen Swara saiki sing mung didhukung dening versi Mac.

Waras saka iPhone

Waras liwat iTunes

Preview lan Waras

Part 1: Langsung Waras Deleted Pangeling ing iPhone 6s (Plus) / 6 (Plus) / 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS

Langkah 1. Sambungake iPhone menyang komputer lan mindhai

Nalika sampeyan mbukak program, tetep ing mode Recovery saka Waras saka iOS piranti. Banjur njaluk iPhone disambungake menyang komputer nganggo kabel USB. Sawise iPhone wis diatur, sampeyan bakal weruh jendhela program kang minangka nderek.

recover deleted reminders from iphone 

Sampeyan mung bisa klik tombol Mulai Scan ijo ing jendhela utama kanggo miwiti mindhai iPhone kanggo pangeling dibusak ing iPhone.

Langkah 2. Preview lan waras pangeling iPhone

Scan bakal njupuk sing nalika sethitik. Sawise mandheg, sampeyan bisa pratinjau kabeh data ditemokaké ing iPhone ing asil scan. Padha ditampilake ing kategori ditampilake ing sisih kiwa Window ing. Pilih item saka Pangeling , lan sampeyan bisa pratinjau kabeh isi pangeling rinci. Obah apa sing arep lan klik ing Waras tombol kanggo nyimpen ing komputer karo siji klik.

recover reminders from iphone 

Sing dadi prasaja sing kabeh wong bisa nangani piyambak. Download versi nyoba ing ngisor iki kanggo duwe nyoba dening dhewe.

Download win version Download mac version


Part 2: Waras iPhone Pangeling saka iTunes Serep

Langkah 1. Pilih file serep iTunes lan extract

Yen sampeyan wis nyelarasake iPhone karo iTunes sadurunge, retrieving pangeling iPhone dibusak liwat iTunes serep uga bisa dadi pilihan becik. Sawise mlaku program, ngalih menyang mode Recovery saka Waras saka iTunes Serep Gambar. Banjur prgoram kanthi otomatis bakal nemokake kabeh file serep iTunes disimpen ing komputer lan ngatonake kontak mau ing dhaptar.

recover iphone calendars 

Pilih siji nengen kanggo iPhone. Yen ana luwih saka siji, pilih salah siji anyar. Banjur klik ing Mulai Scan tombol kanggo extract isi iku.

Langkah 2. Preview lan nompo pangeling dibusak kanggo iPhone

Iku bakal biaya sing sawetara menit kanggo extract file serep. Nalika iku liwat, sampeyan bisa pratinjau lan mriksa kabeh data ing file serep ing rinci. Program presents sing kabeh mau ing kategori, kaya kamera roll, stream foto, pesen, kontak, lan sapiturute Kanggo pangeling, sampeyan bisa langsung klik ing item lan pratinjau isi siji. Banjur wenehi tandha apa wae sing arep lan klik ing Waras tombol kanggo njaluk wong bali ing komputer.

recover deleted iphone calendars 

Download versi nyoba ing ngisor iki kanggo duwe nyoba dening dhewe.

Download win version Download mac version


Njelajah liyane kanggo Aplikasi Pangeling Best gratis kanggo pangguna iPhone

Ora pengin terus nggunakake app Pangeling in iOS 7? Ana paling pangeling free alternatif app dianjurake kanggo sampeyan.

Any.DO

retrieve deleted reminders on iphone 

Sink maya rapi, Speech pangenalan, Wektu & Lokasi Pangeling, Moment Any.DO, Folder, Cathetan, Mbaleni Tugas, tampilan Calendar, support Tulis & liyane! Any.DO menehi pilihan nanging ora tanpa kerumitan. Yen sampeyan ora perlu app pangeling kanggo iPad lan nanging arep soko sing dianggo uga karo web, Any.DO iku cara kanggo pindhah.

Free - Download saiki

Wunderlist

retrieve deleted reminders from iphone 

Wunderlist wis kabeh fitur saka app tugas tradisional, nanging tansah keruwetan metu saka dalan. Wunderlist iku cara paling gampang kanggo ngatur lan nuduhake grafik kanggo-apa dhaptar. Yen sampeyan ora perlu pangeling adhedhasar lokasi nanging kaya kontrol sethitik liyane liwat ngurutake lan nuduhake tugas, bukak karo Wunderlist.

Free - Download saiki

Listastic

how to retrieve deleted reminders on iphone 

Listastic mung minangka warni minangka app iOS 7 Pangeling, nanging nambah kathah liyane sadurunge nyeret kanggo pandhu arah cepet lan kontrol. Yen seneng app dibangun ing Pangeling nanging mung pengin luwih, Listastic wis sampeyan dijamin.

Free - Download saiki

Miwiti

retrieve deleted iphone reminders 

Saben item kanggo-do wis mung telung opsi: apa dina iki, apa iku sesuk, utawa iku rampung. Yen sampeyan perlu soko pancen prasaja kanggo miwiti karo, iku ora njaluk luwih saka Mulai.

Free - Download saiki

Top